TUBA 373 & AABEYAZMELEK teşekkür ederim kızlar...İnşallah tekrarlamaz diyorum bende hep dikkat ediyorum ama bilmediğim birşey yüzünden hemen yakalıyor yine...Önceden olsa pek umursamazdım dr. gitmezdim bazen ama şimdi gitmezsem ya bebeğe zararı olursa diyorum...Gidincede dr. verdiği ilaçları kullanırken tedirgin oluyorum ama kullanmak zorundayım...
RONYA & DURUŞAH & PİKEPOLAT şuan aklıma gelmiyor diğer kızlar nerdesiniz...Neler yapıyorsunuz...
neyse geçmis olsun leylacim, zaten o söyledikleri oranlar istatiksel ihtimaller, kesin sonuc degil.. neyse tekrar gecmis olsun tatlım...zelalcım sonuçları şimdi telden arkadaş vasıtasıyla öğrendim...doğum tarihimi falan hep yanlış yapmışlar ya...bebişin değerleri normalmiş yaşa göre risk çıkmış...yaşta yanlış hesaplanmış...37 yaşa göre yapmışlar testi benim yaşım 32 angut bunlar ya...sabah beri üzüntüden mahvoldum ya...pazartesi soracam o doktora ben...sen yinede duanı eksik etme zeloşum....
canım ya,,, zor tabii bu dönemler, en zoru ilk 4 ay galiba, gerci sonra daha baska zorluklar basliyo ya neyse...Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun ins.olabilir canım bakalım arkadalar hani günü önerecekler?? karar verelim de buluşma yapalım yşne inş..
bende ne zaman uyudum ne zaman uyandım hatırlamıyordum inan zor dalan biriydim eskiden ama doğumdan sonra uykuya dalışları hatırlamıyorum bile kafayı koyar koymaz gidiyordum o dönemde
hatta bazen geceleri emzirdip uyuduktan sonra bebek kucağımda kalmış zannediyoedum uykudan uyandığımda telaşla yanıma yatağa bakıyordum da içim rahatlıyordu
amin amin inş canım..
:
zelalcım sonuçları şimdi telden arkadaş vasıtasıyla öğrendim...doğum tarihimi falan hep yanlış yapmışlar ya...bebişin değerleri normalmiş yaşa göre risk çıkmış...yaşta yanlış hesaplanmış...37 yaşa göre yapmışlar testi benim yaşım 32 angut bunlar ya...sabah beri üzüntüden mahvoldum ya...pazartesi soracam o doktora ben...sen yinede duanı eksik etme zeloşum....
canım benim çok sağol ben doktor takibndeydim bu ay
yumurtamın çatladığı güne kadar 3 günde bir gittim hep
bende pko vardı ve lh hormonum hep çok yüksekti şuan sanırım düzeldi
onun için ovulasyon testi almıyorum daha evvel çok kulladım hep pozitif çıkıyordu
bu testler lh hormonunu algıladıklarında malesef bende yanlış sonuç veriyordu
canım şuan beklemedeyim yumurtlamadan sonraki 10.gündeyim
umarım sizlere güzel haber veririm
est canım ya ne rahatsızlığı..hoşgeldiniz hepiniz safalar getirdiniz tabi bebişten fırsat buldukça yazabiliyorum kendi adıma:)))
kızlar ateş ölçme topiğinide inceleyn mutlaka biz orada çok zaman geçirdik ve çok inceledik ve de çok faydalandık
dolma mıeşim de pek sevmez bende yapmıyorum bıktırmışlar adamı annesi bacısı. evlendikte kurtuldu garibim:)))) ama seebzeli falan yapınca seviyor yiyiyor yada ben yaptım diye beğeniyor ayda yılda bir
sarmayı da çok severiz ama yapan nerdeeeeeeeeekızım büyüsün de yardım etsin annesine
kızlar özlem nerelerde haberi olan var mı?:26::26:
Merhaba arkadaşlar...ben biraz uzaklaştım buralardan...biraz alanyadaydım birazda cvs işlemi için ankarada kaldım...geçtiğimiz pazartesi cvs işlemi yapıldı...bilmeyenler için söyleyeyim eşim ve ben talasemi taşıyıcısıyız...bebeğin %25 talasemi hastası olma ihtimali var...sonuçlarımız 15-20 günde çıkarmış...1 hafta bitti...dua edin arkadaşlar...çok ihtiyacım var...
Merhaba arkadaşlar...ben biraz uzaklaştım buralardan...biraz alanyadaydım birazda cvs işlemi için ankarada kaldım...geçtiğimiz pazartesi cvs işlemi yapıldı...bilmeyenler için söyleyeyim eşim ve ben talasemi taşıyıcısıyız...bebeğin %25 talasemi hastası olma ihtimali var...sonuçlarımız 15-20 günde çıkarmış...1 hafta bitti...dua edin arkadaşlar...çok ihtiyacım var...
saracim burda misin istersen söyle arkadaslara muhhabbeti bu topikte yapalim, zaten bu topigi Tuba arkadasimiz o niyetle yapmisti.. diger Ates olcme topigi de sadece tablo yorumlari icindi...
olur burada sohbet edelim....kimse rahatsiz olmasinda..............
evet canım onceden de bazilari söylenirdi ates ölcmede cok muhabbet olmasin diye, sezgilerim gene birileri bisey diyecek gibi dedi, olay olmadan durumu cevirelim istedim canım....
burasi muhabbet topigi, topik sahibide biricik arkadasimiz Tuba... burada sevgi var, muhabbet var tüm tatlı kızlara
olur canım farketmez benim için.topiğin açılış amacı öyleyse öyle yapalım o zaman.metuka burada olduğuna göre ben zelalede haber vereyim o halde.
tabiiki canım zelalimiz olmadan hayatta olmass zaten..iki topige de gireriz arkadasim, kim tutar bizi sadece özgür muhabbet icin burayi önerdim ben, bi tatsızlık cıkmasın diye...belki paronoya bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?