• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson Veson bu ay dpo sayanlari ilk sayfada uste toplamissin... asagi indirmesi kolay olsun diye sanirim :emir_bebek:
Arada düzenleme yapıyorum ölçenleri yukarı taşıyorum takip kolay oluyor böyle ara sıra mola verenler oluyor sıra değişiyor sürekli:)) sırayla aşağı taşımak da nasip olur inşallah:)

Bu arada LeYLa_21 LeYLa_21 in bir tezi var.kimin ismi onun link in altına gelirse birkaç aya hamile kalıyormuş.ben düzenleme yaparken bir sıra takip etmiyorum ölçenleri rastgele biraraya taşıyorum.leyla da düzenli ölçtüğü için en üste yerleştirmiştim.altta ben vardım.ben hamile kalınca Leyla nın altına butterfly gelmişti.tsefem28 bana mesaj atıp veson benim ismimi Leyla'nın altına alır mısın dedi ben de aldım işte bir umut:phatta aramızda butterfly senden önce hamile kalırmış diye de gülüştük:confused:şuan butterfly hamile:KK57: şimdi dikkat ettim de zamansız yolcu gelmiş Leyla nın altına bakalım Leyla'nın tezi yine tutacak mı?:110:

Leyla cığım umarım sen de bu ay tutturur alt listeye geçersin;)

Bu arada LeYLa_21 LeYLa_21 in bir tezi var.kimin ismi onun link in altına gelirse birkaç aya hamile kalıyormuş.ben düzenleme yaparken bir sıra takip etmiyorum ölçenleri rastgele biraraya taşıyorum.leyla da düzenli ölçtüğü için en üste yerleştirmiştim.altta ben vardım.ben hamile kalınca Leyla nın altına butterfly gelmişti.tsefem28 bana mesaj atıp veson benim ismimi Leyla'nın altına alır mısın dedi ben de aldım işte bir umut:phatta aramızda butterfly senden önce hamile kalırmış diye de gülüştük:confused:şuan butterfly hamile:KK57: şimdi dikkat ettim de zamansız yolcu gelmiş Leyla nın altına bakalım Leyla'nın tezi yine tutacak mı?:110:

Leyla cığım umarım sen de bu ay tutturur alt listeye geçersin:KK66:
insallah tutar tezi ;)

aa gerçekten de öyle unutmuşum ben bu tezi :KK48: Her konuşma dua yerine geçermiş kızlar Allah sizden de razı olsun ismim geçmiş :21:

Ayy inşallah:dua::KK200:. Ama bu sabah test yaptım negatif. Malum ben de erken öğrenmesi gerekenlerdenim pıhtılaşma yüzünden:110:. Yine de Allahtan umut kesilmez bekleyip görelim :KK17:

Benimde 30-33 gün arasıydı 27-29 güne indi ama ben agnus mu yaptı hsg mi emin değilim. Prospektüsünde döngüyü düzene sokup hamilelik şanşını arttırır yazıyor canım.
HSG bende çekildim cnm döngü ile ilgili birşey yapmadı ama hsg öncesi hiç hamileliğim yok yapışıklık varmış açılmış sanırım :) hamilelik şansını arttırıyorsa adet sonrası hemen kullanmalıyım :P

Benimde idrarda çok silik çıkmıştı canım erken öğrenmen gerekiyorsa kan versen?
Canım cuma kan vermiştim. Negatifti. Gerçi bu ay progestoron da çok düşük çıkmıştı. Dpo 2 de 4,84 _dpo 5 de 4,2. Doktor bu ay çatlama olmamış dedi. Gerçi ateş çatladı diyor ama.... İdrarda çıkmadan tekrar kan vermek istemiyorum. Bu strip testler çok hassas R Rzg14

Canım cuma kan vermiştim. Negatifti. Gerçi bu ay progestoron da çok düşük çıkmıştı. Dpo 2 de 4,84 _dpo 5 de 4,2. Doktor bu ay çatlama olmamış dedi. Gerçi ateş çatladı diyor ama.... İdrarda çıkmadan tekrar kan vermek istemiyorum. Bu strip testler çok hassas R Rzg14
Haklisin. Ben sirf bu yuizden 2 gundur igner yapiyorum. İnsan yaninca, birseyi atlamak istemiyor.

Bence catlamis yumun.
Kan verdigin zaman erkendi muhtemelen.

Back
X