Asker yolu beklemek...

Vanilya Bitter

Akrep Kadını 🦂
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
1.682
1.766
Herkese Merhabalar öncelikle...
Başlıkta belirttiğim gibi konu asker yolu beklemek...
Zormuş çok zor yaklaşık 4 senedir beraberiz daha yeni gitti 10 gün oluyor ancak çok özledim Sivas'ta baya soğuk yerde çok düşünüyorum onu iyi mi değil mi diye iki günde bir arıyor çok şükür ama hudut bölgelerine gidecekmiş öyle demişler nasıl geçer bu siz söyleyin lütfen siz beklediniz mi nasıl dindi özleminiz neler yaşadınız ne kadar değişebilir orada acaba nasıl olur her şey ?

benim sevdiceğim 45 gün orda görev yaptı. çok soğuktu ve soğuktan kararmıştı :KK43: sürekli arar zaten seni hiç canını sıkma geçiyor günler.

hayırlı teskereler öncelikle....bende bekledim 15 ay...sayılı gün işte geçmicekmiş gibi geliyor ama geçiyor..sende bu arada çeyizini yaparsın :)

eşimde askere gittiğinde biz 2 yıllık sevgiliydik. gittigi gün zaman durdu sandım hiç gecmiyordu her izne gelip gittiğinde perişan oluyorduk. ama bir baktım zaman gecmiş askerden gelmiş şimdi 1 yıllık evliyiz ve bebek bekliyoruz. Sayılı gün cabuk gecer diyolar ya şimdi sana anlamsız geliyodur bu ama cok dogru.
Geldiğinde hiç gitmemiş gibi olcak üzülme.
hem şimdi askerlik 12 ay ben 15 ay beklemiştim :):)

eşimde askere gittiğinde biz 2 yıllık sevgiliydik. gittigi gün zaman durdu sandım hiç gecmiyordu her izne gelip gittiğinde perişan oluyorduk. ama bir baktım zaman gecmiş askerden gelmiş şimdi 1 yıllık evliyiz ve bebek bekliyoruz. Sayılı gün cabuk gecer diyolar ya şimdi sana anlamsız geliyodur bu ama cok dogru.

ay maşallah sizeeee. darısı bana inşallah :)

ay maşallah sizeeee. darısı bana inşallah :)
inş canım sana tavsiyem o şimdi herşeyden uzak bilmediği alışık olmadıgı biyerde sinirli olabilir en ufak şeye tavır alabilir biraz alttan alın zaten özlem var bide kavga gürültüyle sevginizi yıpratmayın

9 yılık sevgiliydik ve hiç ayrı kalmamıştık. Lisede de üniversitede de hep beraberdik. Gisince nefes alamıom sanmıştım. Şimdi üstüne 2 sene daha geçti oo ne çabuk bitmiş diorum:-D evet çok zor ama çaresiz

Hayırlı tezkereler canım benim.En Büyük TÜRKİYE
seni çok iyi anlıyorum. ben özellikle yazın bunalıma girmiştim. Bunu söylemek şimdi kolay gerçi.
her şeyi onunla yaptığım için çok isteksiz halsiz günler geçirdim o sırf askerde diye dışarı çıkıp eğlenesim gelmiyordu.
ama hiç merak etme sayılı gün çabuk geçiyor. Allah kavuştursun.:KK74:

Herkese Merhabalar öncelikle...
Başlıkta belirttiğim gibi konu asker yolu beklemek...
Zormuş çok zor yaklaşık 4 senedir beraberiz daha yeni gitti 10 gün oluyor ancak çok özledim Sivas'ta baya soğuk yerde çok düşünüyorum onu iyi mi değil mi diye iki günde bir arıyor çok şükür ama hudut bölgelerine gidecekmiş öyle demişler nasıl geçer bu siz söyleyin lütfen siz beklediniz mi nasıl dindi özleminiz neler yaşadınız ne kadar değişebilir orada acaba nasıl olur her şey ?
1 sene kocamı bekledim.
geçiyor, "ah erkekler" kısmındaki "asker bekleme topikleri"ne katılmanı öneririm :)

