asker- polis izinlerin açılmasi

ecemmm12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
153
48
34
Arkadaslar asker ve polislerin izinleri kapali suan. Ne zaman acilacagina dair duyumu olan var mi?

Nişanimiz olcakti geri cagirdilar yari da kaldi her sey :KK43: okullar acilmadan olsun istiyorduk ama olmicak sanirim ortalik karisik. Ailemi zor ikna etmistim simdi tekrar başa döndum :KK43:

bizde abimi bekliyoruz ataması çıktı ama şuan beklemede
canım böylesi daha iyi
ortalık çok fena şu aralar
en iyisi beklemeleri
Allah korusun neler oluyor hergün
geç olsun ama sonu iyi olsun

iznimiz imzada kaldı.on gün rapor ile kaynımın düğününe zor gittik.müdür çok kızdı neden rapor aldın diye

bizde abimi bekliyoruz ataması çıktı ama şuan beklemede
canım böylesi daha iyi
ortalık çok fena şu aralar
en iyisi beklemeleri
Allah korusun neler oluyor hergün
geç olsun ama sonu iyi olsun
Evet canim haklisin bunda da bir hayir oldugunu dusunuyorum. Ama iste hayallerimiz suya düsünce ister istemez uzulduk ikimizde

abim silopide tüm eşyalarını topladı ama kıpırdayamıyor
yazıda geldi,akşamları evde oldukları zaman ışıkları kapalı tutmalrı gerekiyormuş
karanlıkta oturuyorlar
umarım en kısa zamanda herşey düzene girer

Nikah ve ölüm dışında izin verilmiyor.Zaten aklı başında adamda sahte doktor raporu almaz.Ne zaman açılır kimse bilmiyor.

Ulkedeki durum iyiye gitmiyorki, bu izinler hep skntili mi oluyor yaz aylarinda. Boyle sorunlar cikiyor mu her sene?

abim silopide tüm eşyalarını topladı ama kıpırdayamıyo
umarım en kısa zamanda herşey düzene girer
Bence böyle bir şeyi söylemeseniz daha iyi olmaz mı acaba? Gizlilik için evlerinde bile resmen saklanıyorlarken böyle bir platformda söylenilmesi bana biraz tehlikeli geldi. Burda bile çeşit çeşit insan var malesef.

Son düzenleme:
Bence böyle bir şeyi söylemeseniz daha iyi olmaz mı acaba? Gizlilik için evlerinde bile resmen saklanıyorlarken böyle bir platformda söylenilmesi bana biraz tehlikeli geldi. Burda bile çeşit çeşit insan var malesef.
evet haklı olabilirsiniz biran tereddüt etmiştim aslında
hemen sileyim ozaman
sizde alıntıyı silin eğer olabiliyorsa

Ulkedeki durum iyiye gitmiyorki, bu izinler hep skntili mi oluyor yaz aylarinda. Boyle sorunlar cikiyor mu her sene?

Sorun yaz ayı olması değil şu anki durumlar. Polis kızıyım asker eşiyim. Babam izinden cagirildi.
Biz de bu aralar izne ayrılacaktık güya ama bekliyoruz pek açılacak gibi durmuyor. 1.derece akraba vefatı ve düğün için izin veriliyor sadece o da sınırlı.
Sen dua et iyi olsun da geç olsun nişanınız

Sorun yaz ayı olması değil şu anki durumlar. Polis kızıyım asker eşiyim. Babam izinden cagirildi.
Biz de bu aralar izne ayrılacaktık güya ama bekliyoruz pek açılacak gibi durmuyor. 1.derece akraba vefatı ve düğün için izin veriliyor sadece o da sınırlı.
Sen dua et iyi olsun da geç olsun nişanınız
Dualarim hep onlarla. Hayirlisi olsun

X