Bu namaz müstahapmış CNm kılarsan güzel olur kılmazsan sıkıntı Yok.Bayramın 1. Günü adet gelmese barı adetli olursak kurbani kesmesi için hocaya vekalet verebiliyoruz ama namazını iyileşince kiliyoruz diye biliyorum dogrumudur kizkar
İnş sonu bebis olurrr cnm belirtilerinin ;-)Umarim sonunda uzulmem ama goguslerime acisindan elleyemiyorum ben....kasik agrisi da drvam :)
Dpo6 henuz. Daha cok var :)
Anladım cnm sağolasın inş adet gelmez ama yinede her duruma hazırlıklı olayım :-(Bu namaz müstahapmış CNm kılarsan güzel olur kılmazsan sıkıntı Yok.
Demin yaptim canim. Dursun biraz dedim oyle bakayim.TEST var mı
Amin canim.İnş sonu bebis olurrr cnm belirtilerinin ;-)
hamileymişsin hayırlı olsun sağlıkla büyüSÜN hayırlı evlat olsun inşALLAH
Durmadı mı biraz bacım? Eeee hadi çatladıkDemin yaptim canim. Dursun biraz dedim oyle bakayim.
Cok tatlisin :)Durmadı mı biraz bacım? Eeee hadi çatladık
Desene sabaha senin nick ve ff tablon tıklanma rekoru kıracakCok tatlisin :)
İlk 10dakikada cokkkk silik bir t cikti. Ama pembe degil. Sabah test yaparim. O daha saglikli olur. Gozle gorebiliyorum ben ama foto da cikmiyor ne yazik ki.
Amin canium. İnsallah hepimiz icin olur. Sabah ki yaptigim bembeyazdi. Demin yaptigimda cok silikti. Sabah ola hayrol. Esimimde dogum gunu yarin. İnsallah hediyesi guzel olur.Desene sabaha senin nick ve ff tablon tıklanma rekoru kıracaksabahlar olmaz şimdi.heyecanlı bir bekleyiş,mutlu sonla biter umarım
Böyle hediyeye can kurbanAmin canium. İnsallah hepimiz icin olur. Sabah ki yaptigim bembeyazdi. Demin yaptigimda cok silikti. Sabah ola hayrol. Esimimde dogum gunu yarin. İnsallah hediyesi guzel olur.
Yrni bebegi hediye etmis olur canim :)Böyle hediyeye can kurban
Artık o sana ne hediye eder bilemicimmmm
Hakkaten ha bundurumda kim kime hediye etmiş oluyor biraz karışıkYrni bebegi hediye etmis olur canim :)
Aynen :)))Hakkaten ha bundurumda kim kime hediye etmiş oluyor biraz karışıktavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan
Çok tatlısınKızlar nerdesiniz yaw?şimdiden bayram temizliğine mi başladınız?inanmıyorum size! ruhumuza işlemiş temizlik.annem biz lisedeyken arefe günü bayram temizliği yaptırırdı,dip köşe Allah ne verdiyse,canımız çıkardı.ve canım annem bayram sabahı,elektrik süpürgesiyle odaya dalıp bizi uyandırırdı.neymiş efendim babam bayram namazından gelmeden evi bi kere daha süpürmemiz gerekirmiş,sabaha kadar şeytanlar işermiş işte o gün ben üniversite okuyup bu evi acilen terk etmeliyim dedim neye niyet neye kısmet.canım annem ellerinden öperim
Valla ben bugün kendimi öldürdüm temizlik yapacam diye. Perdeleri makineye attım. Camları sildim. Perdeleri takdım. Makine bile dayanamadı. Çamaşır makinesi bozuldu. Suyu atmıyor beni deli etti. Allahtan perdeleri yıkadı.. Çok yoruldum. Herkes idari izin yapıyor ben sabah işe gidecem.. Müdür olmak ne zormuş arkadaş..personel izin yapıyor ben işe gidiyorumKızlar nerdesiniz yaw?şimdiden bayram temizliğine mi başladınız?inanmıyorum size! ruhumuza işlemiş temizlik.annem biz lisedeyken arefe günü bayram temizliği yaptırırdı,dip köşe Allah ne verdiyse,canımız çıkardı.ve canım annem bayram sabahı,elektrik süpürgesiyle odaya dalıp bizi uyandırırdı.neymiş efendim babam bayram namazından gelmeden evi bi kere daha süpürmemiz gerekirmiş,sabaha kadar şeytanlar işermiş işte o gün ben üniversite okuyup bu evi acilen terk etmeliyim dedim neye niyet neye kısmet.canım annem ellerinden öperim
Ay hiç sorma ben Tarsusluyum ve buralar çok ama çok sıcak. Salı sabah dönüyorum. Yarın sabah abimlere kahvaltıya gideceğim. Bu yüzden deli gibi temizlik yaptım akşam akşam. Ne yapayım gündüz mümkün değil kimildamakKızlar nerdesiniz yaw?şimdiden bayram temizliğine mi başladınız?inanmıyorum size! ruhumuza işlemiş temizlik.annem biz lisedeyken arefe günü bayram temizliği yaptırırdı,dip köşe Allah ne verdiyse,canımız çıkardı.ve canım annem bayram sabahı,elektrik süpürgesiyle odaya dalıp bizi uyandırırdı.neymiş efendim babam bayram namazından gelmeden evi bi kere daha süpürmemiz gerekirmiş,sabaha kadar şeytanlar işermiş işte o gün ben üniversite okuyup bu evi acilen terk etmeliyim dedim neye niyet neye kısmet.canım annem ellerinden öperim
Eline sağlık Leyloş Güle güle kirlet. Benim.makina da bozuldu. Serviste. KV ninni de. Bu duyduğum üçüncü makine. Galiba bayram öncesi grevi varValla ben bugün kendimi öldürdüm temizlik yapacam diye. Perdeleri makineye attım. Camları sildim. Perdeleri takdım. Makine bile dayanamadı. Çamaşır makinesi bozuldu. Suyu atmıyor beni deli etti. Allahtan perdeleri yıkadı.. Çok yoruldum. Herkes idari izin yapıyor ben sabah işe gidecem.. Müdür olmak ne zormuş arkadaş..personel izin yapıyor ben işe gidiyorumtabi yanımda iki kişiyide sürükledim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?