• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Onu kendisi otomatik yapmıştı şimdi kaldırıp kaydettim ovulasyonu 16 ya aldı zaten pek bilgim yok iyice kafam karıştı şimdi discard ne oluyo çok soru soruyorum biliyorum :KK43:
Eğer ateşin doğruluğundan şüphe duyuyorsan discard ediyorsun ateşi yani onu ff pas geçiyor değerlendirmeye almıyor.takıldığın yeri sor çekinme

17 Ağustos 41.62
19 Ağustos 133.67
26 Ağustos 804.5

İlk 2 test aynı yerde son test özelde yapıldı. Laboratuvar farkı da olabilir diyorum bir taraftan canım. İnan kalbimi bozmak istemiyorum.
Masallah canım degerin guzel bizim gelininde 1000 de kesesi gorulmemişti bir hafta sonra gittiğinde goruldu
Normal yani panik yapma annesi

17 Ağustos 41.62
19 Ağustos 133.67
26 Ağustos 804.5

İlk 2 test aynı yerde son test özelde yapıldı. Laboratuvar farkı da olabilir diyorum bir taraftan canım. İnan kalbimi bozmak istemiyorum.
Abla laboratuvar çok önemli farklı olması muhtemelen etkilemiş olabilir .Hem hamileliğin ilerleyen günlerinde beta hcg 2 ye katlamazmış.

17 Ağustos 41.62
19 Ağustos 133.67
26 Ağustos 804.5

Sen kalbini bozma evet biraz sınırda ilerliyor ama bu sağlıksız olduğu anlamına gelmez hem laboratuvar farkı çok oluyor kalbini ferah tut inşallah herşey yolunda gider

Masallah canım degerin guzel bizim gelininde 1000 de kesesi gorulmemişti bir hafta sonra gittiğinde goruldu
Normal yani panik yapma annesi

Abla laboratuvar çok önemli farklı olması muhtemelen etkilemiş olabilir .Hem hamileliğin ilerleyen günlerinde beta hcg 2 ye katlamazmış.

Sen kalbini bozma evet biraz sınırda ilerliyor ama bu sağlıksız olduğu anlamına gelmez hem laboratuvar farkı çok oluyor kalbini ferah tut inşallah herşey yolunda gider

Teşekkür ederim kızlar. Erken öğrenmek için çabalıyoruz ama hiç iyi birşey değil ya stresi sevincini yasatmiyor insana..

Hayal meyal dedi zaten o yüzden kan aldı ama 1000 üstü olursa sonuç rahatlariz demişti. Bir saate ararım bakalım

Dpo18 e göre değerin ortalamanın üstünde bazen beta her zaman iki katlamıyor %60 yeterli
IMG_4519.webp

Dpo18 e göre değerin ortalamanın üstünde bazen beta her zaman iki katlamıyor %60 yeterliEki Görüntüle 2038046

Bende baktım netten değerlere de uçurum var iki değer arasında ama dediğin gibi ortalamanin üzerinde..

Şimdi aradı Dr. Keseyi bu gidişata göre arefe günü görebiliriz dedi.
Bende yarın şehir dışına çıkıyorum büyük ihtimalle bayram sonrasına kalır kontrolüm. O da laboratuvar farkından bahsetti ama her Dr gibi temkinli konuşuyor tabii.. tam olarak bişey diyemiyor moralde bozmak istemiyor..

Bende baktım netten değerlere de uçurum var iki değer arasında ama dediğin gibi ortalamanin üzerinde..

Şimdi aradı Dr. Keseyi bu gidişata göre arefe günü görebiliriz dedi.
Bende yarın şehir dışına çıkıyorum büyük ihtimalle bayram sonrasına kalır kontrolüm. O da laboratuvar farkından bahsetti ama her Dr gibi temkinli konuşuyor tabii.. tam olarak bişey diyemiyor moralde bozmak istemiyor..
Bayramdan sonraya bırakmak bence de en mantıklısı şimdi arefe günü De göstermezse kendini kese bayram sana zehir olur.beta artışına çok da takılma bence Nazlı nazlı artıp sağlıklı oluyor hızlı hızlı artıp sağlıksız oluyor.evet beta 2 kat artışı önemli ama kesin kriter de değil.benim dr %60 yeterli demişti.sen şimdi gebeliğin tadını çıkart bayramdan sonra hayırlı haberlerle gelirsin inşallah;)

Bayramdan sonraya bırakmak bence de en mantıklısı şimdi arefe günü De göstermezse kendini kese bayram sana zehir olur.beta artışına çok da takılma bence Nazlı nazlı artıp sağlıklı oluyor hızlı hızlı artıp sağlıksız oluyor.evet beta 2 kat artışı önemli ama kesin kriter de değil.benim dr %60 yeterli demişti.sen şimdi gebeliğin tadını çıkart bayramdan sonra hayırlı haberlerle gelirsin inşallah:KK66:

İnşallah canım :)

16.güne iğne etkisi mi kalır canım!hamilesin bence.tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.

İnş bu ay senin yüzün gülecek canım.darısı da bizlere olsun.Rabbim daha fazla aratmasın.

Hayırlı uğurlu olsun Yen'i bebişimiz.

İnş pozitif olur.senden de kurtuluruz.sen kaç günde regl oluyorsun canım?

Bence fazla hassas.yalancı pozitif çıkarabiliyor.ama negatifse kesin negatif.ben de pozitif çıktı akşama regl oldum.dava ediciiim onları psikolojimle oynadılar.
Aaa deme ya bende o markadan aldım :bicak: 30 günde bir oluyorum canım

Back
X