Aşırı kıskançlık

Kedi2013

sevimli patateeees *
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
855
220
Kızlar ben eli yüzü fiziği gayet düzgün bakımlı biriyim . ancak gel gelelim nisanlimi aşırı kiskaniyorum . lutfen biraz ogut verir misiniz bana özellikle evliler . bir konum daha vardı kimse yardımcı olmamıştı . hiç kimseye hayır diyemiyorum Kendimden çok taviz veriyorum diye açmıştım . umarım bu sorunumda yardımcı olacak birileri olur

sen kiskandikca o kendini dev aynasında görür, hem örnek ver mesela kimlerden kiskaniyorsun ölçüsüz mü yoksa kıskançlık okadar da kötü değil sevgiye değer katar, hastalık haline getirmedigin sürece

canim bende kendimi begenirim cevrem tarafindanda cok begenilirim kisilik olarakta guleryuzlu hos sohpet insanimdir... esimle 6 yil ciktik suan bir yillik evliyiz ama bende cok kiskaniyorumm.. esim meslegi gereği sirketleri dolasip muhasebe denetlemesi yapar ve yakisikli yani kisiligide iyidir... giitigi yerlerde bayanlar varmi bakiyolarmi samimi davraniyolarmi v.s. v.s. kendime kuruntu yapip duruyorum cok kiskaniyorum bellide ediyorum esimde kiziyor takinti yapiyorum gereksiz kiskaniyorum dye cozum bulirsan banada soyle neolur

Adriana Lima bile aldatildi diyip konuya basliyorum.
Kiskanclik iki tarafada zarar veren kotu, insani icten ice kemiren bir huydur. Bu huyunuz yuzunden nisanlinizi kendinizden uzaklastirdiginizi, iliskinize zarar verdiginizi dusunup kendinizi frenleyin.

sen kiskandikca o kendini dev aynasında görür, hem örnek ver mesela kimlerden kiskaniyorsun ölçüsüz mü yoksa kıskançlık okadar da kötü değil sevgiye değer katar, hastalık haline getirmedigin sürece
Ya bak beni çevrede herkes beğenir akraba olsun bi ortama giriyim yüzün çok güzel gözlerin yok dudakların yapmamı . bu şekil ilgi görüyorum ama o oğlak burcu toplasan 4 yıllık ilişkide 6 kere içinden gelerek guzeguzel olmuşsun dememiştir . ya giyinirim kusanirim beni çok sever ayrilalim dünyayı yıkar bırakmaz peşimi tüm aileleri araya sokar ama gel gelel im ben onun üstüne çok düşerken onu eşsiz gibi tanıtırken gösterirken herkese onun beni yakmaması sevgisini göstermemesi .

Bahsettiğiniz el yüz fizik güzelliğinin karakterle uzaktan yakından alakası yok,
Demek ki özgüveniniz zayıf.
Kendinize şartlar ne olursa olsun güvenebilmeyi başarırsanız bu sorun ortadan kalkar.
Ya onu diyorum işte . anlam veremiyorum ben acaba ozguvensizmiyim . insanlar güzelsin diye beni simartip sonra ben onun ağzından böyle şeyler duymayincami böyle oluyorum acaba .

Off
canim bende kendimi begenirim cevrem tarafindanda cok begenilirim kisilik olarakta guleryuzlu hos sohpet insanimdir... esimle 6 yil ciktik suan bir yillik evliyiz ama bende cok kiskaniyorumm.. esim meslegi gereği sirketleri dolasip muhasebe denetlemesi yapar ve yakisikli yani kisiligide iyidir... giitigi yerlerde bayanlar varmi bakiyolarmi samimi davraniyolarmi v.s. v.s. kendime kuruntu yapip duruyorum cok kiskaniyorum bellide ediyorum esimde kiziyor takinti yapiyorum gereksiz kiskaniyorum dye cozum bulirsan banada soyle neolur
Off ynen
Benimde nisanlimin çevresindekiler açık bende daha kapalı ailede yetiştim ancak bende açık giyorum ama onun yanındakiler göğüsleri falan çok fazla açık dolaşıyor bacaklar falan sinirlerimi bozuluyor güzel değiller yüz olarak yaş olarak ta çok büyükler ama kıskaçları 20 yasli erkekler hep onlarla takiliyolar . nisanlim in ailesi nereye gitse onlarda gidiyor ben napicam . kafayı yiyorum o kişiler aile dostu ve ozgut kız gibiler aynı . ve ben nisanlimi haklı sürede kiskansam artık o memleket meselesi yapılıyor aile tarafından ve ben delirdelircemmmmm . yanı bana 50 yasinda çiftleri ornek gösteriyor lae bak ben kocami kiskaniyormuyum . bak su kiskaniyormu . ya sizin kocalarının yasli siz gencsiniz özgüvenini olur tabi diyemiyorum kızlar yardimmm

Her çok kıskanan özgüven eksikliği yaşamıyor demektir bence. Mesela ben de çok kıskancım, ama kıskançlığım sevgiden bağırdan gelen birşey. Küçükken anneme de inanılmaz düşkündüm, bebekken yakasından inmezmişim. Şimdi de eşime böyleyim. Paylaşamama duygusu çok ağır. Ama ne yapayım ben böyleyim ve oda beni böyle kabullendi, yoksa anlaşamayız ki :)

Ya bak beni çevrede herkes beğenir akraba olsun bi ortama giriyim yüzün çok güzel gözlerin yok dudakların yapmamı . bu şekil ilgi görüyorum ama o oğlak burcu toplasan 4 yıllık ilişkide 6 kere içinden gelerek guzeguzel olmuşsun dememiştir . ya giyinirim kusanirim beni çok sever ayrilalim dünyayı yıkar bırakmaz peşimi tüm aileleri araya sokar ama gel gelel im ben onun üstüne çok düşerken onu eşsiz gibi tanıtırken gösterirken herkese onun beni yakmaması sevgisini göstermemesi .

