Aspir yağı ve çörekotu yağı ile kilo veren var mı?

acemicadi06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2022
13
5
36
37
Kızlar yaklaşık 2 sene önce doğum yaptım gebelikten önce de kiloluydum ama diyetle yürüyüşle falan idare ediyordum. doğumdan sonra hamilelik kilolarını diyetisyen eşliğinde verdim ama ne yalan söyleyim bebekle diyet yapmak çok zor oluyor saatlerine uymak falan çok yordu beni bebeğime odaklanamadım çok sinirli gergin oldum derken diyetisyeni bırakıp evde kendim dikkat edeyim dedim. Kilom sabit kaldı Sonra burada okumuştum çörekotu yağı ve elma sirkesi kürüne başladım. Sabahları aç karnına içince tüm gün enerjim düşmeden tokluk hissi verdiğini farkettim. Tüm gün ağzınızda o çörekotu tadı falan kalıyor onunla da 1 ay gibi bir sürede 4 kilo verdim ama yine durdu Bu arada insülin direncim var ve kilo vermek çok zor şimdi de aspir yağının cla içerdiğini ve kilo vermede çok işe yaradığını duydum. Bugün ilk kez sabah aç karnına içtim akşam da elma sirkesi ile çörekotu yağına devam edeceğim. Böyle ikisi bir arada kullanan ya da fayda gören oldu mu merak ediyorum. Forumda aspir diyince 2012 li yıllarda çıkıyor şimdilerde kullanan birilerinden işe yarayacağını duymaya ihtiyacım var sanırım çörekotu yağını da soğuk sıkım aldım kullanıyorum aspir yağını da öyle aldım tavsiyenize desteğinize çok ihtiyacım var kilolu olmaktan çok sıkıldım ne olur birileri tavsiye versin

Sanmıyorum ya hiçbir bilimsel altyapısı yok emzirme yoksa tıp ilerledi farklı tedaviler var 2 kaşık yağ neredeyse 250 kalori

Ben şifa niyetine içiyorum çörekotu yağı. Kilo verdirdiğini düşünmüyorum. Zaten yağ =kalori. Tadı da çok kötü. Haftada 3-4 kaşık tüketiyor olabilirim.

Çörekotu yağı tokluk veriyor aslında çok acıkan birisi de değilim ama o herşeyi yeme isteğimi göz açlığımı ortadan kaldırdı işe de yaradı bende zaten vücut yağ alması gerekliymiş doymamış yağ olması gerekiyormuş diyetisyen badem ceviz fındık çiğ olarak veriyordu hep çörekotu yağı onların yerine geçti sabahları hafif de hissettiriyor hem de çiğ kuruyemişler gibi gözümü arkada bıraktırmayor

Çörek otu yağını lütfen dikkatli tüketin. Amcamın eşi faydalı imiş diye dikkatsiz tüketmiş ve böbrek hastası şu an.

Mezoterapi, lenf drenaj masajı, laser lipocation, radyofrekans uygulaması vs vs vs gibi denemediğim kalmadı vallahi tüp mideye de cesaret edemiyorum bağışıklığı kalp sağlığına iyi geliyor gibi etkileri var diye bitkisellere yöneldim

Çörek otu yağını lütfen dikkatli tüketin. Amcamın eşi faydalı imiş diye dikkatsiz tüketmiş ve böbrek hastası şu an.
Aldığım çörekotu yağının içinden talimatlar diye yazılı bir kağıt çıktı İnternetten okuduklarımla uyduğu için orada yazan uyarılara dikkat ederek günlük 1 tatlı kaşığı tüketin demiş alerjiniz yoksa sağlık için dozu buymuş ben elma sirkesi ile birlikte içileceğini burada okudum denedim bende işe yaradı ben aspiri de görünce sabah akşam yapayım etkisi artsjn diyorum o yağda salatalarda falan rahatlıkla kullanılıyormuş çörekotu yağı da zaten sirkesiz içilmez bence çok acı çooook hoş öyle olması daha iyiymiş ya tavsiyenizi dikkate alacağım aralıksız kullanmam Allah korusun güzel olayım derken sağlığımdan olmayım

Tabi. Dilerim faydasını görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…