,
iyiyim saol oğluşla uğraşıyorum...oh ne güzel biz tatile gidemedik yine...kampta mıydınız?fikir almak için soruyorum da canım..gerçi yazın siz sıkıldıkça antalyaya inebilirsiniz denize...günübirlik bile gidilebilir
hatırladım canım uzun zamandr yoktun konuştuklarımıız unutmusum
evet yoktum tatlım ara ara girip baktım yine düğünede az kaldı hazırlıklar tamamlandı mı?
hay ben bu vınn mıdır nedir napıyım onu yaa,hani dört çekiodu? tt net de evde bi uyuz zaten. eşimin orda rügarlıymış hava görüntü donuyo hep görüşemedik. neyse bi kaç dk bile olsa gördüm. yorgun görünüyodu:44:
kız ne var bırak içsin iyidir iyi
üff çok sinir bişey biz de konuşmaya çalışırdık msnde donardı cam sinir olurdum
çirkin bi şekilde donardım bi de hemen kapatırdım
yok istemiyorum içmesini tasrif ettiği bir davranış değil alıştı iyice arkadaşlarınla içmeye yok öle saltanat sona eriyor
bencede taviz verme baştan nasıl başlarsa öyle gideryok istemiyorum içmesini tasrif ettiği bir davranış değil alıştı iyice arkadaşlarınla içmeye yok öle saltanat sona eriyor
arkadaşlar bende dıyarbakırda hanıdeyım eşim burda görevli.var mı bu taraflara tayını falan çıkan ya da çevresine
yok canım nede tamamlancak ayr şehirlerdeyiz bide nişanlım paso nöbetteevimizi tuttuk ben daha göremedim balayı için otel ayarladık okadar işte agustosta nikah gelinlik davetiye nasipse halledicez eylülede esyaları almak kalıcak daha çok işimiz var
arkadaşlar bende dıyarbakırda hanıdeyım eşim burda görevli.var mı bu taraflara tayını falan çıkan ya da çevresine
bu arada konuklarımız da var kızlar bolca:82: hoşgeldiniz sevgili okurlarımız
bu arada konuklarımız da var kızlar bolca:82: hoşgeldiniz sevgili okurlarımız
ay bende evlendim ayyaş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?