B BenanAsiye hoşgeldinnn hayırlı olsun bebiş sağlıkla büyüsün kucağına sağlıkla almak nasip olsun canım
cnm hic endiselenme. gelecek ay ovu testini günde 2 kere yap (insallah gerek kalmaz da o ayri).ShinSeGi ve @iiz bir de @Cok da Seyapmamak Lazim
Kızlar benim iki gündür ateş yüksek gidiyor. Büyük olasılık ovu testinde olması gereken pozitifi göremedik. 13 ve 14'te koyulaşma başlamıştı ve hepimiz yaklaşıyor ama daha var dedik. 16'da sıvı alımı yoktu ama testi istanbul yüzünden bir saat 20 dk geç yapmıştım ve o testte silinme gördük.
Siz demiştiniz, bazı zamanlar en pozitif bu kafdar olabiliyor diye. Malum ben de ilk defa ölçtüğüm için benim bümyeyi bilemedik.
Şimdi size sorum şu: Endişlelenmeli miyim? Yani LH mi az yok sa bende idrara karışmıyor mu? ne anlamalıyım bu testlerin böyle çıkmasından?
aynen cnm sen calismalarida aksatmaBen en iyisi hem ovu testlerine devam edeyim hem de çalışmalara. Bu ay da böyle geçsin bakalım.
Ne Hakkı cnm Allah hepinizden Razı olsun birbirimizi görmeden birbirimizi tanıdık yaşadıklarımız aynı olmasa da dertlerimiz bir oldu.iyiki varsınız inşallah tüm liste aşağı inecek inanıyorumsenin hakkin nasil ödenirVeson cumm bilmiyorum.. Cok ama cok teskküe ederim.. her gün benim hepimizin her sorusuna belki deflarca cevap vermis olsanda gene verdin.. Allah senden razi olsun. insallah en kisa ve hayirli zamanda müjdeli haberleri alirsin insallah
Evet cnmbizim hamile listesinde eksikbisey kim di bn hatırlayamadım ladeyna olan arkadaşmıydı
Ay canim gelmis catmis doğum bir avazda kucagina almayi nasip etsin insallah rabbim. Ben daha hamile degilim canim.kesinlesmesdi ama insallah oyledir.
Bebek isteyen kızlar. Size tavsiyem fazla kilonuz varsa onu vermeden hamile kalmayın gerçekten ben bunun acısını çekiyorum şuan.
Ben kilolu hamile kaldım. Karındaki yağ dokusundan bebek çok net görünmüyor. Bu doktor da moralimi bozdu. Rapor yazamazmış net göremeyeceği için. Keşke kilo verip öyle hamile kalsaydın dedi.
Herkes kilo verseydin diyor ama kimse nasıl vereceğimi söylemiyor hipotiroidle.
Moralim çok bozuldu. Zaten gidene kadar eşim heves bırakmamıştı. Bir de doktora moralim bozuldu
Takma kafana canim saglikla gelsin insallah bebegin. Kilo verilir. Onemli olan 2nizin sagligi. Ben de suan 66 kiloyum veremedim hic.
Bende de heyecan korku stres hepsi birbirine karıştı valla. Hayırlısı olsun inşallah. Darısı sizlere.Maşallah canim heyecanlandim 7 gun diyince kavusmaniza cok az kalmis rabbim saglikli ve kolay dogum nasip etsin insallah canim
Canım en iyisini yapmışsın en sağlıklı yöntem. Bende idrar yolu enfeksiyonu oldu baya zor geçti antibiyotik kullanmak zorunda kaldım kaşıntı acı oluyordu fenaydı bende yüksek ısıda yıkadım iç çamaşırlarını birde ütüledim faydalıda oldu. Her zaman kaynatamazsin belki o zamanda ütüle.Kızlar şuanda iç çamaşırları ocağa koydum yemek pişirir gibi kaynatıyorumnasıl bir yol izleyeyim sizce biraz kaynatıp indireyim okuyunca yeşil sabunla yıkayayım durulayayım başka fikri olan var mı?
Benim de midem yaniyor.
