Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

TUBA373 bebekler diş çıkartırken çok huzursuz olduklarını hep duyuyordum hele hele ateş yaptığında...Kıyamam ben ona yaaa...Allah yardımcınız olsun...

evet canım.
teş. ederim Allah razı olsun.. Rabbim hepimizizn yardımısı olsun inş... bende senin gibi erken doğumdan korkmuştum seni çok iyi anlıyorum.. ilaçlarını iç ve rahatla canım.. bana dr magnezyum vermişti kasılmalar için...

iyiyim hamdolsun cancağızım sen nasılsın gül yüzlü arkadaşım
evet cadı kızım aynı bu resimdeki gibi cadı cadı bi prenses kontrole götürdüm çok şükür iyiymiş maşallah maşallah kızıma:) dr umuz bu genç kız olmuş ya diye şaka yapıyodu
sevdiriyor kendini ziili zeyno

canım benim biz iiyiyiz çok şükür. sen nasılsın tatliş
her zaman soruyorsun bizi Allah razı olsun canım. Allah için sizi çok seviyorum canlar
sen de ne var ne yok canım

Ayyy canlarım allah razı olsun hepinizden çok şükür bende artık anne adayıyımm

yuppiiiiiiiiii bi prenses daha geliyor desene içimden öyle yazmak geldi bi cadı kız daha
hayırlı olsun canım. Rabbim sağ salim kucaklamayı nasip eylesin inş...

merhaba tatlım
inş herşey yolunda gider ve 9 ay 10 günlük rahat bi hamilelik sürecinden sonra sende anneler kervanına katılırsın canım.. dualarımız sizlerle...

geldim daaa kızma

naber cancağızım biizm fındık kurdu salıncağında oyuncaklarına dalmış oynyor bende fırsat bu fırsat daldım hemen
kızımın kaka problemi için dr umun önerisi gündüz 3 saatte bir beslemek hiç güleceğim yoktu benim kız 1 saati doldurmadan basıyor çığlığı yeri göğü inletiyor şu an için 3 saat mümkün değil ama 2 gündür 1,5 2 saate çıkarmak için kızımla kavga ediyoruz mücadele ediyorum oyalayacağım derken kucağı sevmeyen şimdiye kadar kucağa alıştırmadığım kızım kucağa alışacak diye tırsıyorum

öpüyorum seni fıstığım bu da öpüyormuş

sağol canım gerçekten zor bir süreç her ay aynı beklemeyi yaşamak
hele benim durumum dahada zor pko var bende
neyse kısmette ne varsa olur

merhaba canım...
inş en yakın zmaanda hamile kalırsın canım... Allahın nazarında hiçbişey imkansız değildir... o dilerse en olmazları oldurur.. duaya, gayrete ve umut etmye her daim devam

merhaba canım
seni çok sıkıntılı gördüm yapma böyle bitanem ya
inan kardeş gibi olduk burda herkez birbirinin derdi ile üzüllüyor, sevinciyle mutlu oluyor.. dualarımızdasın...

merhaba canım
kendine iyi bak tatliş 3 güzellik gözünün içine içine bakıyor ilgi alaka sevgine muhtaçlar... yanlarında kim olursa olsun kimse ANNE nin yerini alamaz asla
kızım arkadaşları ela ve elif e sevgiler gönderiyormuş
o agular sesler yok mu bitiriyor insanı bütün yogunluğum uykusuzlğum bir anda kayboluveriyor ve annelik çok daha keyifli bir hal alıyor RABBİM EVLATLARIMIZI BİZE BAĞIŞLASIN VE BÜTÜN KÖTÜLÜKLERDEN HASTALIKLARDAN VE NAZARLARDAN KORUSUN İNŞ...
BENİM KIZDA ÇOK ERKEN BAŞLAMIŞTI SESLERE KIZLAR FENA OLUYOR:)))

Son düzenleme:
Emelciğim hal hatır sormaya korkuyorum yine cevapsız kalacaksın üzüleceğim diye

Iremciğim merhaba canım... Bizde iyiyz çok şükür..

Hurafelere inanma tatliş
Allah yardımcın olsun

inş unuttuğum kimse yoktur.. vallahi kucağımda ağlarken yazıyorum.. sayfaları bayağı doldurmuşum be:)))

Son düzenleme:
emelcik ben yinede soracağı inş oğluşunla iyisinizdir tatliş... msjı görmesende canın sağ olsun canım benim kırılma olur mu

öpüyorum szi

merhaba canım...
inş en yakın zmaanda hamile kalırsın canım... Allahın nazarında hiçbişey imkansız değildir... o dilerse en olmazları oldurur.. duaya, gayrete ve umut etmye her daim devam

canım sağol hayırlı zamanlarda gelsin
canı ne zaman isterse gelsin o zaman gelsin
benn hep bu ay bu ayy dedim ama anlaşılan benii dinleyen yok
saldım gitti

