- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
Ovu testi de yapıyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovu testi de yapıyor musun?
Yok bakamiyyyciiim senin ateşe,gözlerim kamaşiiiiiKız sen ateş görmemişinbenimkine bak bi de göbek atıyo
![]()
Kız sen ateş görmemişinbenimkine bak bi de göbek atıyo
![]()
Evlendiği günler ovuzamanına denk gelmiş hamile kalmış iki hafta sonra da hamile olduğunu öğrenmişGörümce diil hafiyeymiş mübarekKız da nasıl anlamış 2 haftada hemen biz burda günlerce dpo sayıyoz her yönüyle
gerçekten
![]()
Evet
Nasipse tek mikmikle de olur da bu görümce neyin peşinde onu merak ettimgelini pek sevmemiş anlaşılan
![]()
Allah bizlerede nasip etsin inşGeçen bir topik gördüm kızın biri evlenmiş 2 hafta sonra hamile olduğunu öğrenmiş.görümce miydi neydi artık konuyu açan mümkün mü diye soruyor.millet tek atışta tutturuyor bacım![]()
Ovu testi yapıyorum,Ateş ölçüyorum,ayağımı dikiyorum,belime yastık koyuyorum,adaçayı içiyorum, hayıt içiyorum,soğan suyu içiyorum,incir suyu içiyorum,havuç suyu içiyorum ,BÇT yiyorum.Ovu testi de yapıyor musun?
Sonu nerde bitecek diye merak ederken wc de bitmişOvu testi yapıyorum,Ateş ölçüyorum,ayağımı dikiyorum,belime yastık koyuyorum,adaçayı içiyorum, hayıt içiyorum,soğan suyu içiyorum,incir suyu içiyorum,havuç suyu içiyorum ,BÇT yiyorum.
sonuç : cırcır olmuşumeee buna mide mi dayanır bacım.hııı bi de nar suyu demişti kızlar rahmim kalınlaşacaktı sanırım.onu atlamışım.bidakine inş.
Amin cnm iniallahAllah bizlerede nasip etsin inş![]()
Yok bakamiyyyciiim senin ateşe,gözlerim kamaşiiiii![]()
Senin bir kontrole gitmen şart oldu kuzum bayram sonrası mı gidicen araya tatilde giriyor

Ovu testi yapıyorum,Ateş ölçüyorum,ayağımı dikiyorum,belime yastık koyuyorum,adaçayı içiyorum, hayıt içiyorum,soğan suyu içiyorum,incir suyu içiyorum,havuç suyu içiyorum ,BÇT yiyorum.
sonuç : cırcır olmuşumeee buna mide mi dayanır bacım.hııı bi de nar suyu demişti kızlar rahmim kalınlaşacaktı sanırım.onu atlamışım.bidakine inş.
Ahahahahahahahahahahah
Sanırım öyle olcak hayatım. 30 eylülde de oğluşun sünneti var. bayramdan sonra telaşe başlıyo. Dün eşim rüyamda gördüm seni hamileydin diyo. ....... açıkta kalmıştır dedim
Bu telaşelerde kafamdan çıksa da kendi kendine kalsa bebiş![]()

Amin hepimizin bebemmmmsen beni bu kadar güldürüryorsun ya Allah da seni güldürsün inş.
Hayırlı olsun canım.Allah kalbine göre versin .Ahahahahahahahahahahah
Sanırım öyle olcak hayatım. 30 eylülde de oğluşun sünneti var. bayramdan sonra telaşe başlıyo. Dün eşim rüyamda gördüm seni hamileydin diyo. ....... açıkta kalmıştır dedim
Bu telaşelerde kafamdan çıksa da kendi kendine kalsa bebiş![]()
Susuzluğa dayanamadığımdan pek yapamıyorum zor geliyo ama bu ay hamile kalmazsam diğer ay adet bitince yaparım düzenli bir şekilde inşallahOvu testi de yapıyor musun?
Bana çatlamamış gibi geldi henüz çalışmalara devam et emin olana kadarSusuzluğa dayanamadığımdan pek yapamıyorum zor geliyo ama bu ay hamile kalmazsam diğer ay adet bitince yaparım düzenli bir şekilde inşallah
ne diyeyim canim. insan kendinden umutlu olamiyor sadece sanirimKizlar valla cok heyecanli bi bekleyisin icindeyizzz bu dpolar beni cok heyecanlandiriyorrrr...
Khaleesi21 kiz acaba bidaha mi test yapsan
heyecandan gebericiiim
8403BHC R Rzg14
Zamansiz yolcu
Tgbptn sizlerden de halaaaa umutluyum!!
A alias_26 canim pcolusun galiba baya zigzagli... takviye falan kullaniyor musun ya da hormon duzenleyici br sey?
Valla canım negatifi görüp heyecanım bitmesin diye test yapmıyorum.umut beni ayakta tutuyor.kozalakla hala limoniyiz.tek çizgi çıkarsa teselli edecek kimsem yok şu an.Kizlar valla cok heyecanli bi bekleyisin icindeyizzz bu dpolar beni cok heyecanlandiriyorrrr...
heyecandan gebericiiim
![]()
Aynen canım çok heyecanlı bekleyiş bende bu aydan umutluyum bakalım hayırlısı Allahdan dualarım da herkesKizlar valla cok heyecanli bi bekleyisin icindeyizzz bu dpolar beni cok heyecanlandiriyorrrr...
heyecandan gebericiiim
8403BHC R Rzg14
Zamansiz yolcu
Tgbptn sizlerden de halaaaa umutluyum!!
A alias_26 canim pcolusun galiba baya zigzagli... takviye falan kullaniyor musun ya da hormon duzenleyici br sey?
Bencede sen bi test yap hayırlı sonuçlar alırsınValla canım negatifi görüp heyecanım bitmesin diye test yapmıyorum.umut beni ayakta tutuyor.kozalakla hala limoniyiz.tek çizgi çıkarsa teselli edecek kimsem yok şu an.![]()