• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ask ritueli yaptıranlar?

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.391
222
323
39
Balikesir
Merhaba kizlar eşler arasindaki sogukluk icin ask ritueli yaptiran sayfalar var hic boyle bisi yaptiran oldu mi bana yardimci olur musunuz?
Rituel buyu degilmis...21 gun bisiler yapiliyormus olumlama cumleleri , sekanslar sayilar gibi...
Yaptirip sonuc alan var mi acaba?

Olumlama cümlelerini psikologlar da yapıyor. Rituel diyerek işi pembelestiriyorlar. Bu sekilde günah ya da riskli olmadığını gösteriyorlar.

Inanmayin, rituel belli gunler kina yakmak, dolunaylarda dilek dilemek, cesitli şekillerde yazarak, resimleyerek, hayaline kavusmani saglamak, bunlari belli donemlerde tekrarlamak gibi bir sey.

Ritüelleri mantıklı bulmuyorum, bence batıl inançtan ibaret.

Çekim yasasını çok araştırdım, çekim yasasıyla ilgili kitaplar okudum. Öğrendiklerimden yola çıkarak yaptığım olumlamaların etkisini gördüm ve görmeye devam ediyorum.

Size önereceğim kitaplar; Nil Gün - Çekim Yasası Hayatın Temel Prensibi, Nil Gün - NLP ve Lousie Hay - Düşünce Gücüyle Tedavi.

Ek olarak Youtube - Mistik Yol’u da tavsiye ederim :)

Ritüelleri mantıklı bulmuyorum, bence batıl inançtan ibaret.

Çekim yasasını çok araştırdım, çekim yasasıyla ilgili kitaplar okudum. Öğrendiklerimden yola çıkarak yaptığım olumlamaların etkisini gördüm ve görmeye devam ediyorum.

Size önereceğim kitaplar; Nil Gün - Çekim Yasası Hayatın Temel Prensibi, Nil Gün - NLP ve Lousie Hay - Düşünce Gücüyle Tedavi.

Ek olarak Youtube - Mistik Yol’u da tavsiye ederim :)
merhaba neler yaptınız peki çekim yasası ile ilgili , kitaplardaki uygulamaları akışına bırak düşünce şekli ile mi uyguladınız bir metodu var mı önerebileceğiniz?

Olumlama cümlelerini psikologlar da yapıyor. Rituel diyerek işi pembelestiriyorlar. Bu sekilde günah ya da riskli olmadığını gösteriyorlar.

Inanmayin, rituel belli gunler kina yakmak, dolunaylarda dilek dilemek, cesitli şekillerde yazarak, resimleyerek, hayaline kavusmani saglamak, bunlari belli donemlerde tekrarlamak gibi bir sey.
teşekkür ederim ;)

Back
X