Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kizlar biz 4 ayi bitirdik. Zaman cok hizli geciyor. Buralarda aylarca ates olctum. Simdi de hamile kalmamak icin olcmeye baslayacagim galiba. Allah herkese bu gunleri nasip eylesin. Amin.
Maslak canım. Ne guzel elenavuca geliyordur bebiş korunma amaçlı işine yarar mı ateş? Sonuçta geriye dönük biliyoruz yum.u? bilemedim...

Eline sağlık Leyloş Güle güle kirlet. Benim.makina da bozuldu. Serviste. KV ninni de. Bu duyduğum üçüncü makine. Galiba bayram öncesi grevi var
Sağol canım. Valla pervasızca iş yaptım
Perdeleri uzanıp takdım tek başıma.. Bıktım bu makineden valla.. Çöpe atasım var inan ki

Maslak canım. Ne guzel elenavuca geliyordur bebiş korunma amaçlı işine yarar mı ateş? Sonuçta geriye dönük biliyoruz yum.u? bilemedim...
Korunma amacli atese guvenilir mi kiz:) oyle dedigime be bakiyorsun. Bu korunmadan rahatca hamile kalmaya ugrastigin gunleri ozluyorsun. Ozluyorsun demeyeyim de daha dogrusu farkli bi duyguyla yad ediyorsun. Sen nasilsin ?

R Rzg14 heyecanlı bir bekleyiş
O kesin hamiledir çok doğurganmış. Benim anlamadığım vucutta ıh nasıl çabuk çıkıyor ya.. Şaşılacak şey.. Kimininki adete iki gün kala bile çıkmıyor.. Benim de kasıklarım ağrıyor akıntı devam.. Inşallah hepimiz güzel haberler veririz burdan.. Bayrama hepimiz mutlu girelim inşallah.. Kızım dün rüyasını anlattı şok oldum. Rüyasında kardeşinin ölmüş olduğunu ve mezarlıkta gömülü olduğunu söyledi. Tuhaf oldum. Halbuki hiç birşeyden haberi yok.. Inşallah rüyası yeni doğacak kardeşinin habercisidir.. Rabbim sağlıkla cümlemize nasip etsin inşallah...

Merhaba kizlar biz 4 ayi bitirdik. Zaman cok hizli geciyor. Buralarda aylarca ates olctum. Simdi de hamile kalmamak icin olcmeye baslayacagim galiba. Allah herkese bu gunleri nasip eylesin. Amin.
Maşallah canım ya. Ne çabuk 4 ay oldu. Sağlıkla büyüsün inşallah miniğin..

Meye niyet neye kısmet dedin ya onu anlamadım ben
Annem,temizlik için beni kaldırdı ama üniversiteye gitmemi sağladı.

Deli gibi kaşınıyorum
Duşa girdim fayda etmedi, kolonya fayda etmedi.. nazar oldm galiba.. afedersiniz popom fisir fisir; ve alt bolgelerde 2 tane ciban cikmis napayim?
Canım eğer tüm vücudun kaşınıyorsa bebek karaciğere baskı yapıyor olabilir,o sebep olur.acilen dr a haber vermen gerekir.
Ancak sadece çıbanın olduğu yerse fucidin krem fayda eder ama hamilesin kullanmak ne kadar doğru bilemem

Dpo5 te pozitifi nasil yakaladim oglumda ben de bilemiyorum. Oluyor demekki.
Ama bu ay hamile oldugumu dusunmuyorum artik. Ates sabit boir degisik vs.

Dpo5 te pozitifi nasil yakaladim oglumda ben de bilemiyorum. Oluyor demekki.
Ama bu ay hamile oldugumu dusunmuyorum artik. Ates sabit boir degisik vs.
Sabit ateş gebelik habercisidir diye biliyorum canım. Bazı incelediğim hamile tablolarından biliyorum. O yüzden hamilesindir diye düşünüyorum. Inşallah güzel haber verirsin bizlere canım.. Oğlundaki tablondada ateş sabitlenmişmiydi?

amin diyim ama sanmiyorum leylacim.

ilki kaybettigim ikinci bebegimin grafigi.
digeri de oglumdaki. dpo5te pozitifi girmedim bilerek yoksa ff kafayi yedi

ben kendimi kotuye hazirlayim da canim

Korunma amacli atese guvenilir mi kiz:) oyle dedigime be bakiyorsun. Bu korunmadan rahatca hamile kalmaya ugrastigin gunleri ozluyorsun. Ozluyorsun demeyeyim de daha dogrusu farkli bi duyguyla yad ediyorsun. Sen nasilsin ?
Iyiyim canım. Darısı ikinci için ateş olcmene olsun Ben de saldım cayır mevlam kayıra koca başka telden çalıyor bebek konusunda ben başka telden... hayrolsun sonumuz

Senin kızdan korkuyorum ....şaka şaka. . Ama seninki de çok bilmiş leyloş sen nasıl baş edeceksin bi kızla bilmem

Gunaydin canim. Atesim ytrencilik oynuyor oyle sabit devam ediyor. Testte bisi goremedim. Yanilmisim aksam demekki.
Daha bakmadım ama sanırım alıştın sen dpo5 te pozitif görmeye bence ilk ay için herrr şey güzel. Olmasa bile bu ay ısınma idi de belki bu sefer kana geç geçecek kim bilir ( bu arada biz ateşçiler birbirimizi zorla hamile yaparız. UnuttuySan bak Simdi Simdi hatirlamaya baslamissindir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…