TUBA373 bebekler diş çıkartırken çok huzursuz olduklarını hep duyuyordum hele hele ateş yaptığında...Kıyamam ben ona yaaa...Allah yardımcınız olsun...
sagol umutcum çok şükür iyiyim canım inşallah hayırlısıyla gelir bebegin canımbenim ..
özlemcim seninde bebegin gelir inşallah güzelim cuma gününü bekliyoruz bakalım ben buay nezaman çatladım bilmiyorum anlamadım hayırlısı allahım nasip eder inş...
emelcim erenimiz nasıl varmı bir rahatsızlıgı sen nasılsın kocaman kokluyorum keratayı...
cadoloz yigenim annesinimi üzüyormuş ısırır onu teyzesi fındık kurdum benim...sen nasılsın tubacım
welcome allahım ne yazdıysa onu görüyoruz okadar kafana takma kendini ve bebegini üzme bolbol dinlen su iç morel ver herşey olacagı yere varır
zeynepim benimde dualarım sizleerle emin ol tatlım hadi bakalımbuay baya hamiş gelicek inşallah..evet gurbet zor canım ama napalım
juliacım umarım kızların oglun hepiniz iyisinizdir meraktayız...ben eminim boş vaktınde gelip haber vericeksin bize..
duruşah sen nasılsın nasıl gidiyor hamileligin ne zaman kontrolun...
iremcim ogluşunla sende iyisindir umarım arada ugra olurmu
ronyacım iyiyim canım sen nasılsın demekki hayırlısı böyleymiş düzelmesine sevindim inşallah gelir bebegin...
mügeeeeee nerelerde çok özledim yaaaa kuzeyle olunca bize vakit kalmadı herhalde ....
ben hiç girmiyorum ateş ölçmeye girmeyide düşünmüyorum bizim zamanımızdaki gibidegil burdan devam etmek en iyisi tek biryer olsun oda bizim olsunnnn
Bak benim canım melegim gelmis (feyza)... nasılsın hatunum? ne guzel herkesi sormus, ben fena degilim canim, vakit geciyor iste... sen nasilsin esas seker?
emel calismaya basladın mı sen? oglun nasıl taze anne?
tubacim nerelerdesin? fıstık kızın nasıl?
welcome, julia, umutbizimolsun, muge, hilal, ronya, ozlem, durusah sevgiler....
Ayyy canlarım allah razı olsun hepinizden çok şükür bende artık anne adayıyımm
iremcimcim senden haber almak ne gusel canımm oğlusunun ıyı olduğuna cok sevındım canım allah uzun uzun saglıklı ömurlar versin amınn
juliacım cok saol canımm ınsallh bu kez gonlume göre olur ıkız tek hiç farketmez hangısı hayırlıysa ı ınasllah
welcomecım 27 hafadan sonra doğan bebekler genlleıkle yasarlar bunu senı rahatlatmak ıcın soyluorum ınsallh gerek bıle klmayacak o kasılmaları durduracak serumlar var artık herseyın caresı var ma bırazcık streslı gordum senii rahatla bıoşver dıyelımkı bı kaç haftaya doğdu yıne asorun yok krıtık donemı atlattınız
durusahcım duydunmu mınığın buk buklarını allahım sağlık sıhhat versın hayıurlı ugurlu olsun
emelcım kıs oğlan kocamöan olmus yaa maşşalahh yaa
ronyacım sendn nbr artık sıra bızemı gelıo ne ınsallh:))))
melekcım senden nbr nerlerdesın pikepolat sen napıosun canımm nasıl gecıo gunler
hilalden haberı olan varmı oda gırmıo bayagıdır
bna gelınce yumoşlar buyumus yarın son kontrolum var çatlatıcaz artık ve p.tesı opu olacak
yanıı bızım evlılık yıldönumumuzde allahım noluurr ugurluu gelsınn amınnn
özlemcim gözün aydın canım çok sevindim inşallah sorunsuz hamilelik geçirirsin güzelim
darısı bizim başımıza inşallah ugur getirirsinde arkası gelir haberlerinnnnnn
juliacım onların agularını diyen dillerini ısırırım ben yaaa maşallah...
iremcim maşallah baya büyümüşsünüz allahım korusun...
umutcum sagol canım iyiyim bildigin gibi inşallah yıldönümünde mucizen gelir.. yıldönümüz kutlu olsun daha nice mutlu bebişli yıllara ...
welcome geçmiş olsun canım
hilaldan haber yok yaaa kayıp şehir....
