selamlar bende pazardan geldim yemek derken anca burdayım elmascım pazar nasıldı özledim ya kalabalıklaşmaya başladımı haftaa bende ordayım ama 2 gün kalıcam düğün varda özledim memlektimiiiiiiiiiiiiiii
merhaba canım çok fazla kalabalık ya gezemiyorsun bile ama çok pahalı buranın pazarı yavaş yavaş inmeye başlıyor fiyatlar bir düzelseydi havası neden 2 gün kalıyosun gelmişken biraz kalsaydın güzel havası buranın ama rüzgarlı eğer fazla kalırsan buluşalım görüşürüz :lepi:
kız neresi pahalı pazarımız çok ucuz giysiler falan ben hep oradan alırım herşeyimi düğün var eşimin izni yok kaçıcaz yani o yüzden pazar akşamı dönücez sen belkopların kaçlıklarında oturuyosun benimde tanıdıklarım var orada
merhaba hanımlar.. guzel bı haftasonundan sevgıler.. hava cok güzeldı bende 2 saat balkon keyfı yaptım,cay yaptım kıtap okudum..
tamam işte ercen büfeyi tanıyorum eşinle gidip geliyoruz çok iyi birisi yeşildemi oturuyosunuz
kiranız ne kadar eskiden kimseler yoktu oralarda şimdi genelde askerler varmış ondan dolayı pahalı olabilir kiralar 200 dü kiralar oralarda şimdi ne kadar bilmiyorum
kız siz neden kızılaycı değilsiniz ama bize kötü örnek oluyorsunuz :jeyyar: kötükedihüso:roflol:
canım ne yapıyorsun nasılsın iyimiin tatlım oh iyi yapmışsın bende balkon sefası yaptım birde sigara yaktımçok iyiydi
sigara içiyoruz dediniz ya ondan içmeyin ciğerlerinize yazık kız sizidüşünüyorum bide senin küçük kızın var[/QUO
canım biran anlayamadımda ya doğru söylüyorsun ama engel olamıyorum kendime :1no2:
ben kullanmıyorum sigara vallahi...cay tiryakisiyim..
özebus kız oyunda değilmisin yaptım gene skor sen neden duruyorsun çalışsana hadi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?