hoşgeldin bacumm kakaolu kek yaptım buyur bağaa gel çaya :)yine ben geldimmmm...gittim saçlarımı boyattım daha doğrusu dipleri boyattım kociş nöbetçi yalnızım bugün yoldaş olun baağğaaaa
selam kızlarr
ara sıra bakıyorum cıkıyorum bende ,bu yaz gununde acayıp hasta oldum cigerlerime kadar gitmiş iltihapbugun acile gittik annemle doktor 30 iğne verdi popom elege donecek valla diğer antbiyotıklerde cabası..
bizede büyük ihtimal lojman cıkmıyor puanımız yetmıyor cunku.. golcukte lojmanda oturmasaydık şimdiye dısarda kalmazdık neyse napalım dısardan ev bakıyor sımdı aşkım ona gore bayramdan sonra tasınıcaz napalım.. yınede benim bi ümidim var yarını bekletıyorum eşime,ama eşimde hiç ümit kalmamıs bakalım hayırlısı olsun..
ayy dondurma olsa keşke hamama gıttıydım 2kez çok severımde ozaman işte eve donuste saclarım ıslak cıkmıstım bide eskısehırın yaz dahı olsa akşamları pek bi ayaz olur şifayı kapmısım anlıcann...vahh guzumm nettin dondurma mı yedinçok çoookk geçmiş olsun bacım....biz de adanada lojmanda oturduk ahan da burda açıkta kaldık çok pişmanız önümüzde 30 kişi var benim de hala umudum var ama eşim bana totosuyla gülüyo çok beklersin diyor
sagol nazcım :) ayy valla su antıbiyotık saatlerınden oturu orucumuda tutumıycam bu sene baya bi free verdım zatenhoşgeldin bacumm kakaolu kek yaptım buyur bağaa gel çaya :)
canım çok geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inşallah. bizde şimdi batıda lojmandayız inşallah doğuda aynı sıkıntıları bende yaşamam. antibiyotiklerini aksamadan ve saatlerine dikkat ederek bitir mutlaka. iyice dinlen canım. iyileş öyle gel topiğe had, bakiiiimmmm doğru yatağaaaa
kasvetlicim geçmiş olsun sağlam üşütmüşsün, iğneleri yiyince düzelirsin ama 30 tane de çokmuş canım ya. inşallah lojman çıkar, yoksa ben bizim puanları özlemle sana bölüştüreyim bi işe yaramıyolar.
kasvetlicim geçmiş olsun sağlam üşütmüşsün, iğneleri yiyince düzelirsin ama 30 tane de çokmuş canım ya. inşallah lojman çıkar, yoksa ben bizim puanları özlemle sana bölüştüreyim bi işe yaramıyolar.
kasvetli canım çok geçmiş olsunbu yıl bizde lojmanda değiliz zten ilk yer bizim seneye doğu tayini var ya çıkar inş. bize lojman bide ş götürülemeyen yer çıkarsa sweet gibi bizimde puanlar tavan yapar hayırlısı olsun bakalım seneye bize tayin çıkmayabilirmiş kesin gelmesse gitmicez ma benimki gitçekmiş gibi davranıyor bizde şans yok kesin çıkar inş. bende gidebilirim tek isteğim bu sevdiceğimle gitmek:97:
adanadan selamlar kızlarrrrrrrr
aaaaaaaaahhhhhh yaktın içimiiiiiiiiiiiii
ahhh ahh canım yeniden geldim daha kötü oldum(ama artık kalacak bir evim yok bugun gönerdik eşyaları içim acıdı boş evi dolaşırken neler neler geldi geçti beynimden...yerlerde gazete kağıtları boş yırtık kartonlar..zimmetlenmiş eşyalar..ya üff canım evim (adanayı da çokk özlemişim..özlemm bu arada fikirmi değiştirdin sen ben kaçırmışım (gitmiyormusunnn kayınvaldenlere
angelim çok sevindim valla zafer bizimben de yerleştim bacım bitti işlerim şükür
evet tatlım kazandık çok şükür
ohh sevindim bitmesine en zor işlerden biridir yerleşmek
tekrar hayırlı olsun kuzum
saolasın bebeğim çok zor valla ev yerleştirmek bıktım artık
gözün aydın canım eşinin gelmesi senin içinde moral olacak. bende iyiyim sahuru bekliyorum kocişe sürpriz olsun diye ilk defa botlarını boyadım bakalım uyanınca ne tepki verecek :)ayy dondurma olsa keşke hamama gıttıydım 2kez çok severımde ozaman işte eve donuste saclarım ıslak cıkmıstım bide eskısehırın yaz dahı olsa akşamları pek bi ayaz olur şifayı kapmısım anlıcann...
aynen canım aslında 60kısıden 25.sıradaydık bizde ama nası olduysa 42.ci sıraya gerılemısız ve lojman 38tane varmıs ,lojman cıksa benım heruf yerlesmem en kotusune mi oturcaz dıoöle olcaksa dısarda oturum daa ii dioo
haha özlem valla bellimi olur kıs cıkar en azından benımkısı gibi senın kocan burun kıvırmıo hee sankı cıktıda burun kırvırdı benımısı :):) sen evi tasımaktan vazgcetın anlasılan
sagol nazcım :) ayy valla su antıbiyotık saatlerınden oturu orucumuda tutumıycam bu sene baya bi free verdım zaten15gun tuttum yeter
pazar gunu ınsallah eşim gelecek ozamana kadar dipçik gibi olmam gerekıyır2gun kalıp donecek zaten nöbeti var pufff ..
sen neler yapıyosun nazcım nasıl gecıo hayatın?
Slm kuzular
dün k.pederim geldi girmedim topiğe,bugün için de izin aldım akşama ankaraya dönecek ayıp olur adamcağıza diye
görümcemi almaya gelmiş,eşim aramış durumu anlatmış ben gelirim biraz benim yanımda kalır sonra gönderirim memlekete demiş
dün yoldayken aradı geliyorum diye,sakın hazırlık falan yapma kendini de bebeğimizi de yorma dışarıda yeriz yemeği dedi
çokk çokk mutlu etti beni
bana da 2 bilezik almış,bebek müjdesi için kızım bu dedi
akşamda kaldı bugün eşim işten gelince yolcu ettik görümcemle birlikte babasına karşı gelemedi
istanbula kendim gidiyorum
eşim de olsa iyi olurdu ama bu defalık böyle olacak artık
gözün aydın canım eşinin gelmesi senin içinde moral olacak. bende iyiyim sahuru bekliyorum kocişe sürpriz olsun diye ilk defa botlarını boyadım bakalım uyanınca ne tepki verecek :)
kayınpederin iyi birine benziyo canım düşünceli biriymiş. nihayet kurtuldun görümcekten helal olsun eşine halletti valla.
Evet tatlım k.pederim hepsinden farklı hakkını yiyemem
eşim halledicem dedi halletti bu sorunu boşuna aşık olmamışım kocişimeAllah ondan bin kere razı olsun inşallah
eşin çok sevinecek canım,bir gün ben de yapsam nutku tutulur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?