- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Maslak canım. Ne guzel elenavuca geliyordur bebişMerhaba kizlar biz 4 ayi bitirdik. Zaman cok hizli geciyor. Buralarda aylarca ates olctum. Simdi de hamile kalmamak icin olcmeye baslayacagim galiba. Allah herkese bu gunleri nasip eylesin. Amin.
Sağol canım. Valla pervasızca iş yaptımEline sağlık Leyloş Güle güle kirlet. Benim.makina da bozuldu. Serviste. KV ninni de. Bu duyduğum üçüncü makine. Galiba bayram öncesi grevi var
Korunma amacli atese guvenilir mi kiz:) oyle dedigime be bakiyorsun. Bu korunmadan rahatca hamile kalmaya ugrastigin gunleri ozluyorsun. Ozluyorsun demeyeyim de daha dogrusu farkli bi duyguyla yad ediyorsun. Sen nasilsin ?Maslak canım. Ne guzel elenavuca geliyordur bebişkorunma amaçlı işine yarar mı ateş? Sonuçta geriye dönük biliyoruz yum.u? bilemedim...
O kesin hamiledir çok doğurganmış. Benim anlamadığım vucutta ıh nasıl çabuk çıkıyor ya.. Şaşılacak şey.. Kimininki adete iki gün kala bile çıkmıyor.. Benim de kasıklarım ağrıyor akıntı devam.. Inşallah hepimiz güzel haberler veririz burdan.. Bayrama hepimiz mutlu girelim inşallah.. Kızım dün rüyasını anlattı şok oldum. Rüyasında kardeşinin ölmüş olduğunu ve mezarlıkta gömülü olduğunu söyledi. Tuhaf oldum. Halbuki hiç birşeyden haberi yok.. Inşallah rüyası yeni doğacak kardeşinin habercisidir.. Rabbim sağlıkla cümlemize nasip etsin inşallah...
Maşallah canım ya. Ne çabuk 4 ay oldu. Sağlıkla büyüsün inşallah miniğin..Merhaba kizlar biz 4 ayi bitirdik. Zaman cok hizli geciyor. Buralarda aylarca ates olctum. Simdi de hamile kalmamak icin olcmeye baslayacagim galiba. Allah herkese bu gunleri nasip eylesin. Amin.
Canım hayırlı olsun hamiş misin Rabbim kucağına almayıda nasip etsin sanabende bu belirtilen hiçbiri olmamıştı bu ay kızlar, ne testte yakaladım erken nede vucudumda bı degısıklı oldu, tek sey atesım dusmedı o kadar bence bıraz bekleyın uzulmeyın
Allah sabır versin ailesineArkadaşım ve eşi kaza yapmışlar 2 çocukları vardi 15 aylik oğullarının durumu ağırmış karısı vefat etti çok gençti çok moralim bozuk kızlar
Amin canım saolasinAllah sabır versin ailesine
Mutlaka doktoruna danis.Deli gibi kaşınıyorum
Duşa girdim fayda etmedi, kolonya fayda etmedi.. nazar oldm galiba.. afedersiniz popom fisir fisir; ve alt bolgelerde 2 tane ciban cikmisnapayim?
Annem,temizlik için beni kaldırdı ama üniversiteye gitmemi sağladı.Meye niyet neye kısmet dedin ya onu anlamadım ben
Canım eğer tüm vücudun kaşınıyorsa bebek karaciğere baskı yapıyor olabilir,o sebep olur.acilen dr a haber vermen gerekir.Deli gibi kaşınıyorum
Duşa girdim fayda etmedi, kolonya fayda etmedi.. nazar oldm galiba.. afedersiniz popom fisir fisir; ve alt bolgelerde 2 tane ciban cikmisnapayim?
Gunaydin canim. Atesim ytrencilik oynuyor oyle sabit devam ediyor. Testte bisi goremedim. Yanilmisim aksam demekki.
O kesin hamiledir çok doğurganmış. Benim anlamadığım vucutta ıh nasıl çabuk çıkıyor ya.. Şaşılacak şey.. Kimininki adete iki gün kala bile çıkmıyor.. Benim de kasıklarım ağrıyor akıntı devam.. Inşallah hepimiz güzel haberler veririz burdan.. Bayrama hepimiz mutlu girelim inşallah.. Kızım dün rüyasını anlattı şok oldum. Rüyasında kardeşinin ölmüş olduğunu ve mezarlıkta gömülü olduğunu söyledi. Tuhaf oldum. Halbuki hiç birşeyden haberi yok.. Inşallah rüyası yeni doğacak kardeşinin habercisidir.. Rabbim sağlıkla cümlemize nasip etsin inşallah...
Sabit ateş gebelik habercisidir diye biliyorum canım. Bazı incelediğim hamile tablolarından biliyorum. O yüzden hamilesindir diye düşünüyorum. Inşallah güzel haber verirsin bizlere canım.. Oğlundaki tablondada ateş sabitlenmişmiydi?Dpo5 te pozitifi nasil yakaladim oglumda ben de bilemiyorum. Oluyor demekki.
Ama bu ay hamile oldugumu dusunmuyorum artik. Ates sabit boir degisik vs.
amin diyim ama sanmiyorum leylacim.Sabit ateş gebelik habercisidir diye biliyorum canım. Bazı incelediğim hamile tablolarından biliyorum. O yüzden hamilesindir diye düşünüyorum. Inşallah güzel haber verirsin bizlere canım.. Oğlundaki tablondada ateş sabitlenmişmiydi?
Iyiyim canım. Darısı ikinci için ateş olcmene olsunKorunma amacli atese guvenilir mi kiz:) oyle dedigime be bakiyorsun. Bu korunmadan rahatca hamile kalmaya ugrastigin gunleri ozluyorsun. Ozluyorsun demeyeyim de daha dogrusu farkli bi duyguyla yad ediyorsun. Sen nasilsin ?
Senin kızdan korkuyorum ....şaka şaka. . Ama seninki de çok bilmiş leyloş sen nasıl baş edeceksin bi kızla bilmemO kesin hamiledir çok doğurganmış. Benim anlamadığım vucutta ıh nasıl çabuk çıkıyor ya.. Şaşılacak şey.. Kimininki adete iki gün kala bile çıkmıyor.. Benim de kasıklarım ağrıyor akıntı devam.. Inşallah hepimiz güzel haberler veririz burdan.. Bayrama hepimiz mutlu girelim inşallah.. Kızım dün rüyasını anlattı şok oldum. Rüyasında kardeşinin ölmüş olduğunu ve mezarlıkta gömülü olduğunu söyledi. Tuhaf oldum. Halbuki hiç birşeyden haberi yok.. Inşallah rüyası yeni doğacak kardeşinin habercisidir.. Rabbim sağlıkla cümlemize nasip etsin inşallah...
Daha bakmadım ama sanırım alıştın sen dpo5 te pozitif görmeyeGunaydin canim. Atesim ytrencilik oynuyor oyle sabit devam ediyor. Testte bisi goremedim. Yanilmisim aksam demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?