• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Astral Seyahat

Bende cok okumustum hakkında. 3 haflilerden korkanların yapmaması gerekıyomus. Cunku ılk korktugun seyler onune cıkıyomus. Dıye bılıyorum.

O bende de oluyordu.Mesela çatidayim bazen rüya olduğunu ayirt edemiyorum.Acaba rüyaysa surdan atlasam ama degilse ölürüm vs diye :) bazen rüya olduğunu anlıyorum istedigim zihnimde canlandirdigim seyler oluyor olaylar vs
Bir tanıdığım istem dışı yapmış 2 kere ve başına bela oldular çok ciddi şeyler yaşadı intihar girişiminde bulundu zor kurtuldu. Fazla kurcalamayın geçilen boyut bir insanın kaldırabileceği bir boyut değil bence. Bişeyler daha derdim de ban yemek istemiyorum. :dua::KK48:

Kizlar bu konuyu cok merak ediyorum.Aklima takildi.Benim yakin bir arkadasim internetten biriyke tanismisti ve daha yüz yüze gorusmemislerdi.Bu oğlan astral seyahatle çok uğraşıyormuş.Ve bu arkadasin odasindaki herseyi yerlerine ve renklerine kadar bildi.Ve arkadas o şekilde fotoğraf falan da atmamisti.Bir gun dersaneye giderken otobuste yaninda oturan adamin sac renginden elindeki semsiyesine kadar bilmiş.Sonra ayrildilar baska sebeplerden.
Birkac grupta soran olmuş ve gerçekten tam anlamiyla olmasa da bunu yapan cokmus.Ve ben merak ediyorum sizin aranizda da yapan var mi?
Ben de üniversite de kız arkadaşlarımın hiç gitmediği evi görüyordum ney bilemem gözüme fotoğraf geliyor belki uydurma sonra o dönem konuştuğum çocuğu arkadan bir kıza sarıldığını gördüm
Gerçekten beni aldatıyordu o yıllar sosyal medya yoktu yıllar sonra kızın adını onun kıtabın da görmüştüm yıllar sonra arattım bir baktım o gördüğüm kız ;(
Gerçek mi tesadüf mü bilmiyorum
Ne onu da bilmiyorum

Son düzenleme:
Rüyalarımı yönetmede kötüyüm ve genelde hep bir şeylerden kaçarım.Bu bazen bir hortum bazen savaş bazen deprem olur..Sanırım çok kıyamet senaryolu film seyretmekten oluyor:) Hep kurtulmak için yol arıyorum :))

Ben de üniversite de kız arkadaşlarımın hiç gitmediği evi görüyordum ney bilemem gözüme fotoğraf geliyor belki uydurma sonra o dönem konuştuğum çocuğu arkadan bir kıza sarıldığını gördüm
Gerçekten beni aldatıyordu o yıllar sosyal medya yoktu yıllar sonra kızın adını onun kıtabı da görmüştüm arattım bir baktım o gördüğüm kız ;(
nasıl bişey o nası yaptın banada anlatttttttt :(

Arkadaşlar bu tür şeyleri yapabilmeniz için beyninizi çok iyi kullanabilmenin lazim.Çünkü gerçeklikle hayali ayıran beynimiz.İlk önce onu ikna etmeniz lazim ikinci aşama odaklanma çok iyi odaklana bilmelisiniz ki istediğiniz şeyi elde edin yoksa sadece rüya görmüş olursunuz unutmayın herşeyi yapmak elimizde lakin çabalamak gerekiyor..

ben lisede hocamın öldüğünü rüyamda görmüştüm

halamgilin kapıda bizden para istediklerini... heyttt be eskiden ne rüyalar görürdüm harfi harfine de yaşardım

şimdi yok efendim neymiş sumo güreşçisi zombiymiş, İngiliz tarih hocası adam Smith miş filmlerle beraber rüyalarımda bozuldu :KK53:

Rüyalarımı yönetmede kötüyüm ve genelde hep bir şeylerden kaçarım.Bu bazen bir hortum bazen savaş bazen deprem olur..Sanırım çok kıyamet senaryolu film seyretmekten oluyor:) Hep kurtulmak için yol arıyorum :))
Ben de hep aynı şeylerden kaçıyorum. Bilinçaltı bir durumdur belki. Genelde azgın bir okuzden çok kaçıyorum. Ne anlama geliyor bilemiyorum da. Astral için de bence risk. Başka bir alem var sonuçta yapildiginda ya ordan gelinemezse.:KK57:

Mune Mune abla boyle uctulu kactili konular yasak degil miydi?

Birazdan Mune Mune abla size boyut degistirtir merak etmeyin :KK6:

Konuyla ilgili gorusumde boyle seyler genellikle mis li mus lu anlatilir. Duyulan gecmis zaman. Herkes bir seyler duymus olur ama kesin yasayan olmaz.

Cok mu bir vaktiniz var anlamiyorum ki boyle seylere vakit harciyorsunuz.

Ben de hep aynı şeylerden kaçıyorum. Bilinçaltı bir durumdur belki. Genelde azgın bir okuzden çok kaçıyorum. Ne anlama geliyor bilemiyorum da. Astral için de bence risk. Başka bir alem var sonuçta yapildiginda ya ordan gelinemezse.:KK57:
Aynen bilinç altından kaynaklanıyor şahsen ben sürekli problem çözme odaklı olduğum için rüyalarımda bile bir yol bulma cabasindayim...e zaten ömrüm boyle geçiyor varsın rüyalarda boyle olsun :))

Konuyla ilgili gorusumde boyle seyler genellikle mis li mus lu anlatilir. Duyulan gecmis zaman. Herkes bir seyler diymus olur ama kesin yasayan olmaz.

Meraktan ya:)Sonuçta dünya bir hayal alemi öldüğümüzde rüyadan uyancağız..

Konuyla ilgili gorusumde boyle seyler genellikle mis li mus lu anlatilir. Duyulan gecmis zaman. Herkes bir seyler duymus olur ama kesin yasayan olmaz.

Hoşuna gitmediyse yorum bile yazmazsin hayirdir?Burada bilimsel araştırılmış bir konuyu konusuyoruz fal bakmiyoruz.

Back
X