Asker Eşleri

abooo bu hatunlar pek hırslı olmuşlar ben görmeyeli benim neyim eksik açılın bende oyuna geliyorumm

iyi akşamlar ben geldim nasılsınız haydiyin bastırın kızlar kim tutar sizi hadi ozebuz yokmu skor geldim bak meydan sana kalmıştıya kötükedihüso:teselli::roflol:

günaydın canıım. hatunlar bu gün geç kalmışınız aslında benimde kociş nöbetçi ondan erkenciyim annemdeyim ben kızlar kaydirigubbakcemile2

tünaydınlar bende yeni gelebildim ancak işim bitti sizler nasılsınız iyi pazarlar herkese havada çok güzel ama eşim yok evde gelince gidicez bir yerlere

merhaba arkadaşlar naber nasılsınız hepinize iyi pazarlar benimki bugün nöbetçi yok evde şimdi ben biraz temizlik yapayım kızı uyutayım tekrar aranıza gelirim öpüldünüz

günaydın günaydın haydi kalk uyan.
oo kalktım bilem pelincancımmm.. sabah nöbetten geldi eşim o uyuyo ben uyuyamadım bı daha...:1shok:
günaydın canıım. hatunlar bu gün geç kalmışınız aslında benimde kociş nöbetçi ondan erkenciyim annemdeyim ben kızlar kaydirigubbakcemile2
bugun topiğin nöbetını sana devrettım o zaman.. dün bendim eşim nöbetteyken sıra sende..kaydirigubbakcemile5
tünaydınlar bende yeni gelebildim ancak işim bitti sizler nasılsınız iyi pazarlar herkese havada çok güzel ama eşim yok evde gelince gidicez bir yerlere
ıyı pazarlar sanada dilekaycım.. oyunda mısın yoksam gene gözelim..Çok üzgünüm çoook
merhaba arkadaşlar naber nasılsınız hepinize iyi pazarlar benimki bugün nöbetçi yok evde şimdi ben biraz temizlik yapayım kızı uyutayım tekrar aranıza gelirim öpüldünüz
merhaba canımm.. desene bugun topikte 2 nöbetcı var...:içelim:

günaydın canım napayım sen yoktun bende boş kalmasın dedim yani oyundayım yaşasın skorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::hooray:

günaydın canım napayım sen yoktun bende boş kalmasın dedim yani oyundayım yaşasın skorlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi::hooray:

ay düşünceli arkadasım benimm... ya şimdi girecemde bı skor yapacam dıye korkuyom bılıyon mu?? yoksam coktan öttürmüştüm yaneee oraları..Çok üzgünüm çoook

napalım cicim.. girecem bende oyuna ama şincik dılekayın skorunu gececem dıye gırmıyorum bılıyo musun...kaydirigubbakcemile3

hepinize güzel ve mutlu pazarlar kızlar ben yürüyüşe cıkıyorum birazdan gelmek isteyen varsa beklerim :)))

kızlar radyo yayına girmiş haberiniz varmı çok iyi oldu vallah sessiz sedasız olmuyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…