aşk konusunda tecrübeli olanlar bi bakabilir mi?

vaveyla123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2015
21
3
merhabalar ben yeni katıldım bi konuda yardımınıza ihtiyacım var:)

ben 18 yaşındayım ve dershane öğretmenime aşık oldum. aramızda çok fazla bi yaş farkı yok. sanki onunda bana ilgisi var gibi ama anlayamıyorum. nasıl anlayabilirim bana ilgisi olup olmadığını?

sana ilgisi olsa bile şu an o deshende öğrencısın ve özel sektör oldugu ıcın kendısını tehlıkeye atmaz dıye dusunuyoorum...

cevabın için teşekkür ederim.zaten ben senenin sonunda olur bişeyler olursa falan diye düşünüyorum

ben sana samimi tek bir öğüt vereyim, asla ama asla ama ne olursa olsun, ama şartlar ne kadar müsait olursa olsun ama ne adar yakışıklı olursa ne kadar harika olursa olsun arada 2 yaş olsun sana ölsün fark etmez, hocalardan uzak dur. bu lafımı hatırlıcaksın. yazıyorum buraya.

ben sana samimi tek bir öğüt vereyim, asla ama asla ama ne olursa olsun, ama şartlar ne kadar müsait olursa olsun ama ne adar yakışıklı olursa ne kadar harika olursa olsun arada 2 yaş olsun sana ölsün fark etmez, hocalardan uzak dur. bu lafımı hatırlıcaksın. yazıyorum buraya.
Canım tavsiyen için sağol ama gönül ferman dinlemiyor ki :)

valla dinlesin dinlemesin, ben 3 senemi kaybettim. şehir değiştirmeye kadar gideni var. emin ol daha derin acıları çekerken acı hiç birşey dinlemeyecek. hiç yorum yapmıyor zerre konuyu açmıyorum bile bak. ayrıntı bile sormuyorum çünkü fark etmez. bulaşma dediğimi hatırlıcaksın ((= emin ol

ben 18 yaşındayım ve dershane öğretmenime aşık oldum. aramızda çok fazla bi yaş farkı yok. sanki onunda bana ilgisi var gibi ama anlayamıyorum. nasıl anlayabilirim bana ilgisi olup olmadığını?

Yaşıtlarınızın neredeyse tamamının...

Şimdi daha önce ya da sonra...

Dershanedekiler başta olmak üzere öğretmenlerine aşık olup...

Onların da kendilerine ilgi duyduğunu sandığını biliyor musunuz?

En iyi ihtimalle size ilgi duymuyor...

En kötü ihtimalle 18 yaşında bir kızın ilgisiyle egosunu tatmin etmek için sempatik davranıyordur.

Gerçekten sandığınız gibi size ilgisi olması ise...

Bu konu altına verilecek benzer olumlu örneklere rağmen bence zayıf hatta söz konusu olmayan bir ihtimal.

Geçer zamanla, ben de senin yaşındayken dershanedeki fizikçiye aşıktım. Sonra yan sınıftan bir çocukla tanıştım, geçti gitti fizikçi. Tm'ci halimle 6 fizik sorusu çözmeme yaradı ama...

Olur mu olur
benim var tanıdığım hatta aralarında yaş farkı da var
önce ilişkisi olup olmadığını iyi öğren

İnanın bende sizin gibi düsünuyodum baslarda ama beni dershaneye birgün bile gelmesem niçin gelmedin diye araması ben başka erkek hocalarla konusurken bizi dikizlemesi sınıfa girer girmez direk bana bakması.. Acaba aşık psikolojisinden mi böyle düsunuyorum

Benim sevgilim de dershane öğretmeni ve çok ufak yaşta başlamış. İlk senesinde yaşıt öğrencileri dahi varmış. Bana söylediği sen bile öğrencim olsan asla ama asla sevgili olmazdım. Mesleğime leke sürmem, öğrencisiyle oldu dedirtmem kendime oldu. Ki şu da var etik değil çoğu meslektaşı da onun gibi düşünür.
Vaktinde gelen öğrencileri oldu. Dershane biter bitmez gelip aşık olduğunu söyleyen. Hepsini kırmadan incitmeden kabul etmedi doğal olarak. Bu yaşlar da çünkü öğretmenlere hayranlıklarını aşk sanıyorlar diyor kendisi.
Bunu düşün olur mu?

kızım hep ilgi peşinde koşup ego tatmini yapmalar bunlar!! aksini ne gördüm ne duydum! seni eğitmek için para alıyor sen gitsen onun sana hayır git olmaz demesi lazım! bak seni kovalar cidden hayır der set çekerse düşün. cidden bak. yoksa düşünme. direkt kaç

X