Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

Emel o zaman biz de ruh yasimizi yazalim kiizzz. Melikecim bakiyorum yazdigina canim. Ad nasil degisiyor bilmiyorum ama profildendir sanirim. Benim 1 Mart yani 5 gun kaldi. Cizme ayakkabi demeyin dunyayi alirim, cok seviyorum :)))) Kizlar benim tekrar gitmem lazim geri gelemezsem iyi geceler. Bu hafta cok yogun ne yazik ki.

yaşım 23 valla çocuklar oynuyor var ya içim gidiyor toplara vuramıyorum koşup oynamak istiyoerum ama miniğim için sadece oturuyorum
okula dert oldu benim halsizliğim

yazın siz kendinizi nasıl iyi hissediyosanız o yaşı yazın ben kendi yaşımı yaşıyorum kızlar bayanssulusmile

sanada canım ii gecelerrrrropuyorumnanaktan

ben ankarayı çok seviyorum irem ya bu yaz gelecektim ablam orada akrabalar var ikinci evimiz yani
ablamın dr hacettepede

Melikecim ve diğer soran arkadaşlar için yazıyorum,ateşinizin 3 gün üst üste yüksek olması lazımki yumurtlamış olasınız,bunu da tablonuzun geneline bakarak söyleyebilirz.Bir günlük ateşle anlaşılmaz.Senin için hala değerler yükselmediği için daha yumurtlama olayın bitmedi,dolayısıyla çalışmalarını hızlandırman lazım.

görmedim valla canım adanan iyi ben merkezde değilim ama dr merkezde cüneyt evrüke biliyor musun
sen hangisine gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…