benim sevdiceğim 45 gün orda görev yaptı. çok soğuktu ve soğuktan kararmıştı :KK43: sürekli arar zaten seni hiç canını sıkma geçiyor günler.
:KK61:oyy oyy o da kararir mi acaba zaten beyaz tenli :cry: gecmiyo sanki inşallah geçer ama hudut felan diyolarmis zaten hayirli bisey bizi bulmuyo:cry:

hayırlı teskereler öncelikle....bende bekledim 15 ay...sayılı gün işte geçmicekmiş gibi geliyor ama geçiyor..sende bu arada çeyizini yaparsın :)
Çok teşekkür ederim öncelikle inşallah bakalım bende başladım aslında istemeye gelceklerdi ailem askerden önce müsade etmedi aklı bende kaldı hep şimdi iki kişilik çalışıyorum inşallah gecicek :KK61:

P
:KK61:rabbim hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah darısı tüm bekleyenlerin başına aminnn :KK61:bizimde oyle bende onun yanına gitmek istedim yemin törenine gelme kaldıramam dedi kurban olurum onu veren rabbime yolda perişan olucan gülüm gelme dedi :KK61: benim onu yolcu etmem de çok ağır oldu biliyor musunuz herkesi kısaca öptü geçti bana geldi sımsıkı sarıldı alnımdan öptü ellerimi tuttu tam gidicekti Ağlayarak gitme dedim bırakmadık birbirimizi babası dedi kızım bırakın gitsin gidemiyor zaten diye off:mad:

rabbim sağ sağlim kavuşmanızı nasip etsin.
bende kardeşimin yolunu bekliyorum kısmetse dört ay kaldı.

inş canım sana tavsiyem o şimdi herşeyden uzak bilmediği alışık olmadıgı biyerde sinirli olabilir en ufak şeye tavır alabilir biraz alttan alın zaten özlem var bide kavga gürültüyle sevginizi yıpratmayın
Çok doğru söylüyorsunuz asabi olabilir benim yanında olup alttan almam lazım bende ozledikçe sinirli oluyorum sonsuzluk ağır geliyo çok

Evli ve 2 yaşında çocukla bekledim Tunceli nin dagindaydi üstelik ama geçti gitti çok şükür şimdi de hiç gitmemiş gibi geliyor unutuyorsun.. kendine başka uğraşlar bul.. tlfda gorusursunuz zaten sık sık.. dua et sevdiğin için orda rahat olması için. .

Hayırlı tezkereler canım benim.En Büyük TÜRKİYE
seni çok iyi anlıyorum. ben özellikle yazın bunalıma girmiştim. Bunu söylemek şimdi kolay gerçi.
her şeyi onunla yaptığım için çok isteksiz halsiz günler geçirdim o sırf askerde diye dışarı çıkıp eğlenesim gelmiyordu.
ama hiç merak etme sayılı gün çabuk geçiyor. Allah kavuştursun.:KK74:
Aminn çok teşekkür ederim :KK68: bizim içinde aynı biz de heryere beraber giderdik herşeyi beraber yapardık onunla herşeyin zevki bambaşkaydı bende çıkmıyorum arkadaşları çağırıyorum bize ailem de onsuz çok müsade etmiyor zaten:KK51::KK54:

Evli ve 2 yaşında çocukla bekledim Tunceli nin dagindaydi üstelik ama geçti gitti çok şükür şimdi de hiç gitmemiş gibi geliyor unutuyorsun.. kendine başka uğraşlar bul.. tlfda gorusursunuz zaten sık sık.. dua et sevdiğin için orda rahat olması için. .
Sizin için daha da zormus uzun dönem mi yaptı kısa dönem mi ahh bi bilseniz hep dualar dilimde geçen aradığında ağladım tutamadım kendimi gitmeye çok hevesliydi gelince evlenicez diye ama giderken agliyo gibiydi benden saklandı :cry:

X