Tam bogazimin altinda. Igrenc ya
Bende de reflü zaten vardı ama hamilelikte resmen tavan yaptı. Ben renie duo şurup kullanıyorum bazen çok iyi geliyor bazen kısa sürede geri yanmaya başlıyor ama beni baya idare etti. Doktor zararıda yok günde 3 4defa içebilirsin dedi ama ben sadece rahatsızlık olunca içtim yinede. Tadını ben seviyorum naneli çikolatalı birşey isterseniz deneyin.Bende de reflu ve gastrit var
Gaviscon surup var evde ama icemiyorum igrenc bir sey. Tuzlu naneli oggg.
masmaviyim canım doğum haftana mı girdin. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Allah kurtarsın canım. hepimiz sırayla gelicez bu güne korku telaş faydasız. Zorun kolay olsun inşallah
Evet cnm evde aldığım birkaç önlem iyi geliyor.inşallah tamamen geçer.senin de az kaldı burdaki arkadaşları ve hatim listesini isimlerimizle beraber doğum çantana koyar mısın?doğum sancıları başlayınca aklına gelirsek bizler için dua et liste de yanında olsun inşallah bir avazda kurtul inşallah sezeryan yada normal senin için Hayırlısı hangisi ise o olsunSağol canım Sende bu heyecanı yaşayacaksın inşallah. Bence hamilesin Allahin izniyle. Kan testi yaptırdığinda pozitif sonucu göreceksin inşallah.
Kızlar 90 100 kilolardaysanız çok zor olur tabi her açıdan ama 60lar 70ler çok sorun olacağını sanmıyorum. Üzmeyin kendinizi. Herşeyin bir dengesi var Allah öyle yaratmış ben 72 kiloydum hamile kaldım şuan 80 kiloyum ve bugün yarın doğum olacak nasipse. Doktorum aldığım kilonun çok iyi olduğunu söylüyor zaten 4 kiloya yakın bebek çıkıyor ultrasonda. Size fikir olsun diye anlatayım dedim.
Üzülmeyin tadını çıkarmaya çalışın son haftalar baya zor oluyor yatamiyor, kalkamiyor, çok cabuk yoruluyorsunuz, nefes almak zorlaşıyor ve mide çok sıkışıyor hazımsızlık oluyor. Tabi Allah sabrını veriyor korkutmak için demiyorum bu haftalarda keyfini sürün üzülmeyin diye diyorum.
Bende de heyecan korku stres hepsi birbirine karıştı valla. Hayırlısı olsun inşallah. Darısı sizlere.
Canım en iyisini yapmışsın en sağlıklı yöntem. Bende idrar yolu enfeksiyonu oldu baya zor geçti antibiyotik kullanmak zorunda kaldım kaşıntı acı oluyordu fenaydı bende yüksek ısıda yıkadım iç çamaşırlarını birde ütüledim faydalıda oldu. Her zaman kaynatamazsin belki o zamanda ütüle.
Bende de reflü zaten vardı ama hamilelikte resmen tavan yaptı. Ben renie duo şurup kullanıyorum bazen çok iyi geliyor bazen kısa sürede geri yanmaya başlıyor ama beni baya idare etti. Doktor zararıda yok günde 3 4defa içebilirsin dedi ama ben sadece rahatsızlık olunca içtim yinede. Tadını ben seviyorum naneli çikolatalı birşey isterseniz deneyin.
Allah razı olsun. Amin inşallah kolayca atlatırım. Darısı inşallah sizlere hayırlısıyla.
