Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

İyi akşamlar kızlar...

Ne güzel bugün sohpet etmişsiniz...Haber vermeden bende çıkmak zorunda kaldım...Kayınvalidem baskın yaptı bana...Eşim aramış benden habersiz kendisi işte diye Dilek dr. gidecek onlarda gelmişler hemen...Bende çabuk hazırlanıp çıkmak zorunda kaldım...Sabırsız bir kayınvalideye sahibimde...

Neyse dr. gittim...Derdimi anlattım detaylıca ve bir fitille bir krem verdi...Sabah akşam kullanacağım...Ordanda alışveriş derken akşam oldu saat 20:30 anca evi buldurdum...

Yeni yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel...Hoşgelmişler...Topiğimiz herkese açıktır...

Kızlar ne güzel bebişlerinizi anlatınca oğlumu kucağıma almak istiyorum bende sabırsızlıkla...Buarada Rabbim olmayanlarada meleklerini yollasın...Her kadın anne olmayı hakediyor bence...

oooo arkadaşlarım da burdaymışşş hoşgeldiniz kızlar burası sıcak ev gibi aynı 30luk topiği gibi buranında açılışından beri burdayım fırsat buldukça gelebiliyorum

geçmiş olsun canım benim inş bi daha tekrarlamaz...

ah canım bende öyleydim sabırsızlanıyordum hep erkenden almak istiyordum kucağıma:))) en sonunda doğuma 10 gün kala dayanamadım da zemzem suyu içip dua ettim bi baktım o gece suyum boşaldı şimdi ah kızım uyusaydın dinlenseydin ne acele ediyordun diyorum kendi kendime hamilelil hakikaten çok özel ve güzel bi duyguymuş tadını çıkara çıkara getir yavrunu tekrar mı bebiş yapsam acaba

tamam..ben de çıkıyım...olmazsa kızlara soralımm bizden rahatsız olularsa..başka biyere gidelim

est canım ya ne rahatsızlığı.. hoşgeldiniz hepiniz safalar getirdiniz tabi bebişten fırsat buldukça yazabiliyorum kendi adıma:)))

canım bu topikten çok faydalancaz mesela şu an kafa yapıyoz ama fırsat bulunca geçmişi okuyup şu ateş işini iyice öğrenmeye bakcam

kızlar ateş ölçme topiğinide inceleyn mutlaka biz orada çok zaman geçirdik ve çok inceledik ve de çok faydalandık

sus sus eşim çok sevmiyo yinemi dolma yaptın diyo zaten.:78::78::78::78::78::78:

dolma mı eşim de pek sevmez bende yapmıyorum bıktırmışlar adamı annesi bacısı. evlendikte kurtuldu garibim:)))) ama seebzeli falan yapınca seviyor yiyiyor yada ben yaptım diye beğeniyor ayda yılda bir
sarmayı da çok severiz ama yapan nerdeeeeeeeee kızım büyüsün de yardım etsin annesine

ne demek tatliş bebeklerden ve işlerden fırsat buldukça hepimiz yazarız inş... bizde ateş ölçme de çok şey öğrendik. bıktırana kadar soruyorduk

tuba ben alışkınım kardeşlerimin 2şer tane var onlar geldiğinde ev kreş gibiydi:)
görüşelim tabi senle yakınız:)

evet yakınız galiba
inş ayarlarız bi gün

oooo arkadaşlarım da burdaymışşş hoşgeldiniz kızlar burası sıcak ev gibi aynı 30luk topiği gibi buranında açılışından beri burdayım fırsat buldukça gelebiliyorum

emelciğim naber canım oğluşun nasıl
uygun olduğunuz günleri yazın da buluşalım kızlar

güle güle canım.kolay gelsin sana.öptüm byyyyyy

sagol canım
güle güle melekcim özletme kendini

benim bıdıklar da uyandı hatta cıyak cıyaklar ,ben okurum arada kızlar görüşürüz inşallah

tamam şeydacım gelirim sizde özletmeyin..

beyaz melek; başın sağolsun ......

allah razı olsun canım..

yardımların için çok sağol canım görüşürüz byyyy öpt.

nedemek canım görüşürüz..

kolay gelsin canım benim, özletme kendini

kolay gelsin julia

teşekkürler zeynepcim özletmem merak etme ..

geçmiş olsun dilekcim sagsalim sende kavuşursun inş. ogluşuna

emelcim sen nasılsın eren nasıl
kankicim ikincimi erken degilmi bolşanşlar anca ama biz zor hamile kalan kişiler oldugumuz için zaman kaybetmemek lazım dimi ama
kızlar ne rahatsızlıgı her zaman bekleriz allahım gönlünüzün muradını versin inş...

sağol tubacım melekçim biz iyiyiz işe başladım ben de koşturma halindeyimmmm

EMELCİĞİM Rabbim yardımcın olsun inş... Allah kolaylık versin..

ZEYNEBİM arada gelin özletmeyin kendinizi müjdelerini bekliyoruz

KANKİCİĞİM tatliş evet haklısın evliliğimin 4. yılında bebeğimi kucağıma aldığımı düşünürsek çalışmalara erkenden başlamak lazım 2 sene süt verme olayındn sonra sahalara çıkmak lazım kız şaka yapıyorum büyük konuşmayayım ama kızımın üstüne bebek mi şu an böyle bişey düşünmüyoırum o bizim kıymetlimiz büyük konuşmayayım ama işin şakasındayım..