kankim nerelerdesin bakim sen azıcık cadoloz izin versin tatlım özledik yaaaa
sağol canım gerçekten zor bir süreç her ay aynı beklemeyi yaşamak
hele benim durumum dahada zor pko var bende
neyse kısmette ne varsa olur
tşk ederim canım benim...birilerinin senin için üzüldüğünü bilmek gerçekten insanı mutlu ediyor...her zaman söylüyorum iyki varsınız arkadaşlarım...iyi düşünmeye çalışıyorum ama çok pimpirikli bir yapım olduğundan bunu başaramıyorum...ama çalışıyorum buna inan
herkese merhaba tekrar
benim hayatım resmen kızlar oldu,tek başıma kalmıştım ve tuvalete bile gidemiordum,3 gündür abimler yanımda biraz rahatladım çok şükür,kızlar tekrar grip olmuştu büyük bir telaşla hastaneye gittik ama çok şükür ciğerlerinde bişey yoktu,hava verioruz onlara tıkanmasınlar diye,çok rahatlıorlar.
bizim şu sıralar en büyük sorunumuz gaz,kolik olayı yüzünden her gün aynı saatte ağlıorlar,sonra uyuyup kalıorlar,geceleri biri uyusa diğeri uyanık,çok zorlanıorum ama ufacık bir gülüşleri yetior işte :)
ben çok halsizleştim,kanım düştü galiba ama kızlardan fırsat bulup kendim için doktora gidemedim ki
bugn bile hastanedeydik ,bu sefer aşıları ve kalça usgleri içindi ama yine de hastanedeydik yani :)
hayatım hala hastane ve ev arasında ,kiloları çok şükür iyiye gidior,kendilerini kurtardılar en azından.
Bu arada beni merak eden arkadaşlarıma çok teşekkürler,yeni hamile arkadaşlarım içn çok sevindim onlara tebrikler,bir de haberlerini beklediklerim var onlara da bol bol dualar diyorum :)))
inşallah ikiz isteyenlere de ikiz versin Rabbim diorum :))))
Welcomecım ben yaşadım erken doğumda tek de olsa çoğul da olsa bebekler çok sorun yaşıor,çok çok dikkat et kendine dinlen düşünme , zamanında doğsun ki bebeişin yaşama geride başlamasın.
Duruşah sakın üzülme Rabbime sığın dua et başka hiç bişey gelemz içini ferah tut ki her şey yolunda olsun :)
Umutcum hadi inş bebeişin ya da bebişlerin gelsin.
Mlekecim inşallah seni de merakla bekliorum
Özlem çok az kaldı çok heyecanlandım
Ronya hadi inşallah bu ay hepinizin ayı olsun
Zeynep sen de çok beklemezsin inş
Tubacım,emelcim siz epey kurtardınız bebişlerinizi darısı bana :) şöyle oturup oynadıkları günler gelse belki rahatlarım diorum en azından ikisi arkadaş olup oynatırlar dimi birbirlerini :)
unuttuğum isimler varsa kusura bakmayın valla bugn günlerden ne, ayn kaçı onu bile bilmiorum inanın,
kendimi kuaföre atıp ,şöle bir silkelenip kendime gelmem lazım :)
merhaba canım...
inş en yakın zmaanda hamile kalırsın canım... Allahın nazarında hiçbişey imkansız değildir... o dilerse en olmazları oldurur.. duaya, gayrete ve umut etmye her daim devam
tubacım ayrıca seni ve cadı kızını kocaman öpüyorum
Allaha emanet olun
özlemcim gözün aydın canım çok sevindim inşallah sorunsuz hamilelik geçirirsin güzelim
darısı bizim başımıza inşallah ugur getirirsinde arkası gelir haberlerinnnnnn
juliacım onların agularını diyen dillerini ısırırım ben yaaa maşallah...
iremcim maşallah baya büyümüşsünüz allahım korusun...
umutcum sagol canım iyiyim bildigin gibi inşallah yıldönümünde mucizen gelir.. yıldönümüz kutlu olsun daha nice mutlu bebişli yıllara ...
welcome geçmiş olsun canım
hilaldan haber yok yaaa kayıp şehir....
