- 25 Aralık 2014
- 1.397
- 665
- 37
- Konu Sahibi storm_angell
üüüüüüüüüüü
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili hanımlar kafam okadar karışıkki neyi nasıl ve nereden başlayacağımı şaşırdım
seven insan vazgeçermi?
insan sevmediği birine nasıl seni seviyorum der bir türlü anlamıyorum sevgi aşk neydi nasıl anlarsın sevildiğini
kaçarsan sevmişmi oluyorsun
bir kadın ne yaparsa sevmiş olur
ukalamı olmak lazım karşısındakini kırmamak için susmak mı suç
her ayrıldığınında dayanamayıp peşinden koşturduğum içinmi suçluyum
ilk defa bukadar uzun ayrı kaldık ziraa her ayrılmamızda 2 gün sonra arayıp barışan bendim
biliyorum şimdi arasam yine barışıcaz ama ben bu defa öyle olsun istemiyorumm
ben nerede hata yapıyorum içten pazalıklımı olmam lazım
ben böyle yaparsam o şöyle yapar hımmmm ben biraz şöyle yapayım o böyle olsun diye kurgulamam mı lazım
ya ben sevmeyi bilmiyorum yada aptalın tekiyim
içim okadar dolu ki ıssız bir yere gidip eşek gibi anıra anıra ağlamak istiyorum.
haklısın fazlaca ödün vermiş olabilirim malesefKendı yasantından ödun vermeden yasa , kendı dogruların olsun kendı fıkırlerıne gore davran bıten ılıskıden sonra yıne yolunda olursun o zmn
gıderse gıtsın ne kaybedeceksın ?haklısın fazlaca ödün vermiş olabilirim malesef
yaa bi anlayabilsem o aramaz ben arayıncada gülcazımmm sadabadımmm canımmmm aşkımmm diye sıralarAğlama tabi ki neden ağlayacaksın. Gözyaşlarına yazık derim ben. Sonuçta sebepsiz yere sırt dönmek nerde var? O adam sana onu yaptı. Hiç bir neden göstermeden senden uzaklaştı. Anne, kardeş ağzına baktı. Neden sen ağlayacakmışsın ki? Senin ahınla o ağlasın.
senin adına çok sevindim umarım ömürrr boyu mutlu olursunBen kendi iliskimde hic plan yapmadim ne hissettiysem onu yasadim oyle davrandim kendimi salak yerine koydurmadan tabi bazen ciglik cigliga bagirdim agladim yalvardim bazen yalvarttim ama sunu anladim karsindaki insan seni gercekten sevip istiyorsa sen oyle hic birsey yapmasanda o dönuyor sana . 8 yillidir ayni insanla gorusuyorum ilk askim ve 1 yildir asker yolu bekledim bugun bitti suan yolda ve kalbim kulaklarimda carpiyor bu kadar soyliyim sana ask cok guzel birsey eger gercekten seviyorsan kaybetme .
ben çok yanlızım hiçç arkadaşım yok evden işe işten eve bir hayatım var acaba ondanmıdır bana bu denli kötü davranan bir adam için üzülüyorumgıderse gıtsın ne kaybedeceksın ?
Tesekkur ediyorum benden sana kucuk bir tavsiye bir adami seviyorsan bile kendini salak yerine koydurma kacan kovalanir birak o arasin ikinizde esit sartlarda bir iliskinin iki tarafisiniz unutma bunu sevgiler.senin adına çok sevindim umarım ömürrr boyu mutlu olursun
oyle bıle olsan uzulmemen gerekıyor , onune bakmak zorundasın ayakta durmak ıcınben çok yanlızım hiçç arkadaşım yok evden işe işten eve bir hayatım var acaba ondanmıdır bana bu denli kötü davranan bir adam için üzülüyorum
oyle bıle olsan uzulmemen gerekıyor , onune bakmak zorundasın ayakta durmak ıcın
şuan ki durum için fikrin nedir ben sana olayı kısaca anlatayım günlerdir pek müsait olamıyordu bende sürekli anlayışlı davranıyorum o günün akşamı aradım müsait değilim birazdan arayacağım dedi tamam dedimoyle bıle olsan uzulmemen gerekıyor , onune bakmak zorundasın ayakta durmak ıcın
msj attıktan sonra o mu aradı sen mı ?şuan ki durum için fikrin nedir ben sana olayı kısaca anlatayım günlerdir pek müsait olamıyordu bende sürekli anlayışlı davranıyorum o günün akşamı aradım müsait değilim birazdan arayacağım dedi tamam dedim
10dk sonra bi baktım whatsaptan mesaj atmış eve gidip yatıcam canım iyi geceler
ki biz zaten akşamları konuşmadan uyumazdık son zamanlarda bu tamamen sekteğe uğradı
tamam yat sen dedim sanki o gün iki kelime etmek için akşamın o saatini bekleyen ben değilmişim gibi
aradı ne bu tripler falan dedi yine sustum sonunda telefonu kapattıktan sonra hazmedemedim mesaj yazdım
ben bukadar değersiz bir kadın değilim artık dayanamıyorum nereden inceyse oradan kopsun yazdım ,
hemen aradı koparsa kopsun a..... k....dedi ben küfürüduyunca hemen telefonu kapattım dahada konuşmadık aamadı bende aramadım
o aradı ben aramadımmsj attıktan sonra o mu aradı sen mı ?
msj attı uyuyucam dıye sonra aradı dıyosun msj atmasaydın keske cagırıp konusurdun yuzyuzeo aradı ben aramadım
birdaha aramayacağım zaten çünkü çok yoruldum artıknasıl alıştırırsan öyle gider.
baştan senin aramalarına alıştırmışsın anlaşılan ve sen aradığın için devam ediyor gibi..
arama.birdaha aramayacağım zaten çünkü çok yoruldum artık