İyi akşamlar kızlar...
Ne güzel bugün sohpet etmişsiniz...Haber vermeden bende çıkmak zorunda kaldım...Kayınvalidem baskın yaptı bana...Eşim aramış benden habersiz kendisi işte diye Dilek dr. gidecek onlarda gelmişler hemen...Bende çabuk hazırlanıp çıkmak zorunda kaldım...Sabırsız bir kayınvalideye sahibimde...
Neyse dr. gittim...Derdimi anlattım detaylıca ve bir fitille bir krem verdi...Sabah akşam kullanacağım...Ordanda alışveriş derken akşam oldu saat 20:30 anca evi buldurdum...
Yeni yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel...Hoşgelmişler...Topiğimiz herkese açıktır...
Kızlar ne güzel bebişlerinizi anlatınca oğlumu kucağıma almak istiyorum bende sabırsızlıkla...Buarada Rabbim olmayanlarada meleklerini yollasın...Her kadın anne olmayı hakediyor bence...
tamam..ben de çıkıyım...olmazsa kızlara soralımm bizden rahatsız olularsa..başka biyere gidelim
canım bu topikten çok faydalancaz mesela şu an kafa yapıyoz ama fırsat bulunca geçmişi okuyup şu ateş işini iyice öğrenmeye bakcam
sus sus eşim çok sevmiyo yinemi dolma yaptın diyo zaten.:78::78::78::78::78::78:
kızlar ben bu topiği çok sevdim üyeleride hem çok sıcak hemde yardımseverler.baksanıza bilgilerini bizimle paylaşmak konusunda hiç tereddüt etmediler.ben bundan sonra buranın müdavimiyim.hem faydalı şeyler öğrenir hemde güzel vakit geçiririz.siz ne dersiniz?
tuba ben alışkınım kardeşlerimin 2şer tane var onlar geldiğinde ev kreş gibiydi:)
görüşelim tabi senle yakınız:)
oooo arkadaşlarım da burdaymışşş hoşgeldiniz kızlar burası sıcak ev gibi aynı 30luk topiği gibi buranında açılışından beri burdayım fırsat buldukça gelebiliyorum
emelciğim naber canım oğluşun nasıl
uygun olduğunuz günleri yazın da buluşalım kızlar
güle güle canım.kolay gelsin sana.öptüm byyyyyy
güle güle melekcim özletme kendini
benim bıdıklar da uyandı hatta cıyak cıyaklar ,ben okurum arada kızlar görüşürüz inşallah
beyaz melek; başın sağolsun ......
yardımların için çok sağol canım görüşürüz byyyy öpt.
kolay gelsin canım benim, özletme kendini
kolay gelsin julia
İyi akşamlar kızlar...
Ne güzel bugün sohpet etmişsiniz...Haber vermeden bende çıkmak zorunda kaldım...Kayınvalidem baskın yaptı bana...Eşim aramış benden habersiz kendisi işte diye Dilek dr. gidecek onlarda gelmişler hemen...Bende çabuk hazırlanıp çıkmak zorunda kaldım...Sabırsız bir kayınvalideye sahibimde...
Neyse dr. gittim...Derdimi anlattım detaylıca ve bir fitille bir krem verdi...Sabah akşam kullanacağım...Ordanda alışveriş derken akşam oldu saat 20:30 anca evi buldurdum...
Yeni yeni arkadaşlar gelmiş ne güzel...Hoşgelmişler...Topiğimiz herkese açıktır...
Kızlar ne güzel bebişlerinizi anlatınca oğlumu kucağıma almak istiyorum bende sabırsızlıkla...Buarada Rabbim olmayanlarada meleklerini yollasın...Her kadın anne olmayı hakediyor bence...
TUBA 373 & AABEYAZMELEK teşekkür ederim kızlar...İnşallah tekrarlamaz diyorum bende hep dikkat ediyorum ama bilmediğim birşey yüzünden hemen yakalıyor yine...Önceden olsa pek umursamazdım dr. gitmezdim bazen ama şimdi gitmezsem ya bebeğe zararı olursa diyorum...Gidincede dr. verdiği ilaçları kullanırken tedirgin oluyorum ama kullanmak zorundayım...
JULİA canım Allah yardımcın olsun...Yine kaldın tek...Birde 2 tane bebiş olunca işin dahada zor...Bazen düşünüyorum tek kaldıktan sonra bebeğin gaz sorunu olunca ve ateşi olunca ne yaparım...Kesin elim ayağım dolaşır diyorum...İnşallah öyle olmazda Rabbim yardımcı olur...
