Asker Eşleri

ben varım dilekaycım yeni geldik bizde alışveriş merkezine gitmiştik şincik de çay içcez ana kız. siz naptınız yeni skorlar var mı?

ben varım dilekaycım yeni geldik bizde alışveriş merkezine gitmiştik şincik de çay içcez ana kız. siz naptınız yeni skorlar var mı?

hoşgeldin canım ama ben çıkıyorum eşim geliyormuş ama malesef bugün skor yokozebusun ahımı tuttu ne kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook

canım gezerim tamam sende kızını alıp çıksaydın hadi öptüm kızınla ilgilen bakalım

Kızlar selamlar iyi akşamlar herkese hangi oyunları oynuyorsunuz bakalım okey olsaydı duman ederdim hepinizi :jeyyar:

canlarım nasılsınız bugunumuz cok guzeldı pıknıgımızı yaptık arda da bol bol top oynadı bısıkletıne bındı cok yorulduuuu :)

sızler de ıyısınız ınsallah ank canım okeyde ustumne yok bacım ona gore :))))

hadi bakalım alırım boyunun ölçüsünü ona göre haaaaa
nette oynuyorum bazen zevkli oluyor

gideyim biraz oyuna gelirim arada özebusa skor yapmam lazımÇok üzgünüm çoook
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookkötükedihüso
hoşgeldin canım ama ben çıkıyorum eşim geliyormuş ama malesef bugün skor yokozebusun ahımı tuttu ne kötükedihüsoÇok üzgünüm çoook
yasasın kötülük...:dance:
slm şekerler... :))

selam kuzu..

ank06 ablacım okeyde de ıddıalıyımdır yanee...sositososito

ooooooooopppppppppppp bende varım okyde çok iddaalıyım her oyundada özebus kız nazarın deydi bugün skor yokkkkkkkkkkkötükedihüsokötükedihüso

sen benden çok yaşıycan sivaslı ben de myneti söyliycektim ben de devamlı mynete takılırım okey ve batak oynarım :lepi: bir gün beklerim herkesi oynayalım hepimiz

sen benden çok yaşıycan sivaslı ben de myneti söyliycektim ben de devamlı mynete takılırım okey ve batak oynarım :lepi: bir gün beklerim herkesi oynayalım hepimiz

valla ben biş oynamıyom dilek ay beni hep yeniyo kız :jeyyar::jeyyar:hep yeniyo yaÇok üzgünüm çoookklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…