aşırı kıskanç nefes alamıyorum

beyazdut

insan benle yaşlanmaz ha valla :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
8
6
erkek arkadaşım aşırı kıskanç makyaj giyim herseye karısıyor soruyor illa ki ve ben yalan söylememek için onun dediklerini uyguluyorum ama gittikçe artıyor siddeti kıskanclıklarının onun dısında bi kavga sebebimiz yook seviyorum seviliyorum(zannımca) sizce nasıl düzelir

Gecmez.
Sen tm dedikce o devam eder.
Sende ona karis bakalim.
Neler olucak merak ettim

Gecmez.
Sen tm dedikce o devam eder.
Sende ona karis bakalim.
Neler olucak merak ettim
o da kendisini teslim etmis durumda karsı oldugum halde tüm sosyal ağ sifrelerini verdi yani teslim oldum teslim ol durumu var napcam bilmiyorum bunaldım diyorum o kelimeye cok üzülüyor geri dayanamıyorum ama ciddi manada bunaldım

Düzelmez, aksine daha da artar. Diyelim yarın bir gün evlendiniz, görüştüğün insan, saçının rengi, markete gitmen, ailene gitmen bile problem olur. Olmaz deme olur. Kıskanmak sevmek değil, takıntılı hislere sahip olmak demek

Kocaniz degil ,babaniz degil boyle adamlarla ne isiniz olur anlamiyorum.Yeri geliyor insanlar kiskanclikdan yillar suren evliligini bile bitiriyorlar .kac Yasinda insansiniz ,giyinmeyi ogrenemediz mi ?
haklısınız fakat güzel giden bi ilişkimiz var kıskanclık sorunu dısında o yüzden gözden cıkaramıyorum ilişkimi , konusuyorum böyle yürümez diyorum acıklamalar yapıyor bu yüzden böyle böyle diye yine bıktığımdan susuyorum asırı sıkılgan bi yapım var bildiği halde üzerime geliyor nasıl düzelir bilmiyorum

o da kendisini teslim etmis durumda karsı oldugum halde tüm sosyal ağ sifrelerini verdi yani teslim oldum teslim ol durumu var napcam bilmiyorum bunaldım diyorum o kelimeye cok üzülüyor geri dayanamıyorum ama ciddi manada bunaldım
Ne teslimiyeti ayol!
Şu yeni nesil Türk dizilerini fazla izliyor bence.
Aşk huzur demektir, Bunalım değildir.

Oglumla ayni yastaymissiniz ,su an sizin dertinizin okulunuz olmasi lazim.
Yasiniz cok genc ,bu yasta ciddi iliski dusunmeyin.
Okuyormusunuz?

Ayrıl. ilk başlarda çok üzülürsün ama sonra iyi ki bitirmişim bunaltıcı boğucu heriften kurtulmuşum dersin !

Oglumla ayni yastaymissiniz ,su an sizin dertinizin okulunuz olmasi lazim.
Yasiniz cok genc ,bu yasta ciddi iliski dusunmeyin.
Okuyormusunuz?
okuyorum ciddi de düsündüğümü belirtmedim sadece bu yön hariç sağlıklı birisiyle beraber olduğumu belirttim

Kolesi misiniz? Ya da sahibi mi? Sizin kadinliginiza bile saygisi yok demekki... Boyle sevmek olmaz

X