Attation please : ayu çıkabülü de çıkmayadabülüyaaa neyi var tatlımkalbim küt küt etti birden
Bir düşünmemiz lazımEki Görüntüle 2036833
Kızlar merhaba
Ben sizi iki haftadır takip ediyorum muhabbetinizi Allah artırsın çok tatlısınız bende bu ay ateş ölçmeye başladım beni de alır mısınız aranıza?
Dün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama bugün ateş düştü yine çok anlamadığım için size sorayım istedim bu akşam da değerlendiricem inşallah
Eki Görüntüle 2036833
Kızlar merhaba
Ben sizi iki haftadır takip ediyorum muhabbetinizi Allah artırsın çok tatlısınız bende bu ay ateş ölçmeye başladım beni de alır mısınız aranıza?
Dün yumurta akı kıvamında akıntım geldi ama bugün ateş düştü yine çok anlamadığım için size sorayım istedim bu akşam da değerlendiricem inşallah
yaaa neyi var tatlımkalbim küt küt etti birden
Benim ateşimin nesi var ya,sevmedin bi türlü.
hadi be hamile hamile dalga geçiyon benleKuzum sanki yine yakaladın gibi bence de
Attation please : ayu çıkabülü de çıkmayadabülü
Kısaca içinde bir küçük ayıcık olabilir.valla tek seferde tutturursan ahanda böle olucaz :tabi maşşş da deriz.
Bir düşünmemiz lazım
Hoşgeldin öyleyse...vatana millete hayırlı olsun!
Eggwhite der ki bu akşam tez mikmik yapılaaaaa
Benim ateşimin nesi var ya,sevmedin bi türlü.gayet güzel gidiyor.aşağı yukarı ,aşağı yukarı
hadi be hamile hamile dalga geçiyon benlebir gecede olcak iş sanki he Allahım noluuuuur olsun inş
dpo 16 da adet gelmezse anca ozaman inanırım birşey olabileceğineBenim bildiğim 1 gecede oluyo ama
yakalamis olabilirsin gibi geldi bana tabi erken daha konusamk icin. sadece gidisat guzelyaaa neyi var tatlımkalbim küt küt etti birden
ben fotoyu net goremiyorum.Eki Görüntüle 2036833
Kızlar merhaba
Attation please : ayu çıkabülü de çıkmayadabülü
Kısaca içinde bir küçük ayıcık olabilir.valla tek seferde tutturursan ahanda böle olucaz :tabi maşşş da deriz.
Bir düşünmemiz lazım
Hoşgeldin öyleyse...vatana millete hayırlı olsun!
Eggwhite der ki bu akşam tez mikmik yapılaaaaa
Ateşini aynı saatte ölçmeye özen göstermelisin yoksa çok kızarızHoşgeldinn
ben sana test yap demistim amaaaa...Benim ateşimin nesi var ya,sevmedin bi türlü.gayet güzel gidiyor.aşağı yukarı ,aşağı yukarı
suan gorebildim. bir ihtimal 14.cu gun catlamis olabilir. ondan oncek gun ici bos deger var. o saatinde olcmedin demek. saatini duzeltirsen ff cizgiyi cekebilir.O kesin zaten bırakır mıyım peşini mikmikin
Çalıştığım için her sabah 7 de ölçüyorum komutanım
yakalamis olabilirsin gibi geldi bana tabi erken daha konusamk icin. sadece gidisat guzel
ben fotoyu net goremiyorum.
Bol bol çalışma zamanıEki Görüntüle 2036833
Kızlar merhaba
Dünkü ateş pek sağlıklı değildi zAten özüne dönmüş ateşin:)Benim ateşimin nesi var ya,sevmedin bi türlü.gayet güzel gidiyor.aşağı yukarı ,aşağı yukarı
Geçen bir topik gördüm kızın biri evlenmiş 2 hafta sonra hamile olduğunu öğrenmiş.görümce miydi neydi artık konuyu açan mümkün mü diye soruyor.millet tek atışta tutturuyor bacımBenim bildiğim 1 gecede oluyo ama
Benim ateşimin nesi var ya,sevmedin bi türlü.gayet güzel gidiyor.aşağı yukarı ,aşağı yukarı
Geçen bir topik gördüm kızın biri evlenmiş 2 hafta sonra hamile olduğunu öğrenmiş.görümce miydi neydi artık konuyu açan mümkün mü diye soruyor.millet tek atışta tutturuyor bacım
Nasipse tek mikmikle de olur da bu görümce neyin peşinde onu merak ettimGeçen bir topik gördüm kızın biri evlenmiş 2 hafta sonra hamile olduğunu öğrenmiş.görümce miydi neydi artık konuyu açan mümkün mü diye soruyor.millet tek atışta tutturuyor bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?