Ateş ölçme yöntemi ile hamile kalanlar buyurun buradan devam edelimm...

BEBEGİMİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    32
ruyalara devam demek keep
ben biraz durulmustum da dun yine yangin patlamalar gercek gibi ruya gordum

siz öle rüyalar göredurun :) ben rüyamda zengin biriyle evleniodum. öle böle zengin değil ama. istanbulun tanunmış sayılı zenginlerinden. daha da nişanlıymışız. vazgeçmek üzereyim bende. korkuyorum. gazeteciler resmimi çekior zırt pırt :) görümcemin düğünündeymişiz vs. dün erken uyudum tv izlerken. sanırım kuzey güney i izliodu annem. ordan rüyama girdi galiba

biz kabuslarla ugrasalim ooo sen keyfini sur
evet kuzey guneyden olmustur otelin kapisinda bekleyen gazeteciler var demisti
ordna bir soz kalmistir aklinda direk ruyanda

biz kabuslarla ugrasalim ooo sen keyfini sur
evet kuzey guneyden olmustur otelin kapisinda bekleyen gazeteciler var demisti
ordna bir soz kalmistir aklinda direk ruyanda

ama rüya güzeldi ya. hem nişanlım çok düşkündü bana :) son model arabalar falanda vardı. ama senaryo aynıydı yani. bende cemre gibi istemiorum pek nişanlımı. o bana düşkün falan :) ben uyurken annem hürrem i izliodu ama arada onu açtı demek ki. salonda uyumuştum zaten.

cidden guzelmis ruyan, kocana da anlattin mi

evt zaman çabuk geçior. ben bi tuhafım ama :) sanki o kadar isteyen ben değilmişim gibi, sanırsın kazayla olmuş :) gerçi bişi olsa hemen korkuyorum ona bişi olcak diye ama düşündüğüm kadar da olmadım. gerçi işten güçten hamileliğimi bebeğimi düşüncek vaktim olmuyor ki

yok anlatmadım :) daha anca görüşcez. dün annemlere gitmiştim. orda gördüm rüyayı :) hemen gözden çıkarmışım onu demek ki. :) rüyada da olsa zenginle evlenmek iyiymiş yaw

hem zengin hem cok seven, el ustunde tutan, oyle cok baglanmadigimiz bir koca
guzel ruya tabi
sen ruyalarinda hamile olarak goruyor musun kendini
ben hep hamileyim ve karnimi tutma bebegimi koruma telasindayim seklinde gordum ilk haftalarimda
surekli kosma kovalama ben hamileyim diye bagiyirum korkuyorum bebege birsye olacak diye
birsey szo konusu oluyor ben hamileyim yiyemem ben hamileyim gelemem seklinde.,
iki kere de bebegimi gordum hep sut verirken en buyuk hayalim o bebegimle ilgili o anlari yasamak

hamileligin daha telassiz daha cabuk gecer sne yogun oldukca bir de 12. haftada falan kocaman halini gorunce iyice baglanabilirsin bebisine

ben hamileliğimi değilde doğurduğumu ve hazırlıksız yakalandığımı görüyorum genelde. bi kere beşik aradım baya. geçenlerde gene benzer bi rüya gördüm. önceden de büyük sınavlardan önce sınava hazırlıksız girdiğimi falan görürdüm.

buda böle bişi galiba.

hamileligin daha telassiz daha cabuk gecer sne yogun oldukca bir de 12. haftada falan kocaman halini gorunce iyice baglanabilirsin bebisine

ya benim karnım büyüdü baya :) zaten göbekliydim. baya çıktı. normal mi.

kaygılanmaktan bebeğimi düşünüp bağ kuramıyorum ya. ama ben çabuk bağ kurarım. öğrencilerimi kendi evladım gibi severdim. hala düşünürüm aklıma gelirler.

bu ara masraflarla ilgili kaygı kısmındayım. ilk başta bebek var mı yok mu kaygısı vardı. şimdi bu aşamadayım :)

sonucta hamilelikte siskinlik oluyor
oncesinde de gobek varsa tabi belirginlesiyor
amac ilk 3 ay 1 kg dn fazla almamak olmali sanirim cunku sonra hizla alacakmisiz
ona gore kisi dengeyi kurar zaten bir skilde
ama gobek ozellikle aksamlari buyuyor baya
ben hala dgru durust birsye yiyemiyorum ki
kac gundur cacik yiyiyorum bir o iyi geliyor
bir iki yemek var ama onun harcinda hala bulantilarim oluyor yiyemiyorum ben hala

ay ne güzel bi rüyaymış
ben çok garip rüyalar görüyorum
uzun yıllar görmediğim herkes sırayla rüyama giriyor
ve anlattığınız gibi rüyalar hd kalitesinde hatta 3d

senin o geç kalmaların hazırlıksız katılmalarını ben kendi düğünüme yetişememek olarak görürdüm ay ne felaket bişey ya
saat akşam 7 olmuş ben kuaföre bile gitmemişim
sonra sırayla kardeşlerimin düğünleri için de gördüm
bakalım doğuma yakın da doğuma gecikip evde doğurduğumu mu görürüm acaba

