Anket aşk evliliği mi mantık evliliği mi? :)))

aşk mı mantık mı??

• a)aşk

OY: 43 78,2%
  • b)mantık

OY: 12 21,8%

• Ankete Katılan
    55

_nurbanu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
8.007
3.685
Merhaba hanımlaaar :))
Aşk evliliği mi yaptınız (veya yapmak istersiniz) veya mantık evliliği mi (veya yapmak istersiniz)?

Çok şanslısın canım.çoğu kadın bu kadar şanslı değil.:KK200:
çok klasik bir konu.lisede de çok konuşuldu.ama hayatımızı belirleyen bir konu.ilk yorumu da sen yaptın.pek dikkat çekmedi.ama olsun. :KK51:

Çok şanslısın canım.çoğu kadın bu kadar şanslı değil.:KK200:
çok klasik bir konu.lisede de çok konuşuldu.ama hayatımızı belirleyen bir konu.ilk yorumu da sen yaptın.pek dikkat çekmedi.ama olsun. :KK51:

Ben burda pek takılmıyordum tesadüfen gördüm :KK39: Gelirler zamanla :)
Bu devirde aşkı buluyosunda devamı gelmiyo genelde 4 yıl oldu daha bitmedi, bakalım :KK14: :p

Ben burda pek takılmıyordum tesadüfen gördüm :KK39: Gelirler zamanla :)
Bu devirde aşkı buluyosunda devamı gelmiyo genelde 4 yıl oldu daha bitmedi, bakalım :KK14: :p
Gelirler inşallah canım:))
Evet bir de devam ettirebilmek önemli değil mi?aynı tadı,aynı coşkuyu,aynı heyecanı devam ettirebilmek gerçekten zor.:nazar::KK56:
bunu sağlamanın ilk yolu veya en önemli yolu ne sence?

Gelirler inşallah canım:))
Evet bir de devam ettirebilmek önemli değil mi?aynı tadı,aynı coşkuyu,aynı heyecanı devam ettirebilmek gerçekten zor.:nazar::KK56:
bunu sağlamanın ilk yolu veya en önemli yolu ne sence?

Çok sevmek ve sadık olmak. Çok büyük kavgalarda ettik ayrılma noktasına geldik ama birbirimize duyduğumuz aşk engel oldu.. E tabi karşılıklı anlayışta çok önemli, saygıyı yitirmemek lazım falan :nazar:

Çok sevmek ve sadık olmak. Çok büyük kavgalarda ettik ayrılma noktasına geldik ama birbirimize duyduğumuz aşk engel oldu.. E tabi karşılıklı anlayışta çok önemli, saygıyı yitirmemek lazım falan :nazar:
Bence her ilişkide saygı temeldir.saygının olmadığı ilişki yürümez.sevgi de yoğun olunca siz bence oturtmuşsunuz evliliğinizi.allah bir yastıkta kocatsın canımmm:nazar::KK68:

Bence her ilişkide saygı temeldir.saygının olmadığı ilişki yürümez.sevgi de yoğun olunca siz bence oturtmuşsunuz evliliğinizi.allah bir yastıkta kocatsın canımmm:nazar::KK68:

3 yılda anca oturdu evlilik :KK53: Zor ya sabır işiymiş cidden bekarsan eğer evlenince anlarsın hehe :))
Teşekkür ederim :KK68:

ben aşk evliliği yaptım ve iyi ki de öyle yapmışım diyorum... ben flört de dahil 13 yıldır kocama aşığım :)

X