amin insallah darisi basina güzel arkadasim:)B BenanAsiye cnm tebrik ederim gercekten cok güzel bi süpriz olmus :) insallah cok sağlıklı bi hamilelik olur bebegini kucagina alirsin :)
Insallah canim saol darisi basiniza insallah.Süperbal gibide hamilesin işte gözün aydın canm çok sevindim ilk takipte pozitif sonuç aldın ne güzel sağlıkla devam etsin
Canim benim de ovulasyon sonrasi cok agrim oldu ama igne kullandim ya ondan diye dusundum.evet ara ara benim de belim agriyor. Doger hersey normal bakalim kan ne olacakpassionete canim belirti olarak hani su herkesin ysadigi belirtiler var ya gögüs sismesi akintinin fazlalasmasi. onlar bende hic olmadi. ne gögüslerim sisti ne akintim artti. hatta adetim bir gün gecince böyle akintiya bakiyordum durmadan parmakliyordum ama yok. dedim kesin hamile degilim. hatta ögrenmmeden bir gün önce gögüslerime baktim öyle yumusacikti ki dedim bu gögüslerler mi hamile olacam :)
benim iki belirtim vardi. yok desemde. 1.cisi 3.haftanin icindeyken tam günleri bilmiyoruma ama galba ovulasyondan sonraki güler 4-5 gün boyunca otururken böyle kasiklarimdan asagi dogru agri oluyordu. u ne ya diyordum. yoksa bebek mi yerlsiyor ama yoktur. deyip geciyordudm. sonra gecti yzaten. simdi simdi tekrar basladi.
2.belirtim ise adet olmam gereken gündn itibaren tiksinti ve mide bulantisi vardi bende. cd 28 gibi basladi. ayni ilk gebeligimmde ki gibiydi. onda da ögrenmeden baslamisti... yok diyordum ama icimden bir ses acaba diordu... sonra günümün gecmsini bekledim...
birdde ben farketmedim ama görümcem süphelenmmis son bir haftadir sirtim belim agriyor demisim bir kac kez.
belirtiye takilma. hic belirtiiz gelen cok.
sende insallah var canim :)
Veson hiçbirimiz bilemedik böyle olacağını. Meğer benim LH artışım buymuş, çünkü ben 13 ve 14'te negatif olan en koyu görünümde ölçümlerim hem saatinde hem doğru idi. 15'te saatini 1 saat 20 dk geç yapmıştım ama yine sıvı alımım yoktu. Acaba LH artışı az mı yoksa bende idrara mı geçmiyor?
@missdincer sayesinde aldığım macunu sen de alığ denesene?
cnm kolayca kucağıan al inş bebişini.doktor normal sezeryan bişey söyledimi?Sağol canım Sende bu heyecanı yaşayacaksın inşallah. Bence hamilesin Allahin izniyle. Kan testi yaptırdığinda pozitif sonucu göreceksin inşallah.
Kızlar 90 100 kilolardaysanız çok zor olur tabi her açıdan ama 60lar 70ler çok sorun olacağını sanmıyorum. Üzmeyin kendinizi. Herşeyin bir dengesi var Allah öyle yaratmış ben 72 kiloydum hamile kaldım şuan 80 kiloyum ve bugün yarın doğum olacak nasipse. Doktorum aldığım kilonun çok iyi olduğunu söylüyor zaten 4 kiloya yakın bebek çıkıyor ultrasonda. Size fikir olsun diye anlatayım dedim.
Üzülmeyin tadını çıkarmaya çalışın son haftalar baya zor oluyor yatamiyor, kalkamiyor, çok cabuk yoruluyorsunuz, nefes almak zorlaşıyor ve mide çok sıkışıyor hazımsızlık oluyor. Tabi Allah sabrını veriyor korkutmak için demiyorum bu haftalarda keyfini sürün üzülmeyin diye diyorum.
Bende de heyecan korku stres hepsi birbirine karıştı valla. Hayırlısı olsun inşallah. Darısı sizlere.
Canım en iyisini yapmışsın en sağlıklı yöntem. Bende idrar yolu enfeksiyonu oldu baya zor geçti antibiyotik kullanmak zorunda kaldım kaşıntı acı oluyordu fenaydı bende yüksek ısıda yıkadım iç çamaşırlarını birde ütüledim faydalıda oldu. Her zaman kaynatamazsin belki o zamanda ütüle.
Bende de reflü zaten vardı ama hamilelikte resmen tavan yaptı. Ben renie duo şurup kullanıyorum bazen çok iyi geliyor bazen kısa sürede geri yanmaya başlıyor ama beni baya idare etti. Doktor zararıda yok günde 3 4defa içebilirsin dedi ama ben sadece rahatsızlık olunca içtim yinede. Tadını ben seviyorum naneli çikolatalı birşey isterseniz deneyin.