benim ön arka saldı kendini gidiyor
kilo da almadım ama popo zaten vardı ama bu göbek şişkinliği çok acaip ya
hani 1 yaşında çocuklarında şiş karınları olur ya onlar gibiyim

bılmem 4.aya kdrr kandan besnılıyor dıe duymustum ondannn dedım utuyum barı oruc borcundan korkuyorummnormalde hemen tutardımda esımamelıyat olunca kaldıydııı hehehe

evt kayınannem dıyr ne ıstersen yapalım dıe aha bu st de et yaptı ı olurdıe yedım sımdıkde mıdem bulanıyorrrrrrrrrrrrrrrr bırde dıettten yenı cıktıgımıcın cok yemek yemekıstemıyorumm bgn bır kacamak lar oldu o kaaaa yoksaa 4.aya kdr kg almamam gerekkkkkkkkkkk ısthımda yok zatennnn

ayyy kızlarılahı co k yasayınn bu st de guldurdunuz benı hemde full uykuhalındeykenn

3 d kalıtelıı full son model arabalr zanegın nısanlılar heheheheheh esler duymasın aman!!!!!!!!!!:44::44:
allah sızı emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

benim ön arka saldı kendini gidiyor
kilo da almadım ama popo zaten vardı ama bu göbek şişkinliği çok acaip ya
hani 1 yaşında çocuklarında şiş karınları olur ya onlar gibiyim

ayy bende kg alma ıstemıyorum bu gundn sonra dıkt etcem zaten gun ıcınde fındık tahınpekmez ve cevızı mecburı yıyorumbırde folık asıtıcıyorum o kaa faslasıda zarar bence bana aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bnm hamıslıgım cokkmıkolacak cunkuuu arak hıc yok bende dum duzzz kg lıyken esım dıyordu karakatur gıdısın dıe sımdıkkbırde gobegım buyudugunde hehehe daha da komık olucam ınsllll

hamileligimi ilk ogrendigimde 11. haftaya kadardi sanirim cok iyi beslendim ben de suzancim
bol bol yedim, sutu bol tuketiyordum, et balik rahatca yiyordum vs.. gel gor ki bulantilar tiksinmeler basladi simdi cogu seyi yiyemiyorum. aksam ben de et pisirdim ama mukun degil 4 kucuk parcadan sonra devam edemedim balik yiyemeyeli haftalar oldu, sut zaten icemez oldumcevizden erken donemde tiksindim, ve daha bir suru sey malesef. bu arada findigi cok abartmayin hamilelikte diye duydum asiri kacmadan yemeli diye
sen de simdi yiyebiliyorken saglikli olan herseyden ye, zaten metobolizma cok hizli calisiyor, saglikli beslenirsen ve hamur isi tatli yemezsen kolay kolay kiloya donusmez canim sen bulantisiz gecirirsin umarim

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün??? Dün gece neredeyse bir lt. su içebildim o yüzden pek keyifliyim ben. Saat kurdum, içip geri yattım, o zaman çıkmadı

Suzancığım hamileyken oruç tutulmaz canım, tıpkı hasta ya da seferi iken tutulmadığı gibi. Bebeğinle tuttuğun orucun sevabı da olmaz zaten. Bir arkadaş haziran topiğine bir hadis yazmıştı, aradım ama bulamadım. Özetle şöyle diyor, hamile iken her günümüzde oruçlu ve namazlı gibi sevap kazanıyormuşuz ve doğumu yaptığımızda bu dünyaya yeni gelmiş bebeğimiz gibi tertemiz oluyormuşuz. Ayrıca bebeğimizi her emzirişimizde bir can kurtarmış gibi yine sevap kazanıyormuşuz. İçin rahat olsun, bol dua et ama şunu unutma biz şu anda ne yaparsak bebişimiz için yapıyoruz, önce bebiş sonra borçlar

geridönüşüm, o kaygılardan bende de var. Bende de işleri yetiştiremeyeceğim, her şeyi elime yüzüme bulaştıracağım kaygısı var. İşe geri dönersem azalır biraz diye umut ediyorum

Gunaydin canim
Hadi gecicek yakinda bulantilar gozun aydin
Ben de bugun alisveris merkezi gezicem ve bebisime ilk cicisini alicaz Bir tane almaya heveslendim esimle almis olayim bir tane sonra kendim alirim bol bol Tr'de. Foto paylasirim burda

Gunaydin canim
Hadi gecicek yakinda bulantilar gozun aydin
Ben de bugun alisveris merkezi gezicem ve bebisime ilk cicisini alicaz Bir tane almaya heveslendim esimle almis olayim bir tane sonra kendim alirim bol bol Tr'de. Foto paylasirim burda
aa ne güzel bugünlerimize şükürler olsun canımyenidoğan mı alacaksın yoksa ileriki aylar için mi?

aa ne güzel bugünlerimize şükürler olsun canımyenidoğan mı alacaksın yoksa ileriki aylar için mi?

sanirim 6 aydan 1 yasina kadar olan donem icin alirim ilk kiyafetini
cunku cabuk buyuyorlar ve tulum gibi erken donem icin olanlari sonra alicaz nasilsa
esim ayakkabi almak istiyordu belki o da olabilir
bakalim, evde cok bunaldim ben bu hafta gezmeye gitmeliyimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…