Canım gelmişsin seni de tebrik ederim gözün aydın hayırlı evlat olsun inşallah kan testi vermiş miydin okuyamadım detaylı yazdın mi neler oldu ?evet canim ciygiyyi ben cektirdim. tahminen. benim yumurta 17-20 arasi catliyor ya. amaa cogunlukla 18 de catladigi icin ona cektirdim. ben buradan cikinca takvimi filan unuttum. biraktim her seyi. cd kactayim bilmiyordum bile. sonra baska bir sey icin hesap yaparken bi baktim cd 28 e gelmisim. öyle tahmini cizgi cektim ki cd 33 te filan test yaparim. en az 3 gün gecsin diye ve öyle oldu hamdolsun
Insallah kuzum ya valla kendim kadar sizij de olsun istiyorum. Nolur bu ay senin de olsun. Beraber devam edelim beraber basladik oyle gitsin.İnşallah bu sefer olacak cnm şimdiden tebrik ederim diğer testi ne zaman yaparsın sabah mı akşam da yapar mısın test yaptıkça fotolarını at bize.
İnşallahcanim senin belirti varmi ben de hic bisey yok. Kan testi yaptirdin mi anlatsana neler yaptin bu ay extra.yaaa insallah vardir. bu bildigin hamile testi canim :):) insallah insallah vardir
Aynen oyle canım valla. Tam zamani oldu guzel dinlenicem. Temizlik yapmayi planliyordum ama esim az önce sakin yorulma bisey yapma diye aradi. Daha kesinlesmeden basladi bile. Darisi sizlere de olsun inşaallahpassionete hayırlı uğurlu olur umarım. Ne güzel bir tatil haberi olacak çünkü en ihtiyacın olan dönemde dinlenme şansın olacak. Allah tamamına erdirsin canım, darısı kan testine, keseye, kalp atışına.... kısacası sağlıkla kucağına almaya olsun.
Canım gelmişsin seni de tebrik ederim gözün aydın hayırlı evlat olsun inşallah kan testi vermiş miydin okuyamadım detaylı yazdın mi neler oldu ?
Oyle canım beklemek lazım başta hayırlısıyla tutunsun büyüsün inşallah folik asitini al yeter bu sıra :)sagolasin canim. dün gece actilar hesabimi. simdi yaziyordum.
ben suan tam 5 haftalik oldum. cd 35 teyim. döngüm cd 30 da gelirdi en fazla. cd 33 te test yaptim. pozitifi gördüm.
kan testine gitmeyecem zaten doktorda önce idrar yapiyorlar gününde gecmisse hemen vajinal ultrasonla bakiyor. iki hafta ssonraya randevu veriyor. o zaman baslaniyo rutin kontrole.
bende en az bi kac hafta bekleyip öyle gidecem. hepsini birarada görürüm diye. ilk gebeligmmde de 7.haftada gitmistim.
ilk zamanlar bebegin tutunma zamani oldugunu düsünüyorum bu yüzden doktora gitmiyorum. zarar yokta deseler. vajinal ultrason tutunmayi zorlasitrir hissi veriyor.. esilede iki hafta kadar ara vermeye karar verdik bu sebeple.
canim ben aylar oldu folik asiti birakali :) ama her gün bi tane hurma yerim. onda folik asit cokmus.Oyle canım beklemek lazım başta hayırlısıyla tutunsun büyüsün inşallah folik asitini al yeter bu sıra :)
SüperKizlar buraya da biraz daha koyulasan test konduralim
Tebrik ederim canm gözün aydınpassionete canim belirti olarak hani su herkesin ysadigi belirtiler var ya gögüs sismesi akintinin fazlalasmasi. onlar bende hic olmadi. ne gögüslerim sisti ne akintim artti. hatta adetim bir gün gecince böyle akintiya bakiyordum durmadan parmakliyordum ama yok. dedim kesin hamile degilim. hatta ögrenmmeden bir gün önce gögüslerime baktim öyle yumusacikti ki dedim bu gögüslerler mi hamile olacam :)
benim iki belirtim vardi. yok desemde. 1.cisi 3.haftanin icindeyken tam günleri bilmiyoruma ama galba ovulasyondan sonraki güler 4-5 gün boyunca otururken böyle kasiklarimdan asagi dogru agri oluyordu. u ne ya diyordum. yoksa bebek mi yerlsiyor ama yoktur. deyip geciyordudm. sonra gecti yzaten. simdi simdi tekrar basladi.
2.belirtim ise adet olmam gereken gündn itibaren tiksinti ve mide bulantisi vardi bende. cd 28 gibi basladi. ayni ilk gebeligimmde ki gibiydi. onda da ögrenmeden baslamisti... yok diyordum ama icimden bir ses acaba diordu... sonra günümün gecmsini bekledim...
birdde ben farketmedim ama görümcem süphelenmmis son bir haftadir sirtim belim agriyor demisim bir kac kez.
belirtiye takilma. hic belirtiiz gelen cok.
sende insallah var canim :)
Canım tebrik ederim Saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbimbu arada kiźlar parmak testi ve idrar testine göre hamile degildim. cd 28ten itibaren parmaklamaya basladim. ama yok. bir acik gibi bi tam kapali gibi. sanki gecis imkansiz. parmak testi sanki idrara sikisikliga göre filan degisiyor, ya baska bir seye göre. ben anlamadim.
idrar testinde de idrarim hep acik renkti benim. hic tortu filanda olmadi. cok su iciyorum ben belki ondan diye tahmin ediyorum.
beni umutlandirann ve test yaptiran tek sey ates oldu. cd 33 te atesimi ölctüm ve 36.7 cikinca tamam dedim test zamani gelmis:)
bin sükür
sagolasin canim. darisi insallah topikteki tüm arkadaslara:) 2017 güzel seylere vesile olacak insallahTebrik ederim canm gözün aydın
cok tesekkür ederim canim. tez vakitte darisi basiniiza insallah.. topikteki herkes duamda.. buradan cok sey ögrendim.. hayatimda ilk kez tanimadigim insanlar icin bu kadar sevindim üzüldüm. her sey daha güzel olacak insallahCanım tebrik ederim Saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim
Amin canm inşallahsagolasin canim. darisi insallah topikteki tüm arkadaslara:) 2017 güzel seylere vesile olacak insallah
Tebrikler cnm Rabbim kucağına aldığın Günleri de Gör inşallah :)))sagolasin canim. darisi insallah topikteki tüm arkadaslara:) 2017 güzel seylere vesile olacak insallah
senin hakkin nasil ödenirTebrikler cnm Rabbim kucağına aldığın Günleri de Gör inşallah :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?