Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım senin çalıştığın yerden dolayı da alerjin artıyor olabilir. İş ortamı nasıl bilmiyorum ama üretim sonuçta gözün geçesiye kadar biraz kendini kolla bence.
evet meslektaş olan sendin dimi bilirsin fabrikaları ztn nolduysa burda oldu herşeye alerjim var burda da iyice coşuo

Reactions: iiz
Veson kızının alerjisi nasıl oldu? test yaptırdınız mı?
Kan tahlili verdik sonuçlar bugün çıkacaktı ama gidemedik babamız şehir dışında.onun sonucuna göre gerekirse koldan alerji testi yapılacak ama alerji şikayetleri büyük oranda azaldı evde ALINAN önlemler gerçekten işe yaradı

bahçeci fulya da yaptırdım cnm.. kaç dondurulmuş var kaç tane koyacaklar?

3 tüp dondurulmuşum var ama içlerinde kaçar tane var inan unuttum canım baya zaman geçtiği için.
bir tüpü çözdüklerinde gelişimlerine göre tek de olabilir iki tane de canım.

iyi hadi cnm sevindim :)

3 tüp dondurulmuşum var ama içlerinde kaçar tane var inan unuttum canım baya zaman geçtiği için.
bir tüpü çözdüklerinde gelişimlerine göre tek de olabilir iki tane de canım.

aa sizinki değişikmiş. Bana tüp olarak bahsetmediler hiç sadece embriyo sayısı vermişlerdi. Neyse sonuçta bayağ var sanırım:) İnşallah bebiş olsunlar:)

aa sizinki değişikmiş. Bana tüp olarak bahsetmediler hiç sadece embriyo sayısı vermişlerdi. Neyse sonuçta bayağ var sanırım:) İnşallah bebiş olsunlar:)

4 tüp halinde dondurmuşlardı canım birini çözdüler ilk denememde şansa içinde en çok sayı olanda oydu iki tane koydular ama tutmadı. şimdi 3 tüp dondurulmuşum var ama dediğim gibi sayılarını unuttum. inşallah bu defa tutarda diğer kalanları da kardeş yaparım sonra sende bana dua et olur mu? çok teşekkürler.

geçmiş olsun canım, iyiki yaptırmışın histeroskopi sevindim senin adına. İnşallah kısa zamanda bebişin de gelir:)
Amin gülüm...Allah razı olsun kuzum...sen nasılsın bebiş nasıl annesi?inşallah herşey yolundadır kuzum...

Kizlar idrarda bol bakteri, lokosit ve eritrosit cikmis

Fitil ve antibiyotik verebilir yapacak birşey yok bu hamilelikteki enfeksiyona çare bulamadım ben.. çamaşırlari kaynar su ile yıkıyorum. Her zaman günlük ped kullanıp sıkıntı yaşamayan ben hamilelikteki enfeksiyona neden oluyor diye bıraktım eski atletlerinden yıkayıp utuledim onlardan kesip koyuyorum hep değiştirip atıyorum. Evdeki WC her gün çamaşır suyu ile yıkanıyor okuldaki de çeşmeye hiç dokunmuyorum dışarıdaki kavaboda ıslak mendili yıkayıp onu kullanıyorum. Ama yok gecmiyor ne yapayim..

Ben tek degilim anlasilan canim.
Valla kurtulacak gibi degilim arttikca artiyor.
Fitil ve antibiyotik vermedi suana kadar. Hep Urocare toz verdi tek kullanimlik o da gecirmedi.
Camasirlari ben de kaynatayim.
Gunluk ped kullanmamak mi lazim? Cok akinti var diye kullaniyorum

Buradaki herkese dua ediyorum, arka arkaya güzel haberler almaya devam edelim inşallah :)

Amin gülüm...Allah razı olsun kuzum...sen nasılsın bebiş nasıl annesi?inşallah herşey yolundadır kuzum...

Şimdilik her şey yolunda gibi canım:) İnşallah böyle devam eder. Bebiş napıyor bende merak ediyorum, hiç belirti yaşamıyorum sessiz sedasız büyüyor sanırım

Cnm kaynatma işini nerde yapıyorsun? Yani ocakta mı? Yoksa makinede yüksek ısıda mı? Bir de iç çamaşırları ütüleyin deniyor ya ütüleyip hemen giymek mi demek isteniyor yoksa ütüleyip dolaba koyup onları mı giymek kastediliyor

Ya kızlar sizi okudukça bende korkmaya başladım kaçıncı haftalarda çıktı enfeksiyon, bir de belirtileri neler. Ben idrar testini yarın vericem ilk defa. Dr biraz geç istedi sanki

yıkadıktan sonra ütüleyip dolaba kaldırıyorum ben öyle değil mi ki??

Kaşıntı var mu cnm ? Yoksa sadece idrar da mı yanma oluyor benim kaşıntı da bir aZıyor bir geçiyor çıldırttı beni geçmedi gitti
Cok gecmis olsun canım ins gecer dra gittin mi mantar belirtisi kaşınma ilerlemeden bi gorun bence..
Benim ne kaşıntım var ne akıntım hiçbiri yok idrarda yanmada yok sadece kasıklarım agrıyor sabahları özellikle gun içinde de ara ara oluyor
Ağrı artmazsa adetten sonra gideceğim zaten yarayı gostermek için o zaman dr iyice bakar

Benim kusmalarım çoğaldı.. midem agzimda dolanıyorum bu kadar erken normal mi? 6 haftadayım tam.. agzimin tadi kötü iştahım yok.. asitli midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…