Aşk her yaşta aynı acıyı veriyor .. ölüyorum

armi0007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
173
147
İyi akşamlar hanımlar başlıktanda anlaşıldığı gibi aşk acısı çekiyorum.. önce kendimden bahsedeyim önceki konularımda var kısaca buraya yazayım boşanmış 2 çocuk annesi bir kadınım.. geçen sene başlamadan biten bi hoşlantı olmuştu..
Fakat bu yazın başında çok güzel bi ilişkiye başlamıştım.a hersey gerçek olmayacak kadar iyi gidiyordu.. benim sorun olarak gördüğüm fakat karşı tarafın hiç problem etmediği onun bekar olması durumu vardı... ama dedigim gibi o bunu hiç sorun etmiyordu(!)..
Rüya gibiydi ya.. o kadar mutluydum ki benim karşıma aşk 28 yaşımda çıkmıştı, ben kendimi 15 hissediyordum.. verilen sozler, okunan şiirleri hâlâ kulaklarımda.. sen beni bırakma ben asla bırakmam, ne olur bize sahip çık deyişi.. ne olduysa bu son haftada oldu.. benim ailem müsade etmez olmaz seninle, boşuna hayal kurmayalım dedi ve gitti.. heryerden engelledi... adam bana ölüp bitiyodu.. çocuklarımı çok seviyodu.. ya ben kördüm yada böyle görmek istedim.. ama anladım ki aşk her şekilde aynı acıyı veriyor... nefes alamıyorum... peki buraya niye yazdım sadece destek verin diye.. nasıl anlatırım bu durumu..

canim ne diyecegimi bilemedim, sana yasattigi hayal kirikligini hayal bile edemiyorum
bazen goremesekte her serde bir hayir vardir derler, sen kendini uzmemeye calis, dunyadaki en degerli varligin cocuklarin
onlari dusun ve kendini toparla

Siz öyle görseniz de, ya da kendisi size yansıtmamış olsa da, durumunuzu içten içe kafasına takmış belli ki. ve baktı ki her şey çok ciddi. Korktu ve geri döndü. Sizi sevmemiş diyemem ama biz kadınlar için en önemli şey Erkeğin güçlü olması, sözleriyle hareketlerinin her zaman uyması. üzgünüm ama kendisi sizin kadar güçlü ve cesur olamamış. umarım bu büyük üzüntünüzü çocuklarınıza yansıtmadan kendi içinizde başedebilirsiniz.

canim ne diyecegimi bilemedim, sana yasattigi hayal kirikligini hayal bile edemiyorum
bazen goremesekte her serde bir hayir vardir derler, sen kendini uzmemeye calis, dunyadaki en degerli varligin cocuklarin
onlari dusun ve kendini toparla

Ya gerçekten hayal kırıklığı, kalp kırıklığı.. paramparça etti gitti.. kalbimi kapatmıştim herkese.. çok zorladı, çok ısrar etti, kendisi başlattı kendisi bitirdi.. ben aşk acısını böyle yogun yaşayacağımı tahmin etmedim, sonuçta geçer elbette ama delip geçiyor..

Senden gerçekten etkilenmiş ve bir süreliğine sevmiştir ama tam anlamıyla oturtamamıştır kafasında.
O yüzden böyle dengesiz bir tavırla hareket edip gitmiş.
Sende bir sıkıntı yok. Sağ gösterip sol vuran birine denk düşmüşsün sadece.
Ve bence bazen aşkın acısı da çok güzel. Yaralarını sardığında kendini çok daha güçlü hissedeceksin.

