Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Görümce diil hafiyeymiş mübarek Kız da nasıl anlamış 2 haftada hemen biz burda günlerce dpo sayıyoz her yönüyle gerçekten
Evlendiği günler ovuzamanına denk gelmiş hamile kalmış iki hafta sonra da hamile olduğunu öğrenmiş

Görümce miydi artık pek hatırlamıyorum ama niyeti pek iyi değil gibi
Evet
Nasipse tek mikmikle de olur da bu görümce neyin peşinde onu merak ettim gelini pek sevmemiş anlaşılan

Ovu testi de yapıyor musun?
Ovu testi yapıyorum,Ateş ölçüyorum,ayağımı dikiyorum,belime yastık koyuyorum,adaçayı içiyorum, hayıt içiyorum,soğan suyu içiyorum,incir suyu içiyorum,havuç suyu içiyorum ,BÇT yiyorum.
sonuç : cırcır olmuşumeee buna mide mi dayanır bacım.hııı bi de nar suyu demişti kızlar rahmim kalınlaşacaktı sanırım.onu atlamışım.bidakine inş.

Sonu nerde bitecek diye merak ederken wc de bitmişumarım birdahakine gerek kalmaz

Yok bakamiyyyciiim senin ateşe,gözlerim kamaşiiiii

Ahahahahahahahahahahah

Senin bir kontrole gitmen şart oldu kuzum bayram sonrası mı gidicen araya tatilde giriyor

Sanırım öyle olcak hayatım. 30 eylülde de oğluşun sünneti var. bayramdan sonra telaşe başlıyo. Dün eşim rüyamda gördüm seni hamileydin diyo. ....... açıkta kalmıştır dedim

Bu telaşelerde kafamdan çıksa da kendi kendine kalsa bebiş

sen beni bu kadar güldürüryorsun ya Allah da seni güldürsün inş.

İnşallah canımm belki koşturmaca da anlamayacaksın bile geldiğini

Hayırlı olsun canım.Allah kalbine göre versin .

Kizlar valla cok heyecanli bi bekleyisin icindeyizzz bu dpolar beni cok heyecanlandiriyorrrr...

Khaleesi21 kiz acaba bidaha mi test yapsan heyecandan gebericiiim

8403BHC R Rzg14 Zamansiz yolcu Tgbptn sizlerden de halaaaa umutluyum!!

A alias_26 canim pcolusun galiba baya zigzagli... takviye falan kullaniyor musun ya da hormon duzenleyici br sey?

ne diyeyim canim. insan kendinden umutlu olamiyor sadece sanirim ev temizligine vurdum kendimi. daha dpo2 olunca. zor gecer bu zaman.

Kizlar valla cok heyecanli bi bekleyisin icindeyizzz bu dpolar beni cok heyecanlandiriyorrrr...

Khaleesi21 kiz acaba bidaha mi test yapsan heyecandan gebericiiim
Valla canım negatifi görüp heyecanım bitmesin diye test yapmıyorum.umut beni ayakta tutuyor.kozalakla hala limoniyiz.tek çizgi çıkarsa teselli edecek kimsem yok şu an.

Aynen canım çok heyecanlı bekleyiş bende bu aydan umutluyum bakalım hayırlısı Allahdan dualarım da herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…