Normal canım aramıza hoşgeldinBenim kusmalarım çoğaldı.. midem agzimda dolanıyorumbu kadar erken normal mi? 6 haftadayım tam.. agzimin tadi kötü iştahım yok.. asitli midem
Şöyle yegene koyuyorum çamaşırları üstüne kaynar su döküyorum detarjan ile bekliyor biraz ılıyınca yıkıyorum durulayip sonra tekrar kaynar su döküp bekletiyorum yine yıkıyorum duruyoluyorum. Tencere de kaynatmak hiç aklıma gelmedi. Ben toplu ütüleyorum giymeden önce değil. Tam bilmiyorum kafama göre böyle yaptım.Cnm kaynatma işini nerde yapıyorsun? Yani ocakta mı? Yoksa makinede yüksek ısıda mı? Bir de iç çamaşırları ütüleyin deniyor ya ütüleyip hemen giymek mi demek isteniyor yoksa ütüleyip dolaba koyup onları mı giymek kastediliyor
Ya kızlar sizi okudukça bende korkmaya başladım kaçıncı haftalarda çıktı enfeksiyon, bir de belirtileri neler. Ben idrar testini yarın vericem ilk defa. Dr biraz geç istedi sanki
Benim 6. 7. Aylarda yavaş yavaş başlayıp 8 de rahim ağzı yarası ile coşa geldi..Ya kızlar sizi okudukça bende korkmaya başladım kaçıncı haftalarda çıktı enfeksiyon, bir de belirtileri neler. Ben idrar testini yarın vericem ilk defa. Dr biraz geç istedi sanki
Salliala X xDerinMavix enfeksiyon dediğiniz mantar mı anlayamadım eger mantarsa bol bol ev yoğurdu tüketin birde sarımsak yutun çok iyi geliyor soğan sarımsak dogal antibiyotik alın..hamilelikte sarımsagın bi zararı yoksa tabi cok bilmiyorum..bide sirkeli suyla vajeni tahretlemek cok iyi geliyor ben uyguladım hepsini Allah şifa versin hepinize
Elcanki canım Allah kolaylık versin anne olmak zor gercekten İns cok uzun surmez bulantıların..leblebi iyi geliyormuş bulantılara duymussundur belki soyliyim dedim
Benim de başta sadece bol su dedi ki zaten 3 4 lt su içiyorum.. sonra 7. Ay 500 Luk antibiyotik ile başladık ilaca mecburen..Ben tek degilim anlasilan canim.
Valla kurtulacak gibi degilim arttikca artiyor.
Fitil ve antibiyotik vermedi suana kadar. Hep Urocare toz verdi tek kullanimlik o da gecirmedi.
Camasirlari ben de kaynatayim.
Gunluk ped kullanmamak mi lazim? Cok akinti var diye kullaniyorum
Benim en başından beri her idrar tahlilimde çıkıyor enfeksiyon.
Başta kokusuz sarı akıntım vardı.
Sonra hafiften koku oldu.
Şuan yine sarı akıntı var.
Ama öyle idrarda yanma vs kesinlikle yok. Akıntı dışında belirtim yok.
Gerçekten biraz geç istemiş sanki. Benim doktor kese gördüğümüzden beri her kontrolde hem kan hem idrar tahlili yapıyor rutin olarak.
B
Benim de başta sadece bol su dedi ki zaten 3 4 lt su içiyorum.. sonra 7. Ay 500 Luk antibiyotik ile başladık ilaca mecburen..
Bende merak ettim şimdi, sarı akıntım hiç olmadı ama belli etmeyebiliyor demekki.. Gerçekten geç istedi yatüp bebek doktoruna gidiyorum ya tedavi öncesi kan testleri yapıldığı için geç istiyor ama idrar istese iyi olurdu. Neyse yarın yaptıracağım bir aksilik çıkmazsa.
Benim 6. 7. Aylarda yavaş yavaş başlayıp 8 de rahim ağzı yarası ile coşa geldi..
Bilmiyorumki cnm benim de kafama takıldı sorayım dedim:)yıkadıktan sonra ütüleyip dolaba kaldırıyorum ben öyle değil mi ki??
ancak haftaya Perşembe cuma boşumCok gecmis olsun canım ins gecer dra gittin mi mantar belirtisi kaşınma ilerlemeden bi gorun bence..
Benim ne kaşıntım var ne akıntım hiçbiri yok idrarda yanmada yok sadece kasıklarım agrıyor sabahları özellikle gun içinde de ara ara oluyor
Ağrı artmazsa adetten sonra gideceğim zaten yarayı gostermek için o zaman dr iyice bakar
sabredebildiğim kadar kalacagım. kalp atısındna önce kan degerlerıne vıtamın degerlerıen falan bakmıyor mu doktorlar ? hıc bır muayene yok mu ?bence 7. haftada git, garanti kalp atışı görülür kafanda soru işareti kalmaz:)
İlk haftalarda öyle çok sıkıntı çıkmıyor merak etmeBende merak ettim şimdi, sarı akıntım hiç olmadı ama belli etmeyebiliyor demekki.. Gerçekten geç istedi yatüp bebek doktoruna gidiyorum ya tedavi öncesi kan testleri yapıldığı için geç istiyor ama idrar istese iyi olurdu. Neyse yarın yaptıracağım bir aksilik çıkmazsa.
Ben sakinim hala inşaallah böyle devam eder bir aksilik çıkmaz ise normal istiyorum dua edinhımm herkesin durumu farklı o zaman.. Hamilelikte bir şey çıkınca vücut zor atıyor sanırım . Ya bu arada heyecan var mı senin çok az kaldı, takvimi gördükçe ben heycanlanıyorum:))
sabredebildiğim kadar kalacagım. kalp atısındna önce kan degerlerıne vıtamın degerlerıen falan bakmıyor mu doktorlar ? hıc bır muayene yok mu ?
Ben sakinim hala inşaallah böyle devam eder bir aksilik çıkmaz ise normal istiyorum dua edin
ben hergün 1 sarmısak yıyorum çünkü rahımde bebege zarar veren bakterılerı öldürüyor diye bır yerde okudum. hem de gebelikte tansıyon düşmesine karsı soguk algınlıgına karsı ve vucut dırencı için dogal antıbıyotık. mınıcık ekmegın arasına koyup tek ısırısta yıyorum.Salliala X xDerinMavix enfeksiyon dediğiniz mantar mı anlayamadım eger mantarsa bol bol ev yoğurdu tüketin birde sarımsak yutun çok iyi geliyor soğan sarımsak dogal antibiyotik alın..hamilelikte sarımsagın bi zararı yoksa tabi cok bilmiyorum..bide sirkeli suyla vajeni tahretlemek cok iyi geliyor ben uyguladım hepsini Allah şifa versin hepinize
Elcanki canım Allah kolaylık versin anne olmak zor gercekten İns cok uzun surmez bulantıların..leblebi iyi geliyormuş bulantılara duymussundur belki soyliyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?