• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görümce diil hafiyeymiş mübarek :KK70: Kız da nasıl anlamış 2 haftada hemen biz burda günlerce dpo sayıyoz her yönüyle :oha: gerçekten :KK53:
Evlendiği günler ovuzamanına denk gelmiş hamile kalmış iki hafta sonra da hamile olduğunu öğrenmiş

Görümce miydi artık pek hatırlamıyorum ama niyeti pek iyi değil gibi:63:
Evet
Nasipse tek mikmikle de olur da bu görümce neyin peşinde onu merak ettim:deli: gelini pek sevmemiş anlaşılan:rolleyes:

Ovu testi de yapıyor musun?
Ovu testi yapıyorum,Ateş ölçüyorum,ayağımı dikiyorum,belime yastık koyuyorum,adaçayı içiyorum, hayıt içiyorum,soğan suyu içiyorum,incir suyu içiyorum,havuç suyu içiyorum ,BÇT yiyorum.
sonuç : cırcır olmuşum:KK70::KK70::KK70:eee buna mide mi dayanır bacım.hııı bi de nar suyu demişti kızlar rahmim kalınlaşacaktı sanırım.onu atlamışım.bidakine inş.

Ovu testi yapıyorum,Ateş ölçüyorum,ayağımı dikiyorum,belime yastık koyuyorum,adaçayı içiyorum, hayıt içiyorum,soğan suyu içiyorum,incir suyu içiyorum,havuç suyu içiyorum ,BÇT yiyorum.
sonuç : cırcır olmuşum:KK70::KK70::KK70:eee buna mide mi dayanır bacım.hııı bi de nar suyu demişti kızlar rahmim kalınlaşacaktı sanırım.onu atlamışım.bidakine inş.
Sonu nerde bitecek diye merak ederken wc de bitmiş:KK70:umarım birdahakine gerek kalmaz

Yok bakamiyyyciiim senin ateşe,gözlerim kamaşiiiii:rolleyes:

Ahahahahahahahahahahah

Senin bir kontrole gitmen şart oldu kuzum bayram sonrası mı gidicen araya tatilde giriyor

Sanırım öyle olcak hayatım. 30 eylülde de oğluşun sünneti var. bayramdan sonra telaşe başlıyo. Dün eşim rüyamda gördüm seni hamileydin diyo. ....... açıkta kalmıştır dedim :KK48:

Bu telaşelerde kafamdan çıksa da kendi kendine kalsa bebiş :dua:

:P sen beni bu kadar güldürüryorsun ya Allah da seni güldürsün inş.

Ahahahahahahahahahahah

Sanırım öyle olcak hayatım. 30 eylülde de oğluşun sünneti var. bayramdan sonra telaşe başlıyo. Dün eşim rüyamda gördüm seni hamileydin diyo. ....... açıkta kalmıştır dedim :KK48:

İnşallah canımm belki koşturmaca da anlamayacaksın bile geldiğini :dua:

Ahahahahahahahahahahah

Hayırlı olsun canım.Allah kalbine göre versin .

Kizlar valla cok heyecanli bi bekleyisin icindeyizzz bu dpolar beni cok heyecanlandiriyorrrr...

Khaleesi21 Khaleesi21 kiz acaba bidaha mi test yapsan:KK70: heyecandan gebericiiim(:(:

8403BHC 8403BHC R Rzg14 Zamansiz yolcu Zamansiz yolcu Tgbptn Tgbptn sizlerden de halaaaa umutluyum!!

A alias_26 canim pcolusun galiba baya zigzagli... takviye falan kullaniyor musun ya da hormon duzenleyici br sey?

Kizlar valla cok heyecanli bi bekleyisin icindeyizzz bu dpolar beni cok heyecanlandiriyorrrr...

Khaleesi21 Khaleesi21 kiz acaba bidaha mi test yapsan:KK70: heyecandan gebericiiim:-):-)

8403BHC 8403BHC R Rzg14 Zamansiz yolcu Zamansiz yolcu Tgbptn Tgbptn sizlerden de halaaaa umutluyum!!

A alias_26 canim pcolusun galiba baya zigzagli... takviye falan kullaniyor musun ya da hormon duzenleyici br sey?
ne diyeyim canim. insan kendinden umutlu olamiyor sadece sanirim ;) ev temizligine vurdum kendimi. daha dpo2 olunca. zor gecer bu zaman.

Khaleesi21 Khaleesi21 kiz acaba bidaha mi test yapsan:KK70: heyecandan gebericiiim:-):-)
Valla canım negatifi görüp heyecanım bitmesin diye test yapmıyorum.umut beni ayakta tutuyor.kozalakla hala limoniyiz.tek çizgi çıkarsa teselli edecek kimsem yok şu an.:KK61:

Aynen canım çok heyecanlı bekleyiş bende bu aydan umutluyum bakalım hayırlısı Allahdan dualarım da herkes :anneadayı:

Back
X