Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günü tutturma iç güdüsü
Cnm ay boyunca yazdıklarımı okusaydin icgudunun i sinden bahsetmezdin.catliycak çatlasın derken 30. Gün Elcanki ile doktora gitmekten, hormon duzenleyiciden bahsetmistik.onun düşük sonrası uzun bir döngü olup catlamamis, bende onun gibi catlamiycak düşüncesiyle o akşamın sevkine kapılıp sal gitsin dedim :-D anlayacağın biz korunma ayında en korunulmasi gereken günde korunamadik.icgudu falan hiç yok

Yeni bir test yontemi bulunmali. En sevmedigim sey su betahcg zamanii beklemek. Ölduruyor beni
Stres yok canım.. Kendine bir meşgale bul yoksa vakit geçmiyor.. Ben iki aydır çok yoğunum gündüz bile nasıl vakit geçiyor anlamıyorum ve akşam yığılıp kalıyorum yorgunluktan..

Deme yaaa... hangi şehirdesin? Madem kozalak seni teselli edemiyor bir ateşçi seni teselli etsin didiydim

İkinci bir Leyla vakası mı geliyor? Sürprizli tablo sendromu mu buuuu
Bursadayım canım,çok düşüncelisin sağol.kozalakla düzelttik çok şükür.

Yeni bir test yontemi bulunmali. En sevmedigim sey su betahcg zamanii beklemek. Ölduruyor beni
Sonuna kadar destekliyorum bu fikri.dpo beklemek çok yorucu bir süreç.zaman durmuş gibi oluyor,giderek tükeniyorum zaten

Gözün aydın canım Rabbim evladinla birlikte huzur dolu sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı buyutsun.saglıklı hayırlı uzun ömürler versin Rabbim.Duaların içinde Allah razı olsun cnm

Allah analı babalı büyütsün inşallah

Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin,adıyla yaşasın meleğin.sahi adı ne?

Allah analı babalı büyütsün canım

Allah anali babali buyutsun insallahh!

Allah anali babali büyütsün canim. Darisi basimiza ve tum isteyenlere insallah.
Amin kızlar
Allah razı olsun.
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı imanli sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin inşaallah.
Hamile olanlara kolay doğumlar nasip etsin RABBİM aminn

Bir de ha catladi ha catlayacak diye her gun iliskiye girenleri dusun Sekil A

Canım benimde düşük sonrası 30. Günü çatlatmıştı

Stres yok canım.. Kendine bir meşgale bul yoksa vakit geçmiyor.. Ben iki aydır çok yoğunum gündüz bile nasıl vakit geçiyor anlamıyorum ve akşam yığılıp kalıyorum yorgunluktan..
Ben baya yogunum canim. Evde bir de 3yasinda ufkik var :) oldum olasi sevmem ben zaten beklemeyi. Yapima ters :) tez canliyim...

Bursadayım canım,çok düşüncelisin sağol.kozalakla düzelttik çok şükür.

Sonuna kadar destekliyorum bu fikri.dpo beklemek çok yorucu bir süreç.zaman durmuş gibi oluyor,giderek tükeniyorum zaten
Olmadi seker. Tukenmek olmazzz :)

Günaydın kızlar benim ateş bugün depar attı resmen ff çizgiyi 14. Güne çekti bundan sonrası kısmet bakalım beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…