Askere Göndereceğim Derken Terk Edilmek !

Byn_Maydanoz

Umay Umay
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
112
148
Merhaba arkadaşlar. Yazıya nasıl başlayacağımı hiç bilmiyorum ama bir yerinden tutup başlayacağım konuya. Bazılarınız az çok bilir,2 yıllık bir birlikteliğim vardı. Herşey güzel gidiyordu,hayaller inşaa olmuştu bile. Ailelerle tanıştık ve benim hayatımın değişim noktası tanış zamanı oldu. Annesiyle uzun süredir sürtüşmelerimiz vardı, görgü ahlak konusunda heğ bir çatışma halindeydik.
Bu sürtüşmeler kısa süre sonra bizde sorun olmaya başladı. Sorunlar doğdukça sevgilim kabuğuna çekilirdi. Konuşmak olayı kapatmak yerine...
Öyle böyle askerlik tarihlerinin belli olmasına dek geldik.
Belli de oldu.
Hazırlıklar tamam.
Tek düşüncemiz birbirimizi nasıl bırakağımız...
Fakat hiç olmadık biri yüzünden yıkıldı tüm hayaller.İçinde kaldım yıkımın da sesimi duyan olmadı hiç.
Pazar günü herşey mükemmel ötesindeydi. Alkol içtik,kendimize geldik.Birbirimizde demlendik.
Ben eski erkek arkadaşımın beni aradığını fakat terslediğimi anlattım. Hiçbir sorun yoktu.
Salı günü saat 15:00 de bunu bahane edip ayrıldı.
Bıraktı.
Çekip gitti..
İnsan, seviyorum dediği,onu askere giderken ansıl bırakacağını kara kara düşünüp ağladıgı,evlenmeyi düşündüğü birini nasıl bir anda silip atabilir ki?
Nasıl ardına bile bakmadan gider ki?
Neyse arkadaşlar şuan Sezen Aksu'nun Sarı odalar şarkısı tam benlik sanıyorum;

"Uzak benden aşk,uzak artık.
Kanun mudur bu yasaklık ? ..."

:KK57::KK14:

Merhaba arkadaşlar. Yazıya nasıl başlayacağımı hiç bilmiyorum ama bir yerinden tutup başlayacağım konuya. Bazılarınız az çok bilir,2 yıllık bir birlikteliğim vardı. Herşey güzel gidiyordu,hayaller inşaa olmuştu bile. Ailelerle tanıştık ve benim hayatımın değişim noktası tanış zamanı oldu. Annesiyle uzun süredir sürtüşmelerimiz vardı, görgü ahlak konusunda heğ bir çatışma halindeydik.
Bu sürtüşmeler kısa süre sonra bizde sorun olmaya başladı. Sorunlar doğdukça sevgilim kabuğuna çekilirdi. Konuşmak olayı kapatmak yerine...
Öyle böyle askerlik tarihlerinin belli olmasına dek geldik.
Belli de oldu.
Hazırlıklar tamam.
Tek düşüncemiz birbirimizi nasıl bırakağımız...
Fakat hiç olmadık biri yüzünden yıkıldı tüm hayaller.İçinde kaldım yıkımın da sesimi duyan olmadı hiç.
Pazar günü herşey mükemmel ötesindeydi. Alkol içtik,kendimize geldik.Birbirimizde demlendik.
Ben eski erkek arkadaşımın beni aradığını fakat terslediğimi anlattım. Hiçbir sorun yoktu.
Salı günü saat 15:00 de bunu bahane edip ayrıldı.
Bıraktı.
Çekip gitti..
İnsan, seviyorum dediği,onu askere giderken ansıl bırakacağını kara kara düşünüp ağladıgı,evlenmeyi düşündüğü birini nasıl bir anda silip atabilir ki?
Nasıl ardına bile bakmadan gider ki?
Neyse arkadaşlar şuan Sezen Aksu'nun Sarı odalar şarkısı tam benlik sanıyorum;

"Uzak benden aşk,uzak artık.
Kanun mudur bu yasaklık ? ..."

:KK57::KK14:
"Alkol içtik,kendimize geldik.Birbirimizde demlendik." şu cümlen nedense beni böyle bir irrite etti. Şarkı sözü de ayrı bunalım..
Arabeskleştirme olayı bence.
Olacağına varır iş. gidecekse geri döndüremezsin zaten..

Ben bu bayanlari bazen hic mi hic anlamiyorum..

Askere giden bi adama beni eski sevgilim aradi niye denirki..zaten adamin kafada kirk tilki..seni arkasinda birakacak, askerlik psikolojisi vs vs bide bu lafiniz iyi olmus..

haa ayrilmaya sebepmi deil..ama bunu askere giden adama soylemekte cok ama cok gereksiz..

"Alkol içtik,kendimize geldik.Birbirimizde demlendik." şu cümlen nedense beni böyle bir irrite etti. Şarkı sözü de ayrı bunalım..
Arabeskleştir olayı bence.
Olacağına varır iş. gidecekse geri döndüremezsin zaten..
Yazacaklarımı klavyemden aldın resmen. Süpersin.

X