Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım artık hamilesin D vitamini kullanırken doz olarak doktoruna mutlaka danış. Benim son testte sınırın biraz altında çıktı doktor ona rağmen vermedi,fazlası iyi değilmiş. Elevit kullanıyorum ondaki yeterli dedi.

Şimdilik pozitiflik bende son kontrolde konuştuk doktorla inşaallah çatı muayenesinde de sıkıntı olmazsa normal istiyorum doktorum da istekli olmama sevindi bu şekilde devam eder umarım. Dediklerine de bi bakayım
canim pozitiflik o kadar etkiliyor ki dogumu. insallah cok güzel bir dogum hikayen olur:):)

cati muayenesi aslinda biraz sikintili. ben cok dogru olduguna inanmyorum. cünkü kac kisi gördüm catin dar sen normal doguraamzsin deyipte normal doguran... eskiden öyle bir muayene yokmus... her sey dogum sirainda belli oluyor.
zaten sezeryana gerekli bir durum olsa hastaneler cok modern hemen hazir oluyorlar.

sen bilirsin ama ben insallah yaptirmayacam.

o kişilerden biride benim sanırım.. hiç koyu görmedim.. zaten sıvı almama olayına ben dayanamıyordum.

Allah kolay doğum nasip etsin canım, sağlıklı bir şekilde yavruna kavuştursun inşallah:))

Canim zaten depo yaptim en az bir ay hic almayacam. benim sinirin cok cok altinda 7 idi.. hic bir doktor bana kullan demedi.. ta ki elmol dan duyunca ben ayiktim. ve cidden ise yaradi.

bu d vitamini konusunda doktorlarin cogu bence kendini hala güncellememisler. sinir olarak 30 diorlar. ama canan hoca en az 100 olmali diyor. sadece canan hoca degil yurt disinda bir cok doktorda en alt sinir 100 diyorlar. zarar vermesi icin en az 800 900 lere filan gelmesi lazim. 30 bile zor ccikiyor düzenli kullanimda.

elevitin icinde ne kadar varmis ki herhalde günlük yetecek kadar var ki vermemis.

Insallah doğumun da hamilelik gibi olur canim.

Aynen canim o yuzden kan testini erteliyorum hep böyle kafam daha rahat.

Canım senin aldığın doz çok olduğu için söyledim. Yine test yaptırıp ona göre kullanırsın istersen.. Hem aile hekimi hem tüp bebek doktoru söyledi. Belki bu dönemler için öyledir bilmiyorum.

Canım senin aldığın doz çok olduğu için söyledim. Yine test yaptırıp ona göre kullanırsın istersen.. Hem aile hekimi hem tüp bebek doktoru söyledi. Belki bu dönemler için öyledir bilmiyorum.

sagolasin canim. tabi artik o kadar yüksek doz almayacam insallah :) bir ay sonra haftalik bir tabletle devamm ederim.

Ya insallah sert yazmadim ilk mesajimda?. ben biraz modern tibba karsi mesafeliyim. evet iyi ki doktorlar var ama ben kendim arastirmadan, alternatif tibba bakmadan karar vereiyorum. cevremde biraz böyle. mesela senelr olmus ben antibiyotik almayali. hastaliklari dogal yolla gecireli. vs vs. bu gebelik isinde de doktorlar bize hasta muamelesi yaptilar mi uyuz oluyorum.Gebelik hasta olmak demek degil bunu empoze etmektn vazgecmeli doktorlar.. Yani sözüm doktorlaraydi sana degil :)

Selam arkadaşlar ben dpo 9 dayım bugün ateş ölçtüm.36.6 sabah birde hcg yerine negatif çıkar erken diye lh testi yaptım hemen anında ilk çizgi belirdi yumurtluyormuyum yada bat dan 6 gün önce felan böyle ovu testi koyu çıkıp hamile olduğunu öğrenen varmı

Eklentiler

• P_20170118_133157_HDR_p.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 40
  • P_20170118_072835_SRES_1.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 36
  • P_20170118_132839_1_LL_p_1.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 34

canım yok bende sana katılıyorum. Ama benim doktor dedi ki Güneşte gez daha iyi. Bu da doğal olarak almak oluyor zaten. Ayrıca Canan Karatay da bunu öneriyor. Ben doz olarak fazla söyledin ondan uyarmak istedim sadece. Bebişlerimiz kıymetli biliyorsun

Haklısın keşke güneşli yerde olsam bende hiç kullanmam ama. Almanyda senede üç hafta bile guneali olmuyor malesef. Başka çarem yok. Evet inşallah kıymetli beebisler saglicajlatesrif ederler

Cnm ovu testi gebelik adına biraz kafa karıştırıcı olabiliyor pozitif çıkıp regl olanı da duydum hamile olanı da hatta passionete bugün mü dün mü bir ovu testi yapmıştı pozitifti mesela ve büyük Olasılık kendisi hamile.lh testine fazla takılma vakti gelince hcg yap

@Kuzguni testlerin nasıl ilerledi ben görmedim ama benim de aşılamadan önceki ay test pozitif olmadan ateş yükselmişti. Daha önce 2 döngümde ovu testi ile yakaladım kıpkırımızı idi çizgi ona güvenmiştim ben de ama sonuncu da pozitif olmadı benim de. Neden niçin inan ben de bilmiyorum..

Çok şükür cnm bat bekliyorum sen nasılsın ?sen neler yaptın? Hist i ne yaptın ? Annen mi rahatsızdı? Yanlış mı Hatırlıyorum ??? Nasıl oldu?

Annem ameliyat oldu canım
onun yanındaydım yeni döndüm,
yok olmadım henüz,
rahim hassas bir yer
o nedenle arayış içindeyim hala

ist da fiyatlarda çok uçuk..

İnşallah regl gelmez güzelim,

=)

sağol canım bende çok okudum önceden de yapardm bata kadar ovu testi hiç böyle koyu çıkmamış bakalım nasip ateşiö düşmezse 3 güne bende yapcam gebelik testi

çok geçmiş olsun cnm Rabbim şifa versin.aynen hem de çok hassas bu ay kaşıntı oldu bende deli olacaktım kaşıntılarım hep hist ten sonra başladı ara ara geçti bu ay da tavan yaptı.kendine dikkat et şehir dışını araştır inşallah kafana göre biryer bulursun
Annem ameliyat oldu canım
onun yanındaydım yeni döndüm,
yok olmadım henüz,
rahim hassas bir yer
o nedenle arayış içindeyim hala

ist da fiyatlarda çok uçuk..

İnşallah regl gelmez güzelim,

=)
Ayy Veson passionete çok heyecanlı tablolarınız Rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin ikinize de hayırlı sağlıklı olarak
Amin cnm inşallah ya heyecanla bekliyoruz önce passionete den:))

cnm ayni zamanda canan hoca d vitamini 100 olduktan sonra kanda ve böbreklerde aşırı vkalsiyum birikimini önlemek icin kalsiyumu kemiklere yönlendirmek icin k2 vitamini tavsiye ediyor hatirlatayim dedim :) fazla d vitamini fazla kalsiyum emilimine sebep oluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…