- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Cıııkkksss olmamış bu.biraz daha beklemen lazımEki Görüntüle 2038669 Eki Görüntüle 2038670 testlerimi yorumlar misiniz ilk defa bu kadar koyu çıkıyor inofolic kullanmaya basladim ve dun su gibi şeffaf upuzun bi akıntı geldi
Bi de testleri her gun ayni saatte yap. Aksam 8den sonrada test yapma. Hataya sebep olur.Suanlik negatif ama köyulaşıyor mu ayni mi anlamadım
Amin canim. İyi eglenceler.
Bir kac gune pik olur gibi
normalde aynı saatete yapıyordum ama bugün sıvı alımından dolayı bekledimBi de testleri her gun ayni saatte yap. Aksam 8den sonrada test yapma. Hataya sebep olur.
evet negatif ama iki birden koyu mu aynı mı anlayamadım o yuzdden sordum sağol yorumun için :)Cıııkkksss olmamış bu.biraz daha beklemen lazım
İnşaallah olur canım banada dua etamin canim.. bakalim bu sefer nasip olcak mi..
Çalışanından fazla çalışan muduridari tatilde çalışmak iğrençççççççççççççç
Kızlar Gökçeada da sebeke bir Türkiye bir Yunanistan olarak çekiyor fazla giremiyorum ama girdiğimde tüm mesajları okuyorum. Dpo sayanlarin tümünden müjdeler duymak nasip olur inşallah
Kaç günde bir adet oluyorsunEki Görüntüle 2038737
Kızlar günaydın ff ye uyeligim vardı ama sifremi unuttum giriş yapamadımtelefonuma ates ölçüm kaydımı yapıyorum acaba yorum yapabilir misiniz. Tesekkur ederim sımdıden :)
Patesim resmen intihar etti yarın regl gelirönümüzdeki aylara inşAllah
28 yada 26 canımKaç günde bir adet oluyorsun
Gözümüz ff e aşina program biraz yabancı bizim için ama çatlamamış olabilir gibi geldi biraz daha yükselene kadar çalışmaları bırakma sen her ihtimale28 yada 26 canım
Tamam canım tesekkur ederim :)Gözümüz ff e aşina program biraz yabancı bizim için ama çatlamamış olabilir gibi geldi biraz daha yükselene kadar çalışmaları bırakma sen her ihtimale
Çalışanından fazla çalışan mudurişleri başkasına yikacaksin Leyloş sistem böyle işliyor
Dikkat et yurt dışı görüşmesine dönüşmesin gelen aramalar
Anin CNm inşallajTamam canım tesekkur ederim :)
Bu arada tupbebek tedavisi ile ilk bebeğim oldu o zaman esımın degerleri cok kotu ıdı tekrar testler VS yapıldı ve bayağı farketmiş doktoru olmaması İçin sebep gorememiş nasip bakalım. Allahuteala hepinize hayırlı evlatlar versin aratmasın...
Geçmiş olsun cnmÇok hastaydım hayatım. Bugün biraz daha iyiyim. Ne ateş girebildim ne foruma takılabildim. Allah razı olsun canım benim
gecmis olsun canim.Çok hastaydım hayatım. Bugün biraz daha iyiyim. Ne ateş girebildim ne foruma takılabildim. Allah razı olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?