Siz öyle görseniz de, ya da kendisi size yansıtmamış olsa da, durumunuzu içten içe kafasına takmış belli ki. ve baktı ki her şey çok ciddi. Korktu ve geri döndü. Sizi sevmemiş diyemem ama biz kadınlar için en önemli şey Erkeğin güçlü olması, sözleriyle hareketlerinin her zaman uyması. üzgünüm ama kendisi sizin kadar güçlü ve cesur olamamış. umarım bu büyük üzüntünüzü çocuklarınıza yansıtmadan kendi içinizde başedebilirsiniz.
Başetmeye çalışıyorum.. Bu kadar zor olacağını bilemedim.. Bu konuyu açtığımda kendisi susturuyodu.. yeminler, sözler...

Senden gerçekten etkilenmiş ve bir süreliğine sevmiştir ama tam anlamıyla oturtamamıştır kafasında.
O yüzden böyle dengesiz bir tavırla hareket edip gitmiş.
Sende bir sıkıntı yok. Sağ gösterip sol vuran birine denk düşmüşsün sadece.
Ve bence bazen aşkın acısı da çok güzel. Yaralarını sardığında kendini çok daha güçlü hissedeceksin.
Umarim öyle olur.. güçlü hissederim.. şimdilik zor gibi... hiç üzmemıştık birbirimizi.. anlamaya çalışıyorum ama yok eksik kalıyor parçalar.. ve ayrıldıktan sonra ben neler olduğunu sormak istedim sanki başına bela olmuşum gibi davrandı.. yani o peşimden koşan adam, şiirler yazıp, şarkılar söyleyen adam gitti bambaşka biri geldi.. zormuş aşk acısı.. bunu 2 çocukluyken yaşamak daha zor

Bazı insanlar verdikleri vaadlerin sözlerin arkasını dolduramayacak kadar boşlar malesef.. Sikmayin canınızı, Allah'a havale edin
Hemde bomboşlar.. Bu boş adamın arkasından üzülüyorum yine de.. yazmak iyi geldi.. adamın her mesajını ezberlemışim, yani . Herşeyi sildim ama yinede kafamda hepsi.. adım adım hersey aklımda.. o yüzden zor oluyor.. gün içinde işten fırsat buldukcada başka bi hesaptan profilini inceliyorum engel olamıyorum kendime..

ona dair hiçbir şeye bakmayın...baktıkça unutmanız zorlaşır,acınız daha fazla olur.bazen insanlar böyle acımasız olabiliyorlar,onlar için kendilerinden daha önemli bir şey olmuyor.Allah size güç versin

Çok var böyle atıp tutup kendine bağlayan, sonra engellerle başa çıkacak ufacık cesareti olmayanlardan..

Sen 2 çocuk annesi boşanmış bir kadınsın.
Ne acılardan, zorlu yollardan geçtin kim bilir..

Böyle hızlı yükselişlere kapilmaman gerekir.

Karşı taraf ucsa da ucmaman gerekir..

Yaz başı nedir sonu bile gelmemisken daha..

Unutur gidersin.. Güçlü ol ve mantığınla sev bundan sonra. Çok mutlu olmanı dilerim..

Özel olmayacaksa, aranızda fiziksel yakınlaşma oluyor muydu?
Bazı iğrenç karaktersiz erkekler bu şekilde boşanmış bayanlara yaklaşabiliyorlar...

Ya gerçekten hayal kırıklığı, kalp kırıklığı.. paramparça etti gitti.. kalbimi kapatmıştim herkese.. çok zorladı, çok ısrar etti, kendisi başlattı kendisi bitirdi.. ben aşk acısını böyle yogun yaşayacağımı tahmin etmedim, sonuçta geçer elbette ama delip geçiyor..

