- 18 Kasım 2022
- 13
- 5
- 36
- 37
- Konu Sahibi acemicadi06
Kızlar yaklaşık 2 sene önce doğum yaptım gebelikten önce de kiloluydum ama diyetle yürüyüşle falan idare ediyordum. doğumdan sonra hamilelik kilolarını diyetisyen eşliğinde verdim ama ne yalan söyleyim bebekle diyet yapmak çok zor oluyor saatlerine uymak falan çok yordu beni bebeğime odaklanamadım çok sinirli gergin oldum derken diyetisyeni bırakıp evde kendim dikkat edeyim dedim. Kilom sabit kaldı Sonra burada okumuştum çörekotu yağı ve elma sirkesi kürüne başladım. Sabahları aç karnına içince tüm gün enerjim düşmeden tokluk hissi verdiğini farkettim. Tüm gün ağzınızda o çörekotu tadı falan kalıyor onunla da 1 ay gibi bir sürede 4 kilo verdim ama yine durdu
Bu arada insülin direncim var ve kilo vermek çok zor şimdi de aspir yağının cla içerdiğini ve kilo vermede çok işe yaradığını duydum. Bugün ilk kez sabah aç karnına içtim akşam da elma sirkesi ile çörekotu yağına devam edeceğim. Böyle ikisi bir arada kullanan ya da fayda gören oldu mu merak ediyorum. Forumda aspir diyince 2012 li yıllarda çıkıyor şimdilerde kullanan birilerinden işe yarayacağını duymaya ihtiyacım var sanırım
çörekotu yağını da soğuk sıkım aldım kullanıyorum aspir yağını da öyle aldım tavsiyenize desteğinize çok ihtiyacım var kilolu olmaktan çok sıkıldım 
ne olur birileri tavsiye versin