kankim nerelerdesin bakim sen azıcık cadoloz izin versin tatlım özledik yaaaa
2. yılımız dolacak bakalım ınsallah cnm yaa bol bol dua edın banada annelerın duası daha cok kabul olurmus rabbımde bebeısı sana bağışlasın canım ınsallah
ınsallah ıremcımm cok ıstıyorumm bunu baklaım bu kez severler benı tutununurlar ınsallah:)))
evett sen bı anne adayısın artıkk cok sukur canımm:))))
pıkepolatcım bızımde zamanımız gelıo ınsallah dua edıorum bol bol bıluıdğım tanıdığım herkes için
ayy julıacım sımdı ben annee anne eoluyorum kıtabını okuyorum ayse aydının
ordada ıkız bebeklerı var yazarın ıkız bakımıyla ılgılı butun ayrıntılarda var
tup bebek yoluyla hamıle kalmıs ben o kısmı ıcın almıstım ama daha cok anne adayları be doğum yapmıs kadınlar ıcın daha fadalı bı kıtap bulursan al oku canımm
hep sen gelıosun aklıma o kıtanı okurken vee tabıkı kendımı hayal edıorum o kosusuturmanın ıcınde:)
allahım kızlarına oğluna uzun ömurler versın canımm
MELEKcim cok saol cnm benımm bol bol medıtasyon yapıp ruhumu arındırıorum sık ık
rahmımı yumurtalrımı sevıorum dıorum dusunceyle tedavı ugunde oyle dıyın dıo:))))kafayı yemzsek ıyı bebek olana kadar:))))ıremın tavsıyesı uzerıne dun guneş vardı guneşlendım:)
evet canım.
teş. ederim Allah razı olsun.. Rabbim hepimizizn yardımısı olsun inş... bende senin gibi erken doğumdan korkmuştum seni çok iyi anlıyorum.. ilaçlarını iç ve rahatla canım.. bana dr magnezyum vermişti kasılmalar için...
iyiyim hamdolsun cancağızım sen nasılsın gül yüzlü arkadaşım
evet cadı kızım aynı bu resimdeki gibicadı cadı bi prenses kontrole götürdüm çok şükür iyiymiş maşallah maşallah kızıma:) dr umuz bu genç kız olmuş ya diye şaka yapıyodu
sevdiriyor kendini ziili zeyno
canım benim biz iiyiyiz çok şükür. sen nasılsın tatliş
her zaman soruyorsun bizi Allah razı olsun canım. Allah için sizi çok seviyorum canlar
sen de ne var ne yok canım
yuppiiiiiiiiii bi prenses daha geliyor desene içimden öyle yazmak geldi bi cadı kız daha
hayırlı olsun canım. Rabbim sağ salim kucaklamayı nasip eylesin inş...
Tubacım ne güzel herkesleri sorup muhabbet etmissin burada böyle coklu muhabbetleri görmek güzel oluyor valla.. önce Allah'tan sağlıklısı ve kısmet tabii ki ama şans tutarsa ben de kız çocuklarını çok çok seviyorum... öperim fıstık kızını senin... onun dısında nasılsın seker?
umutbizimolsun canım sen de bayaadır bekliyosun inşallah gelir canım yavrun, mutluluğun 2 katlanır inşallah canım, sağol duaların için bende sizlere ediyorum hep...
beyazmelek hatunum az girer oldun su sıralar, ben cok girmeye calisiyorum sonucta burada daha çok vaktim oluyor, işler de daha az...
julia sagol canım o kadar sevindim ki senin icin herseyin yoluna girmesine, burda cok ifade edemesemde gerçekten üzülüyo insan hastane lafını duyunca... Bundan sonra anca aşılar ve kontroller için gidersiniz insallah canım
welcome canım kendine iyi bak diyesim geliyor hep çünkü kafana takıyosun galiba... bıcır anne mutlu ol bak insallah yavru geliyor yakında...
ronya canım senin de hakkında hayırlısı olsun, insallah bebek gelir yakında...
özlem için zaten cok sevvindik , Allah tamamına erdirsin..
duruşah keşke daha çok denk gelip muhabbet edebilsek burada, sevgiler canım...
emel öpüyorm seni, selamlar....
irem canım gönlünce olsun herşey, biliyosun burada önceden en çok konustugum insanlardandın sen benim, sevgiler...
müge ve hilal kaçaklarımızdan da haber alırsak tam süper olucak :)))
hoşgeldin meleğim naber
iyiyim çok şükür canım... sende yisindir inş...
evet ya kızlar çok cilveli çok şekerler zoorla sevdiriyorlar kendilerini:)) Rabbim gönlüne göre verin inş şeker
Ayyy hiç sorma canım...Zaten takıntılıydım şimdi daha kötü oldum...Dua ediyorum Kuran-ı okuyorum rahatlamak için ama olmuyor daralıyorum...
Sen nasılsın canım...
pikepolatım kankim napayım canım hiçbirşey yapmak istemiyor öyle sabah kalkıyorum uzanıyorum koltuga tv başında takılıyorum sonra bir ara kalkıp yemek yapıyorum zorlabugunlerde keyfim yok yine sıkıntılıyım eşim puzzle sipariş etti onu yapmak çok raahatlatıyor beni :98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?