Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Agnucaston öneriyorum

o ne hayatım ??

ahahahahah sorma yaaaa. diyorum ya devekuşu yumyumu mübarek

Ben yükselir diye ümit etmiştim sen bu ay pco nun azizliğine uğradın anlaşılan

9 yıldır uğruyorum sağolsun onun azizliğine

o ne hayatım ??

ahahahahah sorma yaaaa. diyorum ya devekuşu yumyumu mübarek

9 yıldır uğruyorum sağolsun onun azizliğine

Agnucaston;

• premenstrual sendrom
  • adet siklus bozukluklarında
  • meme ağrıları ve şişliklerinde
  • Bazı göğüs kistlerinde kullanılan bir ilaçtır.
Etki mekanizması doğada bulunan ve çok sık menstrual bozukluklarda tercih edilen agnus castus fructus türkçe adı hayıt meyvesi olan drogla aynıdır. Hayıt meyvesinin dopaminerjik etkisiyle aynı etki gösterir.
Agnucaston prolaktin seviyesini azaltır. Bozulan gonatropin salgılanmasını düzenler. Bu sayede normal östrojen seviyesini ve normal siklusu sağlar.

Agnucaston tablet sabahları bir su bardağı su ile alınır. İlaç düzenli olarak en az üç ay kullanılmalıdır. Adet olunduğu dönemlerde de ilaç bırakılmadan devam edilmelidir.

Zamansiz yolcu R Rzg14 kızlar en doğal kan sulandırıcı limon.
sabahları limonlu su içiyorum ben sürekli, hiç bırakmadan.
tavsiye ederim
Sirf limonla olmayacak sey bizim ki canim. Genetik pihtilasma olayi. Bazen apirin bve ignenin bile etki etmedigi oluyor. Ayrica surekli limon, benim gibi tansiyonu yerlerde gezen birini bay8lma noktasina getirebiliyor.
Bir de kivi var. O da sulandirici.
İste oyle boyle idare ediyoruz bakalim :)

Boncuk gibi dizicem sizi sıraya
İtiraf ediyorum...
1) birkac gundur tam sezeryan yerimin ustu ozellikle sag kismi sis. Gozle gorulur sekilde.
2) sag kasigimda agri artarak devam etmekte.
3) bugun sabahtan beri migdem bulaniyor...

Ama hersey olabilir tabi :)

İtiraf ediyorum...
1) birkac gundur tam sezeryan yerimin ustu ozellikle sag kismi sis. Gozle gorulur sekilde.
2) sag kasigimda agri artarak devam etmekte.
3) bugun sabahtan beri migdem bulaniyor...

Ama hersey olabilir tabi :)

aa benimde sezeryan yerimin sağ tarafında fındık gibi bişey var hemde koca farketti ben diil ama dikiş yeri olabilir dedim ben

gebelik başlamadan iğneye başlayan ilk seni gördüm, duydum cnm :) raporda yok, iğneleri nasıl aldın.inş rabbim hemen nasip eder, vurduğun iğnelerde bebeğine yarar.

gebelik başlamadan iğneye başlayan ilk seni gördüm, duydum cnm :) raporda yok, iğneleri nasıl aldın.inş rabbim hemen nasip eder, vurduğun iğnelerde bebeğine yarar.
Cok var cnm kullanan. Hatta regl olmalarina ragmen regl biter bitmez baslayanlar. Ben yumdan somra basladim. Elimde igne vardi. Onlari kullaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…