Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar asker ve polislerin izinleri kapali suan. Ne zaman acilacagina dair duyumu olan var mi?
Evet canim haklisin bunda da bir hayir oldugunu dusunuyorum. Ama iste hayallerimiz suya düsünce ister istemez uzulduk ikimizdebizde abimi bekliyoruz ataması çıktı ama şuan beklemede
canım böylesi daha iyi
ortalık çok fena şu aralar
en iyisi beklemeleri
Allah korusun neler oluyor hergün
geç olsun ama sonu iyi olsun
canım bak hergün yollarda birilerini kaçırıyorlarEvet canim haklisin bunda da bir hayir oldugunu dusunuyorum. Ama iste hayallerimiz suya düsünce ister istemez uzulduk ikimizde
canım izinlerin yaz aylarıyla alakası yokUlkedeki durum iyiye gitmiyorki, bu izinler hep skntili mi oluyor yaz aylarinda. Boyle sorunlar cikiyor mu her sene?
Bence böyle bir şeyi söylemeseniz daha iyi olmaz mı acaba? Gizlilik için evlerinde bile resmen saklanıyorlarken böyle bir platformda söylenilmesi bana biraz tehlikeli geldi. Burda bile çeşit çeşit insan var malesef.abim silopide tüm eşyalarını topladı ama kıpırdayamıyo
umarım en kısa zamanda herşey düzene girer
evet haklı olabilirsiniz biran tereddüt etmiştim aslındaBence böyle bir şeyi söylemeseniz daha iyi olmaz mı acaba? Gizlilik için evlerinde bile resmen saklanıyorlarken böyle bir platformda söylenilmesi bana biraz tehlikeli geldi. Burda bile çeşit çeşit insan var malesef.
düzeltemedim msjıBence böyle bir şeyi söylemeseniz daha iyi olmaz mı acaba? Gizlilik için evlerinde bile resmen saklanıyorlarken böyle bir platformda söylenilmesi bana biraz tehlikeli geldi. Burda bile çeşit çeşit insan var malesef.
Ulkedeki durum iyiye gitmiyorki, bu izinler hep skntili mi oluyor yaz aylarinda. Boyle sorunlar cikiyor mu her sene?
düzeltemedim msjı
ay ağlattın beniKarartma... Gece baban göreve çağırılır lojmanda karartmaya gidilir, küçük bir fener bazen mum aydınlığında camsız holde yerde uyursun 4 yaşında...
Dualarim hep onlarla. Hayirlisi olsunSorun yaz ayı olması değil şu anki durumlar. Polis kızıyım asker eşiyim. Babam izinden cagirildi.
Biz de bu aralar izne ayrılacaktık güya ama bekliyoruz pek açılacak gibi durmuyor. 1.derece akraba vefatı ve düğün için izin veriliyor sadece o da sınırlı.
Sen dua et iyi olsun da geç olsun nişanınız