Ateş ölçme topiği dostlarının ve hamişlerinin buluşma noktası;))))

evet canım baska seylerde var ama iste ustunde durmayalim diye sezgi falan yazdım...

İnşallah canım test sonuçlarınız temiz çıkar...

canım benim buralardayımm
esirgermiyim hiç fıstığımm
kızın maşallah çok tatlı Allahım sağlıklı şanslı uzun ömürler versin

sağol canım benim Allah razı olsun. darısı başına olsun inş canım.
eskiden daha sık yazıyordun sanki dikkatimi çekti bu ara pek gelmedin canım ondan öyle yazdım nasılsın keyfin nasıl ? inş bu ay hayırlı sonuçlar alırsın

kızlar özlem nerelerde haberi olan var mı?:26::26:

miranda ekim anneleri topiğinde burdaki birçok arkadaş gibi firar etti sanırım eski arkadaşlarda artık gelmez oldu da

şaka bi yana MİRANDA tatliş arada gel özletme kendini

Allah yardımcın olsun canım... inş test sonuçlarında bi problem çıkmaz. bizi de haberdar et olur mu

canım benim ya kızımın adaşı beni bu ara çok şımartıyorsun bunlar sana

evet ya bebişler büyüdükçe sorunları artar der büyüklerimiz haklılar bence ilk 1-2 aylık adaptasyon sorunları olabiliyor ama en rahatıda bebeklikleri mis gibi kokuyorlar emzirip uyutuyorsun. bütün gün oynasan konuşsan seslerini çıkarmıyorlar tabi işi gücü bırakacağın evin dağınıklığı alıp başını gidecek yinede temizlemeye fırsat bulamayacaksın

canım arkadasim icimden geliyor...... ben vesilesiyim sadece, hak ediyorsun demek ki...

kızlar 3.ay aşısı ateş yapıor mu ? aşıya gidicez perşembe günü acaba çok sorun olur mu?

bu arada herkese hayırlı haftalar ,umarım herkes iyidir :)

sağol tubacım melekçim biz iyiyiz işe başladım ben de koşturma halindeyimmmm

hayırlı olsun emelcim allah yardım etsin dikkat et havalar sogudu üşütüpte erenide hasta yapma öpüyorum ikinizide...

amin kankim inş...

inş. sonuçların temiz çıkar ..

kızlar 3.ay aşısı ateş yapıor mu ? aşıya gidicez perşembe günü acaba çok sorun olur mu?

iyiyim canım sen nasılsın allah yardımcın olsun inş. ateş yapmaz

leyla seninde sonuçların temiz çıkar

yok canm yapmıyor

durucum inş güzel haberlerle dönersin
güzel dilekleriniz için çok tşk ediyorum arkadaşlar...rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...bugün 9.gün...kaldı 9-10 gün...

canım arkadasim icimden geliyor...... ben vesilesiyim sadece, hak ediyorsun demek ki...

est güzel sözlüm güzel yüzlüm

merhaba canım biz iyiyiz çok şükür. şimdi kızımı yıkadım yatırdım. biizmde perşembe aşısı var. belki 1-2 gün erken yada geç yaptırma durumum var.

biz 2. ay da koldan verem sağ ve sol bacaktan karma ve zatürre aşısı olmuştuk. 3. ay aşımız yoktu. ama aşılarımız çok şükür rahat geçti inş bu ay ki de rahat geçer. 1. ve 2. ay aşısında sıkıntımız yoktu aslında ama 2. ay aşısında hafif sıcaklanır gibi oldu 37,5 falan oldu ateşi ilacını verdim ve mendili ıslatıp biraz yüüznü sildim de öyle geçti. çok şükür daha fazla yükselmedi. ben aşıdan geldikten sonra çok ince giydiriyorum. yatarken de sadece ince battaniye örtüyorum önlem olarak ve gece devamlı ateşini kotrol ediyorum.

kızlar ya kafama bişey takılıyor aşıya gitmeden fitil ver öyle götür diyor herkes. hatta sağlık ocağındaki hemşireler öyle demiş arkadaşlara ama bana bişey demediler. sizce doğru mu bu ? ateşin mikroplara karşı bi savunma olduğunu biliyoruz çünkü. bence fazla olmassa vermemek lazım ama bende 1. ay değil ama 2. ay aşısında fitil koyarak gittim çok söylediler bende korktum acaba atei çıkar mı ya sonra düşüremezsem vs diye:18:

sizler neler yapıyorsunuz bakalım
biz bu hafta pek evde olmayacağız onun için buluşma günü yazmadım ama isterseniz aranızda düzenleyin bende gittiğim yerden yazabilirsem yazarım inş..

Tubacım bu aşıyı devlet karşılamıor,bunu doktorda yaptıracaz ,ne aşısı olduğunu söylemişti,su çiçeği mi ne demişti unuttum
aşıya gitmeden ateş düşürücü vermek hem çocuğa ağrıyı az hissettiriyor he mde ateşini yğkseltmior o doğru bir olay,hem doktor he mde hemşireler söyledi,sorun yok yani:)
bizim de 2. ay aşısında hiç sorun olmadı hiç ateşlenmediler de bu sefer gazın üstüne bir de o sıkıntı yaparsa artık naparım bilmiorum

kızlar valla firar etmiş yada unutmuş değilim hiçbirnizi fakat bulantım çok fazla kafamı kaldıramıyorum birşey yiyemediğim içinde çok halsizim sürekli uyumak istiyorum.dün dr gittik bebeğimin maşallahı var gayet sağlıklı idi kalp atışlarını duyduk muhteşem bir duyguydu allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu paha biçilemez birşey bulantılarım bitene kadar ara ara geleceğim öperim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…