Asker Eşleri

slm kızlar nasılsınız...burda süper bi hava var...ay yaz geliyo çok güzel ya...bide kocam pazarları mesai yapmasa daha güzel olcak ama napalım....

dilekay yine varmı skorlar hıı bende başladım hadi yarışa bakalım ama ben sizin gibi sık giremem yaaa kızım var ve küçük durmuyor

bizim burdada hava çok güzel arada bulut yapıyo ama güzel benimde eşim yok evde bende burda takılıyorum

yok canım bugün daha benimde oğlum küçük ama girebiliyorum çünkü o çizgi film izlior bende rahatça oynayabiliyorum

dilekay nekadarlık oğlun benimki 20 aylık ama çok sinirli ve agrasif bir çocuk sinirlendirmemeye çalışıyorum onu sinirlendiği zaman saçlarını yoluyor çizgifilm izlese izlemiyor

gideyim biraz oyuna gelirim arada özebusa skor yapmam lazımÇok üzgünüm çoook

dilekay nekadarlık oğlun benimki 20 aylık ama çok sinirli ve agrasif bir çocuk sinirlendirmemeye çalışıyorum onu sinirlendiği zaman saçlarını yoluyor çizgifilm izlese izlemiyor

kız alışır bizimkide bu sene izlemeye başladı benim oğlum büyük seninkinden 3 yaşında mayısta bitecek yani

1 yıldır burda eşim....ben 2 buçuk yıl olcak burda...tayine 3 yılımız var gelin beklerim :)

yani sen eşinden önce gittin vana olmasada o taraflara tayin çıkar herhalde

evet cnm bende burda askeri personelim....eşimde doguya tayinciydi ve eş durumundan buraya geldi...inşallah kısmetse 3 yıl sonra gidcez batıya...

kızlar bende kaçıyorum bende oğlanı uyutayım sonra çok geç oluyor sonra görüşürüz by

selam kızlar nerdesiniz yahu kimseler gelmemiş bıraktığımdan beri huuuuuuuuuuuuu gelin artıkkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…