Aşk-ı Memnu Kanal D

Bu bölümde Nihal´le arkadasi Pelin Amerika muhabbeti ettiler..
Kanimca Nihal tatilde Amerikaya falan gidecek ve müthis bi degisimle geri gelecek:smiley-cool:
Ve 2. sezonda da Nihal´le Behlül´ün macerasi baslayacak :CüvCüv:

Nasil teori ama :lepi:

hadiya ciddimisin nihale hastayım yüzüne saçlarına azcik bana benzer kendisi dekaydirigubbakcemile3 ama boyo kısa ama bişey deyimmi bihterden daha uzun o bihter 20 cm topukla anca okadar soğan cücüğü delikafadulden

perşembe bihter behlülle mercimeği fırına vercek peki benim ednanıma ne olcek? ya yazık ednan beycim hakediyormu ya? bu matmazel çok sevo onu da çok tipsiz kacı beyav asla olmaz o iş. yazık ednan beye,cila falan yollasakmı sete he yada vazelin kaşınır adamın boynuz yerleri yazııııık kıyamam ben ona ya

Son düzenleyen: Moderatör:
perşembe bihter behlülle mercimeği fırına vercek peki benim ednanıma ne olcek? ya yazık ednan beycim hakediyormu ya? bu matmazel çok sevo onu da çok tipsiz kacı beyav asla olmaz o iş. yazık ednan beye,cila falan yollasakmı sete he yada vazelin kaşınır adamın boynuz yerleri yazııııık kıyamam ben ona ya

bence hiç de yazık değil adama gencecük karı aldıı açsın gözünü saftirik saftrik dolaşmasın ortada :mymeka:

Bi türlü sesli fragmana rastlayamadım var mı izleyen yaaa!:delphin:

yav ednan beye laf etmeyin adam zati prşembeye boynuzu yicek acık alttan alalım arkadaşlar meğdurdan yana olmak yakışır bize :roflol:o penguen gibi yürüyen bastı bacak bihteride bi yakalarsam var muck muck yapacam siz anladınız oni:roflol: ulen bu bölümdede yakalanmassalar ednan beye bizzat kendim telefonda ihbar edecem"emice emice karıyı behlül götürdü naaaaberrrr pışşşık" :roflol: diyecem.

Back
X