Saol canım amin aminQ
basiniz sagolsun canim kalanlara sabır versin Rabbim
Inş kurtulur canım saolasinmekanı cennet olsun..Allah sabır versin ailesine ve sevdiklerine...İnşallah yavrucak kurtulur
Amin inşAllah canım saolAllah sabir versin. Allah bebegi korusun.
Amin ins bebek yaşar diyoruz canım saolHakkında hayırlısı olsun canım...
Ufff ufffg çok üzücü çok acı.Allah rahmet eylesin,taksiratı affolsun.bebeğe de acil şifalar diliyorum
Yok cnm, benim için bu ay bitti goguslerimin açısı, sislik geçti akşamdan beri testler zaten bişi yok , gelecek aylar bebeğimiz nasip olur inşallah.Oyle dusunme canim. Aslinda ben teslerin azizligine ugruyorum. Bos yere umitlendiriyor beni
Regl olana kadar umut vardir canim.Yok cnm, benim için bu ay bitti goguslerimin açısı, sislik geçti akşamdan beri testler zaten bişi yok , gelecek aylar bebeğimiz nasip olur inşallah.
Bayram sonrası rahat bir nefes alabilirim canım inşallah çok sağol
Yok cnm, benim için bu ay bitti goguslerimin açısı, sislik geçti akşamdan beri testler zaten bişi yok , gelecek aylar bebeğimiz nasip olur inşallah.
Regl olana kadar umut vardir canim.
Saol canim. Daha erken benimki zaten. Dpo6 henuz.bende bu belirtilen hiçbiri olmamıştı bu ay kızlar, ne testte yakaladım erken nede vucudumda bı degısıklı oldu, tek sey atesım dusmedı o kadar bence bıraz bekleyın uzulmeyın
Amin gülüm inşallah ya.. Persembe memlekete gidecem. Inşallah annemlere müjdeli haberi vermek nasip olur. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah kuzum.. Olmazsada hayırlısı buymuş diyecem. İki gündür karın ve kasık ağrım oluyor ara ara.. Akıntıda yoğunlaştı. Inşallah vardır canım..LeYLa_21 leyloşum yerleşme düşüşünü de halletmişiz maşş maşşş.hadi göreyim seni minik bebiş yapış oralara bir yerlere,bizi yanıltma
Test fobim var biliyorsun canım..
O belli olmuyor canim. Daha idrara yeterli mikytarda gecmemis olbiliyor. Ama son bir gun kala dersen katilirim sana.Regle son 3 gün kaladan sonra ümidetmeyi anlamsız buluyorum.yoksa yoktur,testler yeterince hassas.
Aslını görmeden inanmayacağım durumO belli olmuyor canim. Daha idrara yeterli mikytarda gecmemis olbiliyor. Ama son bir gun kala dersen katilirim sana.
TEST var mıUmarim sonunda uzulmem ama goguslerime acisindan elleyemiyorum ben....kasik agrisi da drvam :)
Dpo6 henuz. Daha cok var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?