ruyalara devam demek keep
ben biraz durulmustum da dun yine yangin patlamalar gercek gibi ruya gordum
siz öle rüyalar göredurun :) ben rüyamda zengin biriyle evleniodum. öle böle zengin değil ama. istanbulun tanunmış sayılı zenginlerinden. daha da nişanlıymışız. vazgeçmek üzereyim bende. korkuyorum. gazeteciler resmimi çekior zırt pırt :) görümcemin düğünündeymişiz vs. dün erken uyudum tv izlerken. sanırım kuzey güney i izliodu annem. ordan rüyama girdi galiba
biz kabuslarla ugrasalim ooo sen keyfini sur
evet kuzey guneyden olmustur otelin kapisinda bekleyen gazeteciler var demisti
ordna bir soz kalmistir aklinda direk ruyanda
ama rüya güzeldi ya. hem nişanlım çok düşkündü bana :) son model arabalar falanda vardı. ama senaryo aynıydı yani. bende cemre gibi istemiorum pek nişanlımı. o bana düşkün falan :) ben uyurken annem hürrem i izliodu ama arada onu açtı demek ki. salonda uyumuştum zaten.
cidden guzelmis ruyan, kocana da anlattin mi
yok anlatmadım :) daha anca görüşcez. dün annemlere gitmiştim. orda gördüm rüyayı :) hemen gözden çıkarmışım onu demek ki. :) rüyada da olsa zenginle evlenmek iyiymiş yaw
evt zaman çabuk geçior. ben bi tuhafım ama :) sanki o kadar isteyen ben değilmişim gibi, sanırsın kazayla olmuş :) gerçi bişi olsa hemen korkuyorum ona bişi olcak diye ama düşündüğüm kadar da olmadım. gerçi işten güçten hamileliğimi bebeğimi düşüncek vaktim olmuyor ki
hem zengin hem cok seven, el ustunde tutan, oyle cok baglanmadigimiz bir koca
guzel ruya tabi
sen ruyalarinda hamile olarak goruyor musun kendini
ben hep hamileyim ve karnimi tutma bebegimi koruma telasindayim seklinde gordum ilk haftalarimda
surekli kosma kovalama ben hamileyim diye bagiyirum korkuyorum bebege birsye olacak diye
birsey szo konusu oluyor ben hamileyim yiyemem ben hamileyim gelemem seklinde.,
iki kere de bebegimi gordumhep sut verirken en buyuk hayalim o bebegimle ilgili o anlari yasamak
hamileligin daha telassiz daha cabuk gecer sne yogun oldukcabir de 12. haftada falan kocaman halini gorunce iyice baglanabilirsin bebisine
ya benim karnım büyüdü baya :) zaten göbekliydim. baya çıktı. normal mi.
kaygılanmaktan bebeğimi düşünüp bağ kuramıyorum ya. ama ben çabuk bağ kurarım. öğrencilerimi kendi evladım gibi severdim. hala düşünürüm aklıma gelirler.
bu ara masraflarla ilgili kaygı kısmındayım. ilk başta bebek var mı yok mu kaygısı vardı. şimdi bu aşamadayım :)
siz öle rüyalar göredurun :) ben rüyamda zengin biriyle evleniodum. öle böle zengin değil ama. istanbulun tanunmış sayılı zenginlerinden. daha da nişanlıymışız. vazgeçmek üzereyim bende. korkuyorum. gazeteciler resmimi çekior zırt pırt :) görümcemin düğünündeymişiz vs. dün erken uyudum tv izlerken. sanırım kuzey güney i izliodu annem. ordan rüyama girdi galiba
bılmem 4.aya kdrr kandan besnılıyor dıe duymustum ondannn dedım utuyum barı oruc borcundan korkuyorummnormalde hemen tutardımda esımamelıyat olunca kaldıydııı hehehesuzancim masallah kv ve kb yeaman hep iyi olsunalr guzurla yasayin
sana yardimci olur yemeklerini yaparsa rahat edersin bulantilarin, tiksinmelerin olursa
bebek beslenir ama vucudun oruc tuttugunda susuz kalirsa iste o bebek icin tehlikeli
yerinde olsa baska zaman tutardim borclarimi ama sen bilirsin
ay ne güzel bi rüyaymış
ben çok garip rüyalar görüyorum
uzun yıllar görmediğim herkes sırayla rüyama giriyor
ve anlattığınız gibi rüyalar hd kalitesinde hatta 3d
senin o geç kalmaların hazırlıksız katılmalarını ben kendi düğünüme yetişememek olarak görürdüm ay ne felaket bişey ya
saat akşam 7 olmuş ben kuaföre bile gitmemişim
sonra sırayla kardeşlerimin düğünleri için de gördüm
bakalım doğuma yakın da doğuma gecikip evde doğurduğumu mu görürüm acaba
benim ön arka saldı kendini gidiyor
kilo da almadım ama popo zaten vardı ama bu göbek şişkinliği çok acaip ya
hani 1 yaşında çocuklarında şiş karınları olur ya onlar gibiyim
aa ne güzelGunaydin canim
Hadi gecicek yakinda bulantilar gozun aydin
Ben de bugun alisveris merkezi gezicem ve bebisime ilk cicisini alicazBir tane almaya heveslendim esimle almis olayim bir tane sonra kendim alirim bol bol Tr'de. Foto paylasirim burda
aa ne güzelbugünlerimize şükürler olsun canım yenidoğan mı alacaksın yoksa ileriki aylar için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?