• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
IMG_9914.webp

Kızlar merhaba
Ben sizi iki haftadır takip ediyorum muhabbetinizi Allah artırsın çok tatlısınız bende bu ay ateş ölçmeye başladım beni de alır mısınız aranıza? :KK49:
Dün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama bugün ateş düştü yine çok anlamadığım için size sorayım istedim bu akşam da değerlendiricem inşallah :KK30:

yaaa neyi var tatlım :p kalbim küt küt etti birden:KK200:
Attation please : ayu çıkabülü de çıkmayadabülü:KK53:
Kısaca içinde bir küçük ayıcık olabilir.valla tek seferde tutturursan ahanda böle olucaz : :oha: tabi maşşş da deriz.

Eki Görüntüle 2036833

Kızlar merhaba
Ben sizi iki haftadır takip ediyorum muhabbetinizi Allah artırsın çok tatlısınız bende bu ay ateş ölçmeye başladım beni de alır mısınız aranıza? :KK49:
Dün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama bugün ateş düştü yine çok anlamadığım için size sorayım istedim bu akşam da değerlendiricem inşallah :KK30:
Bir düşünmemiz lazım:deli:
Hoşgeldin öyleyse...vatana millete hayırlı olsun!
Eggwhite der ki bu akşam tez mikmik yapılaaaaa

Eki Görüntüle 2036833

Kızlar merhaba

Ateşini aynı saatte ölçmeye özen göstermelisin yoksa çok kızarız :duduk: Hoşgeldinn :KK45:

Kısaca içinde bir küçük ayıcık olabilir.valla tek seferde tutturursan ahanda böle olucaz : :oha: tabi maşşş da deriz.

Benim ateşimin nesi var ya,sevmedin bi türlü.:63:gayet güzel gidiyor.aşağı yukarı ,aşağı yukarı:rapci:

Khaleesi geri gelmiş negatif duygular silinmiş ateş yükselmiş maşallah maşallahhh :dondurma:

yaaa neyi var tatlım :p kalbim küt küt etti birden:KK200:
yakalamis olabilirsin gibi geldi bana tabi erken daha konusamk icin. sadece gidisat guzel ;)

Eki Görüntüle 2036833

Kızlar merhaba
ben fotoyu net goremiyorum.

O kesin zaten bırakır mıyım peşini mikmikin :KK55:

Ateşini aynı saatte ölçmeye özen göstermelisin yoksa çok kızarız :duduk: Hoşgeldinn :KK45:

Çalıştığım için her sabah 7 de ölçüyorum komutanım :-):KK70:

O kesin zaten bırakır mıyım peşini mikmikin :KK55:

Çalıştığım için her sabah 7 de ölçüyorum komutanım :-):KK70:
suan gorebildim. bir ihtimal 14.cu gun catlamis olabilir. ondan oncek gun ici bos deger var. o saatinde olcmedin demek. saatini duzeltirsen ff cizgiyi cekebilir.

Eki Görüntüle 2036833

Kızlar merhaba
Bol bol çalışma zamanı :KK30:

Geçen bir topik gördüm kızın biri evlenmiş 2 hafta sonra hamile olduğunu öğrenmiş.görümce miydi neydi artık konuyu açan mümkün mü diye soruyor.millet tek atışta tutturuyor bacım:oha:

Görümce diil hafiyeymiş mübarek :D Kız da nasıl anlamış 2 haftada hemen biz burda günlerce dpo sayıyoz her yönüyle :oha: gerçekten :KK53:

Evet
Geçen bir topik gördüm kızın biri evlenmiş 2 hafta sonra hamile olduğunu öğrenmiş.görümce miydi neydi artık konuyu açan mümkün mü diye soruyor.millet tek atışta tutturuyor bacım:oha:
Nasipse tek mikmikle de olur da bu görümce neyin peşinde onu merak ettim:deli: gelini pek sevmemiş anlaşılan:rolleyes:

Back
X