abooo bu hatunlar pek hırslı olmuşlar ben görmeyeli benim neyim eksik açılın bende oyuna geliyorumm
gelin gelin... valla dilekay hırslandırdı beni yawwww Çok üzgünüm çoook
iyi akşamlar ben geldim nasılsınız haydiyin bastırın kızlar kim tutar sizi hadi ozebuz yokmu skor geldim bak meydan sana kalmıştıya kötükedihüso:teselli::roflol:
oo kalktım bilem pelincancımmm.. sabah nöbetten geldi eşim o uyuyo ben uyuyamadım bı daha...:1shok:günaydın günaydın haydi kalk uyan.
bugun topiğin nöbetını sana devrettım o zaman.. dün bendim eşim nöbetteyken sıra sende..kaydirigubbakcemile5günaydın canıım. hatunlar bu gün geç kalmışınız aslında benimde kociş nöbetçi ondan erkenciyim annemdeyim ben kızlar kaydirigubbakcemile2
ıyı pazarlar sanada dilekaycım.. oyunda mısın yoksam gene gözelim..Çok üzgünüm çoooktünaydınlar bende yeni gelebildim ancak işim bitti sizler nasılsınız iyi pazarlar herkese havada çok güzel ama eşim yok evde gelince gidicez bir yerlere
merhaba canımm.. desene bugun topikte 2 nöbetcı var...:içelim:merhaba arkadaşlar naber nasılsınız hepinize iyi pazarlar benimki bugün nöbetçi yok evde şimdi ben biraz temizlik yapayım kızı uyutayım tekrar aranıza gelirim öpüldünüz
oo kalktım bilem pelincancımmm.. sabah nöbetten geldi eşim o uyuyo ben uyuyamadım bı daha...:1shok:
bugun topiğin nöbetını sana devrettım o zaman.. dün bendim eşim nöbetteyken sıra sende..kaydirigubbakcemile5
ıyı pazarlar sanada dilekaycım.. oyunda mısın yoksam gene gözelim..Çok üzgünüm çoook
merhaba canımm.. desene bugun topikte 2 nöbetcı var...:içelim:
günaydın canım napayım sen yoktun bende boş kalmasın dedim yani oyundayım yaşasın skorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::hooray:
napalım cicim.. girecem bende oyuna ama şincik dılekayın skorunu gececem dıye gırmıyorum bılıyo musun...kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?