Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

zelalım bn bu konuyu aboneliklere ekledim.ama artısı ne acaba sen biliyomusun?

zelalım bn bu konuyu aboneliklere ekledim.ama artısı ne acaba sen biliyomusun?

sadece daha kolay girebilcez galiba :26:yukarda forum takibe tıklayıca aboneliklerimi göster var orayı tıklayınca bütün aboneliklerimiz çıkcak:))))))

Son düzenleme:
aslında delilik yapmanın başka bi yeri daha var ama,sara nın kocişi izin vermiyomuşşşşşş

evet msn yasak.sizde girmeyin burda yazışalım lütfeeeen

saram çok güzel canım bebişin güneş gibi tez vakitte evine doğar inş. canım

amiiiinn inşallah canım bebeklerimiz gelirde hepimizin evine içine güneş doğsun inşallah.

kızlar ben çıkıyorum gidip ütü yapacam.hiçde sevmem bu ütü işini.hadi bana kolay gelsin.sizede iyi sohbetler.akşam görüşmek üzere mutlu kalın.öptüm byyyyyy

kızlar ben çıkıyorum gidip ütü yapacam.hiçde sevmem bu ütü işini.hadi bana kolay gelsin.sizede iyi sohbetler.akşam görüşmek üzere mutlu kalın.öptüm byyyyyy

tamam..ben de çıkıyım...olmazsa kızlara soralımm bizden rahatsız olularsa..başka biyere gidelim

kızlar ben kaçtım adam gelir birazdan yemek yapayım hepinizi öpt. şekerler byyyyyyyyy

evet msn yasak.sizde girmeyin burda yazışalım lütfeeeen

amiiiinn inşallah canım bebeklerimiz gelirde hepimizin evine içine güneş doğsun inşallah.
ya bak,bize internetin kötülükleri bulaşmadı,hepimiz iyi aile çocuklarıyız,öyle söyle eşine,bizden zarar gelmezmiş de
tabi saygı duyarız canım,şaka.
kızlar ben kaçtım adam gelir birazdan yemek yapayım hepinizi öpt. şekerler byyyyyyyyy
güle güle datlum.

sara gııııııııııııııııııııııııııııııı..

kociş geliyo ben yemek ısıtıyım

tatlım ateş ölçme topiğinede uğradım orda sürekli ateş yorumu yapılıyo ne dersin gidip orayada başvuralımmı burda genelde sonuç alanlar var bize yorum lazım

akşam bende biraz burayı inceledim de bencede burada sonuç alanlar var.ismide öyle ya ateş ölçme topiği dostları ve hamiş kalanların topiği.bende senin gibi düşünüyorum.ateş ölçme topiğine gidelim.metukayada haber verelim oda oraya gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…