paranoya yapmıyosun canım.sabah ateş topiğinde bi arkadaş yazmıştı zaten okudunmu bilmiyorum çiçekler böcekler gönderilmiş inşallah tablolar bu sohbetinarasında kaybolmaz diye.ben de sorun çıkmasa bari burada sohbet ediyoruz diye düşündüm ama bişey demedim.şimdi sen söyleyince haklısın canım.en iyisi böyle yapmak.
evet canım baska seylerde var ama iste ustunde durmayalim diye sezgi falan yazdım...
iyi geceler arkadaslar...
evet canım baska seylerde var ama iste ustunde durmayalim diye sezgi falan yazdım...
Merhaba arkadaşlar...ben biraz uzaklaştım buralardan...biraz alanyadaydım birazda cvs işlemi için ankarada kaldım...geçtiğimiz pazartesi cvs işlemi yapıldı...bilmeyenler için söyleyeyim eşim ve ben talasemi taşıyıcısıyız...bebeğin %25 talasemi hastası olma ihtimali var...sonuçlarımız 15-20 günde çıkarmış...1 hafta bitti...dua edin arkadaşlar...çok ihtiyacım var...
canım benim buralardayımm
esirgermiyim hiç fıstığımm
kızın maşallah çok tatlıAllahım sağlıklı şanslı uzun ömürler versin
kızlar özlem nerelerde haberi olan var mı?:26::26:
Merhaba arkadaşlar...ben biraz uzaklaştım buralardan...biraz alanyadaydım birazda cvs işlemi için ankarada kaldım...geçtiğimiz pazartesi cvs işlemi yapıldı...bilmeyenler için söyleyeyim eşim ve ben talasemi taşıyıcısıyız...bebeğin %25 talasemi hastası olma ihtimali var...sonuçlarımız 15-20 günde çıkarmış...1 hafta bitti...dua edin arkadaşlar...çok ihtiyacım var...
evet canım onceden de bazilari söylenirdi ates ölcmede cok muhabbet olmasin diye, sezgilerim gene birileri bisey diyecek gibi dedi, olay olmadan durumu cevirelim istedim canım....
burasi muhabbet topigi, topik sahibide biricik arkadasimiz Tuba... burada sevgi var, muhabbet var tüm tatlı kızlara
tablom bu ama ilişki günlerini işaretlediğim halde gözükmüyor tabloda nasıl yapabilirz bunu
33c6dc Ovulation Charts
canım benim ya kızımın adaşı beni bu ara çok şımartıyorsunbunlar sana
evet ya bebişler büyüdükçe sorunları artar der büyüklerimiz haklılar benceilk 1-2 aylık adaptasyon sorunları olabiliyor ama en rahatıda bebeklikleri mis gibi kokuyorlar emzirip uyutuyorsun. bütün gün oynasan konuşsan seslerini çıkarmıyorlar tabi işi gücü bırakacağın evin dağınıklığı alıp başını gidecek yinede temizlemeye fırsat bulamayacaksın
sağol tubacım melekçim biz iyiyiz işe başladım ben de koşturma halindeyimmmm
EMELCİĞİM Rabbim yardımcın olsun inş... Allah kolaylık versin..
ZEYNEBİMarada gelin özletmeyin kendinizi müjdelerini bekliyoruz
KANKİCİĞİM tatliş evet haklısın evliliğimin 4. yılında bebeğimi kucağıma aldığımı düşünürsek çalışmalara erkenden başlamak lazım2 sene süt verme olayındn sonra sahalara çıkmak lazım kız şaka yapıyorum büyük konuşmayayım ama kızımın üstüne bebek mi şu an böyle bişey düşünmüyoırum o bizim kıymetlimiz büyük konuşmayayım ama işin şakasındayım..
Rabbim sizin müjdelerinizi almayı nasip eyler inş..
kızlar 3.ay aşısı ateş yapıor mu ? aşıya gidicez perşembe günü acaba çok sorun olur mu?
bu arada herkese hayırlı haftalar ,umarım herkes iyidir :)
yok canm yapmıyorkızlar 3.ay aşısı ateş yapıor mu ? aşıya gidicez perşembe günü acaba çok sorun olur mu?
hayırlı olsun emelcim allah yardım etsin dikkat et havalar sogudu üşütüpte erenide hasta yapma öpüyorum ikinizide...
amin kankim inş...
inş. sonuçların temiz çıkar ..
iyiyim canım sen nasılsın allah yardımcın olsun inş. ateş yapmaz
leyla seninde sonuçların temiz çıkar
güzel dilekleriniz için çok tşk ediyorum arkadaşlar...rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...bugün 9.gün...kaldı 9-10 gün...yok canm yapmıyor
durucum inş güzel haberlerle dönersin
canım arkadasim icimden geliyor...... ben vesilesiyim sadece, hak ediyorsun demek ki...
kızlar 3.ay aşısı ateş yapıor mu ? aşıya gidicez perşembe günü acaba çok sorun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?