Allah razı olsun. Amin inşallah kolayca atlatırım. Darısı inşallah sizlere hayırlısıyla.
Simdi arkadaslar benim olay söyle oldu.en son gecen ay bnim döngü 33te geldi. normalde en fazla 30dur. ben ve esim baya umutlanmistik.. test filan bile yaptim ama negatifti.. olmayinca olmuyor malesef. Hani bir arkadas vardi ya xxxyyy liydi gene gitmis sanirsamm. o 2 ocakta girdi ve kimyasal yasadigini anlatti ya. o da böyle cok üzgün bir sekilde terk etmisti burayi. dönüpte kimyasal bile olsa gebeligini haber verince bende i dank etti. dedim belki kafadan atmanin yolu biraz uzaklasmaktir... kk yi dondurdum. telefondaki adet takvimine bir daha hic bakmadim. günleri unuttumm. konusmayi biraktik esimle. dedik sadece he ikinci güne iliski olsun.. bn ilk gebeligimede öyle kalmistim.
Şimdilik pozitiflik bende son kontrolde konuştuk doktorla inşaallah çatı muayenesinde de sıkıntı olmazsa normal istiyorum doktorum da istekli olmama sevindi bu şekilde devam eder umarım. Dediklerine de bi bakayımmasmaviyim ve Salliala canim dogumlariniza ccok az kalmis Allah saglicakla kavustursun.
Doktorun dört kilo demesine filan aldirma. o hesaplar cok yaniltici olabiliyor...
Bilmiyorum elinde su kitaplar var mi hemen temmin etsen aslinda simdi bile ise yarar, eminimm
http://www.dr.com.tr/Kitap/Ina-Mayi...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000626622
http://www.dr.com.tr/Kitap/HypnoBir...milelik-ve-Cocuk-Sagligi/urunno=0000000412062
http://www.dr.com.tr/Kitap/Dr-Hakan...u/Aile-Cocuk/Aile-Cocuk-/urunno=0000000671276
bu üc kitabin ücüde cok harika.
skin vesvese yapma.doktorun dedigini bir kenara birak... milyonlarca yildir kadinlarin hepsi hic kimseye ihtiyac duymadan dogum yapiyorlardi.. vücuduna güven kendine güven... poziif dogum hikayeleri oku.
facebookun var mi? Facebokktan Semra ÖZER / Ahmet Akkoca isimlerini arat ve takip et. Özellikelea ahme hca sik sik dogal dogumlari paylasiyor.. boynunda üc kordonla doganlar kilolu olanlar mi 42.haftada dogurnlar i...Her türlü hikaye fotograflarla var.. Ayrica blogcuanne de poztif dogum hikayeleri var... onlari okuyabilirsin cok ise yariyor..
Ben kendim dogum yapmadaim ama arkadaslarim gelinimiz bu kitap ve doktoralrla doguma hazirlandilar..harika dogumlri oldu.. söylediklerimin cok ise yaradigini belirttiler...
insallah darisi basiniza .. basimiza
Insallah canim saol darisi basiniza insallah.
Canim benim de ovulasyon sonrasi cok agrim oldu ama igne kullandim ya ondan diye dusundum.evet ara ara benim de belim agriyor. Doger hersey normal bakalim kan ne olacak
tesekkür ederim canim. cok sagolasin:)Canım tekrardan tebrik ederim.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)
amin insallah :) darisi topiktaki diger arkadaslara. benim bulantilarim erken basladi ama kusmaa yok. olsada rziyim. her halimize sükür:)B BenanAsiye tebrik ederim canım daim olsun mutluluğun inşaallah sağlıcakla devam etsin. Kolay rahat hamilelikler versin Rabbim ikinize de ben çok rahat geçiriyorum en başından en sonuna kafar. umarım sizler de öyle olursunuz hepinize bu şekilde dua ediyorumpassionete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?