• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2037994 Eki Görüntüle 2037995 Eki Görüntüle 2037969 Kızlar,günaydınn,ben bugun test Yaptım gene. Hatırlarsanız çatlatma iğnesinin 9.günü 5,73 10.gunu 1,20 12.günü 2,40 14. Gunu idrar testi yapmıştım cok hafif silik cızgı çıkmıştı Bulunduğum yerde merkez hastaneye uzam kan veremıyOrum bugun 16.günü gene test Yaptım cok hafif silik cızgı gene oldu iğnenin etkisi geçmemis midir?
16.güne iğne etkisi mi kalır canım!hamilesin bence.tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.

Sen yazınca kendimi hamile hissediyorum canım. Hep yaz bana moral oluyorsun.. Ovulasyon testlerim bitti birdaha almak istemiyorum bu yüzden bu ay hamile olmak istiyoooruuuummmmm...:))

Öbür ay gelsin meleğin inşallah gülüm..
İnş bu ay senin yüzün gülecek canım.darısı da bizlere olsun.Rabbim daha fazla aratmasın.

Keseyi vajinalle hayal meyal gördük canım :)) kan aldı tekrar değere göre sanırım yorum yapacak beni ara dedi :KK66:
Hayırlı uğurlu olsun Yen'i bebişimiz.

Test negatif yarına önümüzdeki testlere ins pozitif olur :)
İnş pozitif olur.senden de kurtuluruz.sen kaç günde regl oluyorsun canım?
prodictor baya iyi kızlar
Bence fazla hassas.yalancı pozitif çıkarabiliyor.ama negatifse kesin negatif.ben de pozitif çıktı akşama regl oldum.dava ediciiim onları psikolojimle oynadılar.

tıroıd ılacına daha baslamadım dun endokrıne gnderdı kadın dogumcum, oda ultrasonla baktı bırkac test yaptı sonuclarm cıkınca duruma gore ılaca baslatacak veya gereklı degıl dıyecekmıs orası belırsız suan. dıyorum ya her konuda bı tedırgınım.

ıgneye zor alısıcam sanırım bende bıraz sersemlık yapıyor, panık atakta var bende hafıf sanırım korkudan da oluyor o

dedıgın gibi kayıplardan dolayı ogrendıgımde gram sevınemedım, ınsan mutlu olur ınanamıyorum falan der yanı bısey der, benım ılk cumlem Allah nasip ederse devam eder oldu. trajikomik cidden :) o sebeple birtek bilgi amaçlı nisan annelerine sruyorum odur budur diğer arkadaşlarım ordan görmüş olabilirler :)
İnş sevindirir. Mutluluğun olur, evet olumsuz olunca hep olumsuzluklara takılıyor aklımız. Sanki hep öYle olacakmış gibi gelip Sevincimizi yaşayamıyoruz. İnş Allah nasip etmiştir.

16.güne iğne etkisi mi kalır canım!hamilesin bence.tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.

İnş bu ay senin yüzün gülecek canım.darısı da bizlere olsun.Rabbim daha fazla aratmasın.

Hayırlı uğurlu olsun Yen'i bebişimiz.

İnş pozitif olur.senden de kurtuluruz.sen kaç günde regl oluyorsun canım?

Bence fazla hassas.yalancı pozitif çıkarabiliyor.ama negatifse kesin negatif.ben de pozitif çıktı akşama regl oldum.dava ediciiim onları psikolojimle oynadılar.
Amin gülüm inşallah. Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah canım..

Kızlar ultrason görüntüsü bu.. şu yarım ay gibi beyazlığı gösterdi belli belirsiz diye iste

Eklentiler

• 15037429649551070742081.webp
    15037429649551070742081.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 73
Back
X