Tubacım ne güzel herkesleri sorup muhabbet etmissin burada böyle coklu muhabbetleri görmek güzel oluyor valla.. önce Allah'tan sağlıklısı ve kısmet tabii ki ama şans tutarsa ben de kız çocuklarını çok çok seviyorum... öperim fıstık kızını senin... onun dısında nasılsın seker?

umutbizimolsun canım sen de bayaadır bekliyosun inşallah gelir canım yavrun, mutluluğun 2 katlanır inşallah canım, sağol duaların için bende sizlere ediyorum hep...

beyazmelek hatunum az girer oldun su sıralar, ben cok girmeye calisiyorum sonucta burada daha çok vaktim oluyor, işler de daha az...

julia sagol canım o kadar sevindim ki senin icin herseyin yoluna girmesine, burda cok ifade edemesemde gerçekten üzülüyo insan hastane lafını duyunca... Bundan sonra anca aşılar ve kontroller için gidersiniz insallah canım

welcome canım kendine iyi bak diyesim geliyor hep çünkü kafana takıyosun galiba... bıcır anne mutlu ol bak insallah yavru geliyor yakında...

ronya canım senin de hakkında hayırlısı olsun, insallah bebek gelir yakında...

özlem için zaten cok sevvindik , Allah tamamına erdirsin..

duruşah keşke daha çok denk gelip muhabbet edebilsek burada, sevgiler canım...

emel öpüyorm seni, selamlar....

irem canım gönlünce olsun herşey, biliyosun burada önceden en çok konustugum insanlardandın sen benim, sevgiler...

müge ve hilal kaçaklarımızdan da haber alırsak tam süper olucak :)))

Selam hatunlar...Nasılsınız...Biz oğluşumla gayet iyiyiz...Bıcır bıcır içimde hiç durmuyor...Rabbim bu güzel duyguyu herkese yaşatsın...Harika bişeymiş...

Teşekkür ederim canım...
HİLAL'i bende merak ediyorum...Uzun zamandan beride girmiyor...İnşallah güzel haberlerle gelir...

Dualarımız sizlerle canım...Allah'ın izniyle o güzel müjdeyi vereceksiniz ve burada sevineceğiz hepberaber...

Benim ilaçlarım bitti canım...Şuan sadece kan apı kullanıyorum...Dr. sormadı bende söylemedim bittiğini...1 hafta sonra kontrolüm var ozaman söylerim dr. bakalım ne diyecek...

Ayyy hiç sorma canım...Zaten takıntılıydım şimdi daha kötü oldum...Dua ediyorum Kuran-ı okuyorum rahatlamak için ama olmuyor daralıyorum...
Sen nasılsın canım...

iyiyim çok şükür canım... sende yisindir inş...
evet ya kızlar çok cilveli çok şekerler zoorla sevdiriyorlar kendilerini:)) Rabbim gönlüne göre verin inş şeker

pikepolatım kankim napayım canım hiçbirşey yapmak istemiyor öyle sabah kalkıyorum uzanıyorum koltuga tv başında takılıyorum sonra bir ara kalkıp yemek yapıyorum zorla bugunlerde keyfim yok yine sıkıntılıyım eşim puzzle sipariş etti onu yapmak çok raahatlatıyor beni :98:

iyiyim çok şükür canım... sende yisindir inş...
evet ya kızlar çok cilveli çok şekerler zoorla sevdiriyorlar kendilerini:)) Rabbim gönlüne göre verin inş şeker

inşallah canım cümlemizin, hiç önemi yo gerçekten kız olmuş erkek olmuş, sağlıklı ve hayırlısı olsunda... kolay gelsin canım sana, öpüyorum kızını...

Ayyy hiç sorma canım...Zaten takıntılıydım şimdi daha kötü oldum...Dua ediyorum Kuran-ı okuyorum rahatlamak için ama olmuyor daralıyorum...
Sen nasılsın canım...

iyi diyelim iyi olalım canım, bazen düşüyorum, bazen kalkıyorum geçiyor vakit...

bu aralar ben de biraz öyleyim canım, hele ki işlerim azaldı son zamanlarda (evden bilgisayarla çalışıyorum) daha motivasyonsuz kaldım galiba , yeni bişeyler bulmak lazım şimdi eşim tatil 1 hafta iyi gelir banada onla olmak... giremezsem ondandır aklınızda bulunsun...
ama hamd olsun tabii; saglıklıyız, genciz daha ne olsun di mi?

Bu arada birass önce kırmızılar geldi önümüzde ki ihtimallere kucak açtık ne güzel...

Biraz önce unuttum yazmayı, puzzle yapmak iyi oluyor cidden insan odaklanıyor, rahatlıyor...
bir ara bizde takılmıştık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…