MİRANDA nerelerdesin kız kendinden haber ver...Duydunmu bebişin pıtpıtlarını...
RONYA & DURUŞAH & PİKEPOLAT şuan aklıma gelmiyor diğer kızlar nerdesiniz...Neler yapıyorsunuz...
zelalcım sonuçları şimdi telden arkadaş vasıtasıyla öğrendim...doğum tarihimi falan hep yanlış yapmışlar ya...bebişin değerleri normalmiş yaşa göre risk çıkmış...yaşta yanlış hesaplanmış...37 yaşa göre yapmışlar testi benim yaşım 32 angut bunlar ya...sabah beri üzüntüden mahvoldum ya...pazartesi soracam o doktora ben...sen yinede duanı eksik etme zeloşum....
sayfalar ilerlemiş bayağı,inşallah gönlünde bebek olan herkes kavuşsun ,Rabbim isteyen herkese versin ,ikiz isteyene ikiz versin :)
2 gündür pestilim çıkmış durumda,ela sürekli ağlıyor ,gazın dışında bir sıkıntısı var herhalde ben anlayamadım,dün akşam zorla uyuttum ama sonrasında nasıl yatağa gittim hatırlamıorum :)
haftasonları herkese daha mı uygun yoksa ,çalışanlar için söylüorum tabi,cumartesi gününü seçelim isterseniz,ben yine fırsat buldukça yazarım :)
Tuba ve julia canlarım sagolun guzel dualarınız icin... Amin.... insallah Allah isteyen herkese hayırlı bir evlad nasip eder, olanları da hayirli ve saglikli kilar...
canımm çok sevindim hayırlı olsun
gerçekten angutlar
zelalcım sonuçları şimdi telden arkadaş vasıtasıyla öğrendim...doğum tarihimi falan hep yanlış yapmışlar ya...bebişin değerleri normalmiş yaşa göre risk çıkmış...yaşta yanlış hesaplanmış...37 yaşa göre yapmışlar testi benim yaşım 32 angut bunlar ya...sabah beri üzüntüden mahvoldum ya...pazartesi soracam o doktora ben...sen yinede duanı eksik etme zeloşum....
TUBA 373 & AABEYAZMELEK teşekkür ederim kızlar...İnşallah tekrarlamaz diyorum bende hep dikkat ediyorum ama bilmediğim birşey yüzünden hemen yakalıyor yine...Önceden olsa pek umursamazdım dr. gitmezdim bazen ama şimdi gitmezsem ya bebeğe zararı olursa diyorum...Gidincede dr. verdiği ilaçları kullanırken tedirgin oluyorum ama kullanmak zorundayım...
JULİA canım Allah yardımcın olsun...Yine kaldın tek...Birde 2 tane bebiş olunca işin dahada zor...Bazen düşünüyorum tek kaldıktan sonra bebeğin gaz sorunu olunca ve ateşi olunca ne yaparım...Kesin elim ayağım dolaşır diyorum...İnşallah öyle olmazda Rabbim yardımcı olur...
MİRANDA nerelerdesin kız kendinden haber ver...Duydunmu bebişin pıtpıtlarını...
RONYA & DURUŞAH & PİKEPOLAT şuan aklıma gelmiyor diğer kızlar nerdesiniz...Neler yapıyorsunuz...
olabilir canım bakalım arkadalar hani günü önerecekler?? karar verelim de buluşma yapalım yşne inş..
bende ne zaman uyudum ne zaman uyandım hatırlamıyordum inan zor dalan biriydim eskiden ama doğumdan sonra uykuya dalışları hatırlamıyorum bile kafayı koyar koymaz gidiyordum o dönemde
hatta bazen geceleri emzirdip uyuduktan sonra bebek kucağımda kalmış zannediyoedum uykudan uyandığımda telaşla yanıma yatağa bakıyordum da içim rahatlıyordu
amin amin inş canım..
kız sen nerelerdesin bi selamın esirgedin bu ara
welcome cum sağol hayatım burdayızz
umarım sen ve bebişin iyisinizdir
Sağol canım benim...Bebişim gayet iyi her taraftan tekmeliyor...Ayırt edemiyorum artık ayakları elleri nerede neresinle tekmeliyor...
Canım bişey soracağım sana...Hatırlamıyorumda...Sen ovülasyon testi kullandın mı...Başka bir topiğede giriyorum ben üye olduğumdan beri orda çoğu arkadaş dr. kontrolündende geçtiler ama hamile kalamamışlardı...Ovülasyon testi kullandılar ve hamiş kaldılar...Şansamı yoksa işe yaradımı bilmiyorum ama aklıma geldi yazayım dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?