Şöyle söyliyim;
Ben hayatımda iki kişiyi sevdım ..Deli gibi asık oldum..
Birinde annesı ayırdı ve severek ayrıldım,24 yasındaydım ve ask acısını dıbıne dek yasadım..
İkincisi evlendıgım ve cocugumun babası olan ,bosandıgım kısıydı..
Aynı askı yasasam da; ANNE olmamın olgunlugu,hayata bakıs acımın degısmıs olması,hayatın kattıgı anlamların farklılıgı ve daha olgun olan yasımdan öturu aynı acıyı cekmedım..Gayet olgun,mantıklı bır sekılde bakıyorum..
Yanı canım,sen de ıkı cocuk annesı olan genc bır kadınsın..Ama,öncelıklerının cocukların olması gerektıgı ıcın ve koskoca bı bosanma kavramını atlatmıs bı kadın olarak bence salla gıtsın...Hayat cok kısa ve ask acısı sadece kaybedılen zaman oluyor..sonra tekrar sevıyorsun ve agladıgın o gunlere bosa gecmıs dıye bakıyorsun...

sizi üzmek istmem ama başkasını bulmuş olabilir.. itiraf edemediği için ailem istemez yalanını atmış olabilir.. nede olsa sizde bunun yaşanacağına inanıyordunuz.. gerçekten de ailesi de istememiş olabilir.. kendinizi toparlamaya çalışın zor ama yapacak bişey yok bazıları böyle vicdansız işte..

Allah yardımcınız olsun. Ne desek boş, acılar öyle unut dediğimizde geçse keşke. Ama bu süreyi kısaltmak elinizde. Çocuklar ınızla bir ömür mutlu yaşayın. Onların kıymetini bilin. Zira erkek dediğimiz şu dünyada pek yanar döner.

Çok var böyle atıp tutup kendine bağlayan, sonra engellerle başa çıkacak ufacık cesareti olmayanlardan..

Sen 2 çocuk annesi boşanmış bir kadınsın.
Ne acılardan, zorlu yollardan geçtin kim bilir..

Böyle hızlı yükselişlere kapilmaman gerekir.

Karşı taraf ucsa da ucmaman gerekir..

Yaz başı nedir sonu bile gelmemisken daha..

Unutur gidersin.. Güçlü ol ve mantığınla sev bundan sonra. Çok mutlu olmanı dilerim..
Ben evliliğimi mantık evliliği olarak yapmıştım bi de sevmeyi deneyeyim dedim ama olmadı.. çok farklı ya.. Bu midemde uçuşan kelebekler ölmüşte midemi bulandıriyolar gibi... iştah felan kalmadı.. neymiş meğer bu aşk..

Özel olmayacaksa, aranızda fiziksel yakınlaşma oluyor muydu?
Bazı iğrenç karaktersiz erkekler bu şekilde boşanmış bayanlara yaklaşabiliyorlar...
Yok yani çok yakınlaşmadik daha 2 aylık birşeydi. Hani elele tuşup, sarılmak fazlası olmadı.. böyle bi talebi de olmadı zaten..

Şöyle söyliyim;
Ben hayatımda iki kişiyi sevdım ..Deli gibi asık oldum..
Birinde annesı ayırdı ve severek ayrıldım,24 yasındaydım ve ask acısını dıbıne dek yasadım..
İkincisi evlendıgım ve cocugumun babası olan ,bosandıgım kısıydı..
Aynı askı yasasam da; ANNE olmamın olgunlugu,hayata bakıs acımın degısmıs olması,hayatın kattıgı anlamların farklılıgı ve daha olgun olan yasımdan öturu aynı acıyı cekmedım..Gayet olgun,mantıklı bır sekılde bakıyorum..
Yanı canım,sen de ıkı cocuk annesı olan genc bır kadınsın..Ama,öncelıklerının cocukların olması gerektıgı ıcın ve koskoca bı bosanma kavramını atlatmıs bı kadın olarak bence salla gıtsın...Hayat cok kısa ve ask acısı sadece kaybedılen zaman oluyor..sonra tekrar sevıyorsun ve agladıgın o gunlere bosa gecmıs dıye bakıyorsun...
Ben evliliğimi mantık evliliği yapmıştım, ilk defa gerçekten aşık oldum.. o da bıraktı.. kendime kızıyorum ya nasıl kaptırdım diye.

X