astronot mont

Sirius777

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
2.766
2.294
36
Kizlar bende RABBIMIN IZNILE EYLUL ANNESI OLCAM INSALLAH COCUGUMUZA ASTRONOT MoNT GEREKECEK 1 kac ay sonra HANGI MARKAYI TERCIH ETDINIZ VE YA EDeCEKSINIZ

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar bende RABBIMIN IZNILE EYLUL ANNESI OLCAM INSALLAH COCUGUMUZA ASTRONOT MoNT GEREKECEK 1 kac ay sonra HANGI MARKAYI TERCIH ETDINIZ VE YA EDeCEKSINIZ

ben kızıma lcwdan aldım cokta memnun kaldım.bu sene kıs malum hem uzun hemde cetin gecti sükür ALLAHa hastalanmadan gecirdik

Ben internette tesadüfen rastladığım mothercare dan aldım. Normal fiyatından yüzde 50 indirimli olarak. Inşallah memnun kalıtım

Ben internette tesadüfen rastladığım mothercare dan aldım. Normal fiyatından yüzde 50 indirimli olarak. Inşallah memnun kalıtım
Guzel gunlerde giydirmek nasib olsun ))Benimde almam lazim ama hangi marka bilyorum.daha bebisin giysilerini falanda almadim ay canim sıkıliyo bide yazin sicakda zor olur simdiden halletmemiz en iyisi

Guzel gunlerde giydirmek nasib olsun ))Benimde almam lazim ama hangi marka bilyorum.daha bebisin giysilerini falanda almadim ay canim sıkıliyo bide yazin sicakda zor olur simdiden halletmemiz en iyisi
Evet ama şimdi çok kışlık şeyler kalmadı galiba bende çok baktım bende daha hic birsey almadım hep annem aldı. Ancak yine sezonu beklicez sanırım. Mothercare i beğendim ama tulum kalın ve güzeldi eğer internette rastlarsaniz oralara bir göz atın. Daha uygun oluyor

X