Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin diyim ama sanmiyorum leylacim.

ilki kaybettigim ikinci bebegimin grafigi.
digeri de oglumdaki. dpo5te pozitifi girmedim bilerek yoksa ff kafayi yedi

Eki Görüntüle 2038443 Eki Görüntüle 2038444
inşallah güzel haber gelsin canım..hepimiz bayram yapalım inşallah..tüm kalbimle diliyorum Mevlamdan iyi düşelim iyi olsun herşey inşallah...
inşallah bu sefer yeşillenir kuzum ya...duanızı eksik etmeyin canımcım...seninde doğum yaklaştı..sağlıkla kucakla yavrunu inşallah gülüm..
öyle valla canım ya..şimdiden kök söktürüyor bana valla...büyüyünce eşim diyorki anakız saç saça girersiniz siz diyor..

Keseyi vajinalle hayal meyal gördük canım :)) kan aldı tekrar değere göre sanırım yorum yapacak beni ara dedi
Canim benim deger de 50nin biraz üstü katlamisti. Sorun etme kendine. Hatta aksam bir yerde 397 cikan kan degeri. Ertesi gün baska yerde 269 cikmisti. Insallah hersey guzel ilerliycek.

daha yeni öğrendim cnım ya belli değil durumu kendimi heveslendirmemek için yzmıyorum şuan takipteyim bakalım nasip..
Hayirli olsun insallah saglikla kucağına ds almak nasip olsun.

Evet canım lapquiok 50 hassasiyeti başka test alicam erken gebelik
Laboquick candir. 25i bile gosteriyor hemen.

Bende de hamilelikte cikti. Ilacla duzenleniyor merak etme. Olumlu düşün hep.

Arkadaşım ve eşi kaza yapmışlar 2 çocukları vardi 15 aylik oğullarının durumu ağırmış karısı vefat etti çok gençti çok moralim bozuk kızlar
Basin saolsun allah geride kalanlara saglik sihhat versin. Zor bir durum.

Merhaba kizlar biz 4 ayi bitirdik. Zaman cok hizli geciyor. Buralarda aylarca ates olctum. Simdi de hamile kalmamak icin olcmeye baslayacagim galiba. Allah herkese bu gunleri nasip eylesin. Amin.
Ay masallah size. O kadar oldumu ya zaman su gibi resmen.

Saol canım bnde negatif cıktı test bakalım adete 2 gün kaldı

testlerimi yorumlar misiniz ilk defa bu kadar koyu çıkıyor inofolic kullanmaya basladim ve dun su gibi şeffaf upuzun bi akıntı geldi

Kızlar Gökçeada da sebeke bir Türkiye bir Yunanistan olarak çekiyor fazla giremiyorum ama girdiğimde tüm mesajları okuyorum. Dpo sayanlarin tümünden müjdeler duymak nasip olur inşallah
Amin canim. İyi eglenceler.

Eki Görüntüle 2038669 Eki Görüntüle 2038670 testlerimi yorumlar misiniz ilk defa bu kadar koyu çıkıyor inofolic kullanmaya basladim ve dun su gibi şeffaf upuzun bi akıntı geldi
Bir kac gune pik olur gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…