Aşk-ı Memnu Kanal D

insanlığına bakın siz böyle bir seven erkek nerde varr..otoritar sevecenn saygılı bulmuş bulanıyor bihterr...behlülde ne var genç zamparadaa buyrunn :dilcikar:

anam öle diyosunda bu kadar yaş farkı var aralarında kızın ilgisinin dağılması normal
özellikle ilgi dağıtıcı behlül gibi biriyse :jeyyar:

Tamamen boş bir bölümdü, uzuun uzuuuun gereksiiiz gereksiiiiz sahnelerle doluydu...

Bihter her zamanki gibiydi, Behlül'le bu kadar yakınlaşmasından sonra, yine yeniden Adnan'la sanki hiç birşey olmamış gibi davranması beni acayip rahatsız ediyor..

Gelecek haftanın fragmanı çok bomba olmuş yalnız, ışıklar kapanır, kapılar kilitlenir, kilitli kapılar ardında neler olur neler

yanlız kızlar haftaya da bol acıklı sahneler var:çok üzgünüm:
nihal,bihter ,ednan baya salya sümük ağlıyolar
hele bihterin bir koşuşu varya salak hızını alamayıp merdivenlerden uçacaktı :roflol::roflol:
şu bihterin yürüyüşüde varya benden daha beter bende topuklu giyince en az onun kadar kötü yürüyom ama o beni bilem geçti delikafadulden

behlülll vah keretaa bakkk ulee kızı aldı kafaya helikopter düştü ayagınaa haftayada ohh mercimek fırın olayıı ya reklamında barii göstermeyın behlülü heyecanı kalmıyokii bulundu iştee neyse daha baska heycanlı seyler var garii:jeyyar:

Behlül eve nasıl dönüyoki acaba..Herkes şaşırıyo gibi geldi bana..Yani kaza yeri falan yok habersiz çıkıp geliyo heralde...

Bu kadar saçma sapan BB davranışlarından sonra, senaristler ancak Behlül'ü intihar ettirerek affettirebilirlerdi. Behlül'de tüm umudunu kaybedince, o kadar sisli havada hiç tartışmasız "ölmek için" helikoptere bindi.

Bihter'de bunu anlayacağı için, sanırım sadece ona söylediği kötü şeyleri ve BEHLÜL'ÜN KENDıSıNı KAYBEKTENSE, ÖLMEYı TERCıH ETTıĞıNı DÜŞÜNECEK.. VE TABıı Kı KENDıSıNı ÖLECEK KADAR SEVDıĞıNı DE..

tuhaf yani herhangi bir yara izi neyim olmadığına göre behlül helikopterde falan değildi heralde

o niye öyle yürüyo hakkatten yaa güzelmi yuruyom sanıyo acabaa yayıla yayılakaydirigubbakcemile3

oarslanca[COLOR=Red .!.:
n;6976259]Yaşlı amaaaaaa:1shok:
deil deil sana öle geliyorrr..birazdaha yaşın ilerlesin farkedersinn...aşk o yaşta aşk..ölee birkerelik sevgi aşkıda deildirr sağlam aşk..

anam öle diyosunda bu kadar yaş farkı var aralarında kızın ilgisinin dağılması normal
özellikle ilgi dağıtıcı behlül gibi biriyse :jeyyar:

valla kızda öle bir cibilliyet varki isterse adnan genç olsun yine behlül deil başka birisi olsada bakardı emin oll...yaş deil ordaki aldatmanın dayanılmaz HAFİFLİĞİ ....buna evet dediysee..yani adnana herşeyi göze almış demektirr..ama rahatlık iştee batıyor insana...deveye dikenn misali...adnan fazla serbest bırakıyor yularlarını ..azcık sıksın bakimm ölee gevşeyebilirmi..

'' AT BİLE BİNİCİSİNE GÖRE KİŞNERR'' Bihterin nasıl kişnediği ortada...Adnan işi sıkıya almalı...:1closedeyes:
[/COLOR]

şu bihterin yürüyüşüde varya benden daha beter bende topuklu giyince en az onun kadar kötü yürüyom ama o beni bilem geçti delikafadulden

evet yaa nasıl yürüyüş o narin ve uzun görünmek uğruna ama behlüle yetişmesi içinn 10 katlı binanın üstüne çıkmalı...kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol:

Behlül eve nasıl dönüyoki acaba..Herkes şaşırıyo gibi geldi bana..Yani kaza yeri falan yok habersiz çıkıp geliyo heralde...

bence behlül helikopter de deyildi
sanki biraz uzaklaşayım demiş başka yere gitmiş te olaylardan haberi yokmuş gibi bir durum var bence

çünkü pek kaza zede gibi durmuyo maşallah gözleri fel fecir okuyoda delikafadulden

ah o gözleri :asigim::asigim:

aynen :asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…