Her şeyi okudum canım.. Aynı eşimle ben sanki... Biz 2006 üni. de tanıştık... Ben karadenizliyim o doğulu... Açılması bile 1 yıl sürmüştü... 2013 te evlendik... Ama ben aşırı ssevgisini gösteren tarafım o tam tersi.. Beni kimse bu zamana kadar onun kadar asla sevmemiştir bunu çok iyi biliyorum dağlar kadar da sever ama öyle romantiklik yaparım sürprizler yapayım öyle değil.. Ben öyleyim... İkimizde aşırı kıskancız ben de tv izlerken bile bana çok takılır kadın görse deli olurum... Ben en ufak şaka bile yapamam ama mesela.. sinirlenir.. Takmamak değildir o... Sevgisinden eminsen sıkıntı yok derim ama insan tabi ki duymak hissetmek istiyor.. Hep veren taraf olunca baya yoruluyorsun... Ağzınla söyleyerek düzelteblirsin belki biraz.. Çok da ümitli olma... Şükür ki diyorum "güven" konusu aklıma bile gelmez... O kadar güvenirim... Mutluysan sıkıntı yok..

Adriana Lima bile aldatildi diyip konuya basliyorum.
Kiskanclik iki tarafada zarar veren kotu, insani icten ice kemiren bir huydur. Bu huyunuz yuzunden nisanlinizi kendinizden uzaklastirdiginizi, iliskinize zarar verdiginizi dusunup kendinizi frenleyin.

Dizide oynacaktim hayallerim vardı gerçekleştirecektim . onla ayrildigimda herşey güzeldi tek ve hurdum özgürlük çok güzel biseydi ona yanlış bisey yapmıyorum ama kimseye hesap vermemek iyiydi sonra onla baristim ve söz nişan oldu tüm hayallere veda ettim . oda aşırı kıskanç ama onun kiskancagi ortam yaratmiyorum o faceye girmemi bile kıskandığı oluyo ne yapıyorsun falan diye . geçmişe bakiyo falan oda aşırı kıskanç ama ben erkeklerden çok uzagim mesela onun kuzenlerinle falan bile uzaktan merhabalasirim o ise kuzenlerinin sevgilileri rahat sarılıp öperek tokalaşır oda hiç çekinmeden sarılıp tokalasiyo içinde kötülük yok ama ben deliriyum . kızlar düzgün değil bu arada düzgün insanlardan emin olduğum insanlardan kıskanmiyorum sadece tehtid olarak girdiklerinden kıskaniyorum . univ okuyordum beni markete bile gondermuyodu . kendi ise su an üni son sınavlarına gidiyo ya şarjı bitiyor ya bisey oluyor ne hikmetse bende deliriyorum diyorum bi varınca haber veriyorsun bi gelcegin saatte . sabah ile gece arasında o aralıkta ne oluyo kont yok arayamadim hicmi aklına gelmiyor um napiyosun sen . diyince o hemen cevabı yapustiyo guvenmiyomusun sana yanlış yapmam bilmem n bi bakıyorum o haklı olmuş benim üstüme geliyo

Her çok kıskanan özgüven eksikliği yaşamıyor demektir bence. Mesela ben de çok kıskancım, ama kıskançlığım sevgiden bağırdan gelen birşey. Küçükken anneme de inanılmaz düşkündüm, bebekken yakasından inmezmişim. Şimdi de eşime böyleyim. Paylaşamama duygusu çok ağır. Ama ne yapayım ben böyleyim ve oda beni böyle kabullendi, yoksa anlaşamayız ki :)
Hanfendi benim birde su tarz sorunum var aşırı üstüne düşüp konuşuyorum onu ilgi yağmuruna tutuyorum kimseyi gözüm gormuyor . onun rahat davranışları nasılsa kaybetmem diyemi acaba . 4 yıl oldu birde . ne zaman Ayrılsak baristik bir sekilde

Her şeyi okudum canım.. Aynı eşimle ben sanki... Biz 2006 üni. de tanıştık... Ben karadenizliyim o doğulu... Açılması bile 1 yıl sürmüştü... 2013 te evlendik... Ama ben aşırı ssevgisini gösteren tarafım o tam tersi.. Beni kimse bu zamana kadar onun kadar asla sevmemiştir bunu çok iyi biliyorum dağlar kadar da sever ama öyle romantiklik yaparım sürprizler yapayım öyle değil.. Ben öyleyim... İkimizde aşırı kıskancız ben de tv izlerken bile bana çok takılır kadın görse deli olurum... Ben en ufak şaka bile yapamam ama mesela.. sinirlenir.. Takmamak değildir o... Sevgisinden eminsen sıkıntı yok derim ama insan tabi ki duymak hissetmek istiyor.. Hep veren taraf olunca baya yoruluyorsun... Ağzınla söyleyerek düzelteblirsin belki biraz.. Çok da ümitli olma... Şükür ki diyorum "güven" konusu aklıma bile gelmez... O kadar güvenirim... Mutluysan sıkıntı yok..
Ama bu durumun ilerde beni çok yormasindan korkuyorum . :KK43:

X