Asker Eşleri

merhaba canım çok fazla kalabalık ya gezemiyorsun bile ama çok pahalı buranın pazarı yavaş yavaş inmeye başlıyor fiyatlar bir düzelseydi havası neden 2 gün kalıyosun gelmişken biraz kalsaydın güzel havası buranın ama rüzgarlı eğer fazla kalırsan buluşalım görüşürüz :lepi:

bende bulaşıkları makinaya yerleştireyim geliyorum hatunlar kız babasıyla dışarı parka çıktı o yokken makinayı açayım öptüm

kız neresi pahalı pazarımız çok ucuz giysiler falan ben hep oradan alırım herşeyimi düğün var eşimin izni yok kaçıcaz yani o yüzden pazar akşamı dönücez sen belkopların kaçlıklarında oturuyosun benimde tanıdıklarım var orada

merhaba hanımlar.. guzel bı haftasonundan sevgıler.. hava cok güzeldı bende 2 saat balkon keyfı yaptım,cay yaptım kıtap okudum..

canım burası gerçekten çok pahalı daha önceden ucuzmuş bu sene uzunköprüden tabur gelince bizlerde gelince ev kiraları falan pahalılaşmış ben öncesini bilmediğim için komşuların ucuzdu ama bu sene çok pahalı diyorlar
ben belkopta ben pek bilmiyorum buraları ercan büfe var hemen karşısındayım ben yeni bina değil eski olanlardanım tanıdıkların nerede senin

tamam işte ercen büfeyi tanıyorum eşinle gidip geliyoruz çok iyi birisi yeşildemi oturuyosunuz

kiranız ne kadar eskiden kimseler yoktu oralarda şimdi genelde askerler varmış ondan dolayı pahalı olabilir kiralar 200 dü kiralar oralarda şimdi ne kadar bilmiyorum

kız siz neden kızılaycı değilsiniz ama bize kötü örnek oluyorsunuz :jeyyar: kötükedihüso:roflol:

kiranız ne kadar eskiden kimseler yoktu oralarda şimdi genelde askerler varmış ondan dolayı pahalı olabilir kiralar 200 dü kiralar oralarda şimdi ne kadar bilmiyorum

320 ye oturuyoru yakıtla birlikte 410 çok pahalı olmuş 350 oturanlarda var ama eskiler 280 falan oturuyorlar yeniler 3oo den yukarı

canım ne yapıyorsun nasılsın iyimiin tatlım oh iyi yapmışsın bende balkon sefası yaptım birde sigara yaktım çok iyiydi

ıyıyım canımcım,eşim nöbetçi bugun,evden cıkmadım bende.. balkon keyfı yaptım napıyım..dısarıda cıkmadaım acemı askerler carsıda oluyolar haftasonu,cok kalabalık oluyo..

sigara içiyoruz dediniz ya ondan içmeyin ciğerlerinize yazık kız sizidüşünüyorum bide senin küçük kızın var

özebus kız oyunda değilmisin yaptım gene skor sen neden duruyorsun çalışsana hadi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…