- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi birgaripyazar
Bende cok okumustum hakkında. 3 haflilerden korkanların yapmaması gerekıyomus. Cunku ılk korktugun seyler onune cıkıyomus. Dıye bılıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tanıdığım istem dışı yapmış 2 kere ve başına bela oldular çok ciddi şeyler yaşadı intihar girişiminde bulundu zor kurtuldu. Fazla kurcalamayın geçilen boyut bir insanın kaldırabileceği bir boyut değil bence. Bişeyler daha derdim de ban yemek istemiyorum.O bende de oluyordu.Mesela çatidayim bazen rüya olduğunu ayirt edemiyorum.Acaba rüyaysa surdan atlasam ama degilse ölürüm vs diye :) bazen rüya olduğunu anlıyorum istedigim zihnimde canlandirdigim seyler oluyor olaylar vs
Ben de üniversite de kız arkadaşlarımın hiç gitmediği evi görüyordum ney bilemem gözüme fotoğraf geliyor belki uydurma sonra o dönem konuştuğum çocuğu arkadan bir kıza sarıldığını gördümKizlar bu konuyu cok merak ediyorum.Aklima takildi.Benim yakin bir arkadasim internetten biriyke tanismisti ve daha yüz yüze gorusmemislerdi.Bu oğlan astral seyahatle çok uğraşıyormuş.Ve bu arkadasin odasindaki herseyi yerlerine ve renklerine kadar bildi.Ve arkadas o şekilde fotoğraf falan da atmamisti.Bir gun dersaneye giderken otobuste yaninda oturan adamin sac renginden elindeki semsiyesine kadar bilmiş.Sonra ayrildilar baska sebeplerden.
Birkac grupta soran olmuş ve gerçekten tam anlamiyla olmasa da bunu yapan cokmus.Ve ben merak ediyorum sizin aranizda da yapan var mi?
Amann hergün rüya görürken çıkmıyo mu ruh bedenden sanki :)Bende bir ara araştırıyordum, tehlikeli olabileceğini sanıyorum. Ruh bedenden ayrılınca, tekrar girmeyi başaramaz ve uyanamazsan gibi.... korkunç geliyor...
nasıl bişey o nası yaptın banada anlattttttttBen de üniversite de kız arkadaşlarımın hiç gitmediği evi görüyordum ney bilemem gözüme fotoğraf geliyor belki uydurma sonra o dönem konuştuğum çocuğu arkadan bir kıza sarıldığını gördüm
Gerçekten beni aldatıyordu o yıllar sosyal medya yoktu yıllar sonra kızın adını onun kıtabı da görmüştüm arattım bir baktım o gördüğüm kız ;(
Bilmiyorum Can'ım İnanAmann hergün rüya görürken çıkmıyo mu ruh bedenden sanki :)
Ben de hep aynı şeylerden kaçıyorum. Bilinçaltı bir durumdur belki. Genelde azgın bir okuzden çok kaçıyorum. Ne anlama geliyor bilemiyorum da. Astral için de bence risk. Başka bir alem var sonuçta yapildiginda ya ordan gelinemezse.Rüyalarımı yönetmede kötüyüm ve genelde hep bir şeylerden kaçarım.Bu bazen bir hortum bazen savaş bazen deprem olur..Sanırım çok kıyamet senaryolu film seyretmekten oluyor:) Hep kurtulmak için yol arıyorum :))
Aynen bilinç altından kaynaklanıyor şahsen ben sürekli problem çözme odaklı olduğum için rüyalarımda bile bir yol bulma cabasindayim...e zaten ömrüm boyle geçiyor varsın rüyalarda boyle olsun :))Ben de hep aynı şeylerden kaçıyorum. Bilinçaltı bir durumdur belki. Genelde azgın bir okuzden çok kaçıyorum. Ne anlama geliyor bilemiyorum da. Astral için de bence risk. Başka bir alem var sonuçta yapildiginda ya ordan gelinemezse.![]()
TAMAMDIR :)Bilmiyorum Can'ım İnan
Meraktan ya:)Sonuçta dünya bir hayal alemi öldüğümüzde rüyadan uyancağız..Mune abla boyle uctulu kactili konular yasak degil miydi?
BirazdanMune abla size boyut degistirtir merak etmeyin
Konuyla ilgili gorusumde boyle seyler genellikle mis li mus lu anlatilir. Duyulan gecmis zaman. Herkes bir seyler diymus olur ama kesin yasayan olmaz.
Cok mu bir vaktiniz var anlamiyorum ki boyle seylere vakit harciyorsunuz.
Hoşuna gitmediyse yorum bile yazmazsin hayirdir?Burada bilimsel araştırılmış bir konuyu konusuyoruz fal bakmiyoruz.Mune abla boyle uctulu kactili konular yasak degil miydi?
BirazdanMune abla size boyut degistirtir merak etmeyin
Konuyla ilgili gorusumde boyle seyler genellikle mis li mus lu anlatilir. Duyulan gecmis zaman. Herkes bir seyler duymus olur ama kesin yasayan olmaz.
Cok mu bir vaktiniz var anlamiyorum ki boyle seylere vakit harciyorsunuz.