Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şanslısın canım.çoğu kadın bu kadar şanslı değil.
çok klasik bir konu.lisede de çok konuşuldu.ama hayatımızı belirleyen bir konu.ilk yorumu da sen yaptın.pek dikkat çekmedi.ama olsun.
Gelirler inşallah canım:))Ben burda pek takılmıyordum tesadüfen gördüm Gelirler zamanla :)
Bu devirde aşkı buluyosunda devamı gelmiyo genelde 4 yıl oldu daha bitmedi, bakalım
Gelirler inşallah canım:))
Evet bir de devam ettirebilmek önemli değil mi?aynı tadı,aynı coşkuyu,aynı heyecanı devam ettirebilmek gerçekten zor.
bunu sağlamanın ilk yolu veya en önemli yolu ne sence?
Bence her ilişkide saygı temeldir.saygının olmadığı ilişki yürümez.sevgi de yoğun olunca siz bence oturtmuşsunuz evliliğinizi.allah bir yastıkta kocatsın canımmmÇok sevmek ve sadık olmak. Çok büyük kavgalarda ettik ayrılma noktasına geldik ama birbirimize duyduğumuz aşk engel oldu.. E tabi karşılıklı anlayışta çok önemli, saygıyı yitirmemek lazım falan
Bence her ilişkide saygı temeldir.saygının olmadığı ilişki yürümez.sevgi de yoğun olunca siz bence oturtmuşsunuz evliliğinizi.allah bir yastıkta kocatsın canımmm
Sabırr bak bunu unutmuşum. Sabır da altın abahtarlardan biri.ben 15 yıllık evliyim cicim3 yılda anca oturdu evlilik Zor ya sabır işiymiş cidden bekarsan eğer evlenince anlarsın hehe :))
Teşekkür ederim
Sabırr bak bunu unutmuşum. Sabır da altın abahtarlardan biri.ben 15 yıllık evliyim cicim
Haklısın canım.ama bzim evde sabreden eşim olduğu için unutmuşummWaww o zaman önce senin 'sabır' demen lazımdı Nası unuttuysak
Valla bu msjı kopyala yapıştır yapıcam ama tlfdan yapamıyorummantık
cok mutluyum
Aşk olursa mantık olmuyor mantık olursa aşk biraz gecikiyor evliliği oturtana kadar:))ikisinin ortası hem aşk hem mantık bir arada olmalı
oluyor oluyorAşk olursa mantık olmuyor mantık olursa aşk biraz gecikiyor evliliği oturtana kadar:))
Valla bravo o zamanoluyor oluyor
:)
Helal olsun valla:)))ben aşk evliliği yaptım ve iyi ki de öyle yapmışım diyorum... ben flört de dahil 13 yıldır kocama aşığım :)