Rabbim sizin müjdelerinizi almayı nasip eyler inş..

sayfalar ilerlemiş bayağı,inşallah gönlünde bebek olan herkes kavuşsun ,Rabbim isteyen herkese versin ,ikiz isteyene ikiz versin :)

2 gündür pestilim çıkmış durumda,ela sürekli ağlıyor ,gazın dışında bir sıkıntısı var herhalde ben anlayamadım,dün akşam zorla uyuttum ama sonrasında nasıl yatağa gittim hatırlamıorum :)

haftasonları herkese daha mı uygun yoksa ,çalışanlar için söylüorum tabi,cumartesi gününü seçelim isterseniz,ben yine fırsat buldukça yazarım :)

Tuba ve julia canlarım sagolun guzel dualarınız icin... Amin.... insallah Allah isteyen herkese hayırlı bir evlad nasip eder, olanları da hayirli ve saglikli kilar...

TUBA 373 & AABEYAZMELEK teşekkür ederim kızlar...İnşallah tekrarlamaz diyorum bende hep dikkat ediyorum ama bilmediğim birşey yüzünden hemen yakalıyor yine...Önceden olsa pek umursamazdım dr. gitmezdim bazen ama şimdi gitmezsem ya bebeğe zararı olursa diyorum...Gidincede dr. verdiği ilaçları kullanırken tedirgin oluyorum ama kullanmak zorundayım...

JULİA canım Allah yardımcın olsun...Yine kaldın tek...Birde 2 tane bebiş olunca işin dahada zor...Bazen düşünüyorum tek kaldıktan sonra bebeğin gaz sorunu olunca ve ateşi olunca ne yaparım...Kesin elim ayağım dolaşır diyorum...İnşallah öyle olmazda Rabbim yardımcı olur...

MİRANDA nerelerdesin kız kendinden haber ver...Duydunmu bebişin pıtpıtlarını...

RONYA & DURUŞAH & PİKEPOLAT şuan aklıma gelmiyor diğer kızlar nerdesiniz...Neler yapıyorsunuz...

Son düzenleme:

sagol canım sende hg nasılsın

zelalcım sonuçları şimdi telden arkadaş vasıtasıyla öğrendim...doğum tarihimi falan hep yanlış yapmışlar ya...bebişin değerleri normalmiş yaşa göre risk çıkmış...yaşta yanlış hesaplanmış...37 yaşa göre yapmışlar testi benim yaşım 32 angut bunlar ya...sabah beri üzüntüden mahvoldum ya...pazartesi soracam o doktora ben...sen yinede duanı eksik etme zeloşum....

canımm çok sevindim hayırlı olsun
gerçekten angutlar

olabilir canım bakalım arkadalar hani günü önerecekler?? karar verelim de buluşma yapalım yşne inş..

bende ne zaman uyudum ne zaman uyandım hatırlamıyordum inan zor dalan biriydim eskiden ama doğumdan sonra uykuya dalışları hatırlamıyorum bile kafayı koyar koymaz gidiyordum o dönemde
hatta bazen geceleri emzirdip uyuduktan sonra bebek kucağımda kalmış zannediyoedum uykudan uyandığımda telaşla yanıma yatağa bakıyordum da içim rahatlıyordu

Tuba ve julia canlarım sagolun guzel dualarınız icin... Amin.... insallah Allah isteyen herkese hayırlı bir evlad nasip eder, olanları da hayirli ve saglikli kilar...

amin amin inş canım..

canımm çok sevindim hayırlı olsun
gerçekten angutlar

kız sen nerelerdesin bi selamın esirgedin bu ara

ah tatlım ah sabahtan beri boşu boşuna fındığımızı üzdün hadi özür dile bakim fındığımızdan canım sen o odun dr u değiştir benceçok sevindim bitanem inş. sonuna kadar hep böle işin rast gitsin Rabbim fındığımızı korusun iyilerin duası hep sizinle olsun canımmmmmmmmm

welcome cum sağol hayatım burdayızz
umarım sen ve bebişin iyisinizdir

canım benim buralardayımm
esirgermiyim hiç fıstığımm
kızın maşallah çok tatlı Allahım sağlıklı şanslı uzun ömürler versin

welcome cum sağol hayatım burdayızz
umarım sen ve bebişin iyisinizdir

Sağol canım benim...Bebişim gayet iyi her taraftan tekmeliyor...Ayırt edemiyorum artık ayakları elleri nerede neresinle tekmeliyor...
Canım bişey soracağım sana...Hatırlamıyorumda...Sen ovülasyon testi kullandın mı...Başka bir topiğede giriyorum ben üye olduğumdan beri orda çoğu arkadaş dr. kontrolündende geçtiler ama hamile kalamamışlardı...Ovülasyon testi kullandılar ve hamiş kaldılar...Şansamı yoksa işe yaradımı bilmiyorum ama aklıma geldi yazayım dedim...

canım benim çok sağol ben doktor takibndeydim bu ay
yumurtamın çatladığı güne kadar 3 günde bir gittim hep
bende pko vardı ve lh hormonum hep çok yüksekti şuan sanırım düzeldi
onun için ovulasyon testi almıyorum daha evvel çok kulladım hep pozitif çıkıyordu
bu testler lh hormonunu algıladıklarında malesef bende yanlış sonuç veriyordu
canım şuan beklemedeyim yumurtlamadan sonraki 10.gündeyim
umarım sizlere güzel haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…