astsubay eşleri bir bakın nolur :(

dbhg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
71
3
erkek arkadaşım astsubay olmak istiyo sınava başvurmuş bile. 5 yıldır birlikteyiz. ankarada yaşıyoruz. ama ben doğu görevinden çok korkuyorum. orada tek başınıza akşama kadar ne yapıyorsunuz eşiniz gelene kadar. başka zorlukları ne. çok sıkıntı çekermiyim. 2 yıl okuycak sonra evlenicez. herkes astsubayların psikolojileri bozuluyor falan yazmışlar. ve birde tayin kaç defa çıkıyor ömür boyu gezicez mi biz

erkek arkadaşım astsubay olmak istiyo sınava başvurmuş bile. 5 yıldır birlikteyiz. ankarada yaşıyoruz. ama ben doğu görevinden çok korkuyorum. orada tek başınıza akşama kadar ne yapıyorsunuz eşiniz gelene kadar. başka zorlukları ne. çok sıkıntı çekermiyim. 2 yıl okuycak sonra evlenicez. herkes astsubayların psikolojileri bozuluyor falan yazmışlar. ve birde tayin kaç defa çıkıyor ömür boyu gezicez mi biz

canım sınıfına göre değişir bu olay, ben piyade eşi olarak hiç konuşmayayım erkek arkadaşının asla astsubay olmasına izin vermezsin :KK53: illa ki ordu mensubu tanıdıklar vardır onlara sorsun benim tavsiyem asayişçi ya da piyade olmasın da ne olursa olsun çünkü memur gibi olan astsubay arkadaşlarımız da var sabah 8de giren akşam 5te çıkan üstlerine abi diye hitap eden filan. tek başıma ne yapayım uyuyorum uyanıyorum kitap okuyorum işe gidiyorum tv izliyorum 1.5 yıldır günlerim böyle geçiyor. biz sürekli yer değiştiriyoruz ama dediğim gibi sınıfına göre 3-4 yer değiştirip emekli olanlar da var

Jandarmada olmasin bil gezio mumkunse havaci olsun.psikiloji insana göre degisir herkeste oldugu gibi.doguda olsa sewdigin yanindaysa heryer cennet

X