Geçmiş olsun ümitsizlik Yok daha erkenamin diyim de canim. nedense umitsizlige kapildim. ruh halim gel gitli.
oglumda hasta oldu. oksuruk burun akintisi.
İlk sayfada aşağıda uzuuun bir tablo listesi var orda birçok tablo örneği var o tarz gebe tabloları da varHiç ateşin hergün aynı olduğu durumla karşılaşıyor musunuz? Benim 8 gündür 36,70 de takıldı kaldı.
Ayy inşallah adetim geçti dündü ama şimdiye kadar testler negatif çıktı.İlk sayfada aşağıda uzuuun bir tablo listesi var orda birçok tablo örneği var o tarz gebe tabloları da var
Hadi hayırlısı öyle ise:)Ayy inşallah adetim geçti dündü ama şimdiye kadar testler negatif çıktı.
Ayyy hadi inşallah, gerçi daha çok erken de... geçen perşembe yumurtladım daha, o da enteresan sağdan yumurtladım ultrasonda gösteri doktor sağdaki yumurtaları sol boştu, şu an sol kasığımda ağrı var. Belki de üşüttüm ne bileyim... şartlamak da istemiyorum ama kendimi...tablona hala koymaya niyetin yokmu tuğbacım..topicbaşı olarak koyman gerekiyor :))
Döllenmeden bağımsız Ateş.bazılarında reglden hemen önce bazılarında reglle düşüyor.Kızlar merhaba, yumurtlamayla yükselen ateş döllenme olursa yüksek mi devam eder, yoksa döllenmeden bağımsız adet dönemi mi düşer? Hala yüksek seyrediyor...
Şiddetle destekliyorum.oynak beyimizin tablosu nerdeeeetablona hala koymaya niyetin yokmu tuğbacım..topicbaşı olarak koyman gerekiyor :))
Geçmiş olsun Allah şifa versin canımamin diyim de canim. nedense umitsizlige kapildim. ruh halim gel gitli.
Döllenmeden bağımsız Ateş.bazılarında reglden hemen önce bazılarında reglle düşüyor.
Şiddetle destekliyorum.oynak beyimizin tablosu nerdeeee
Geçmiş olsun Allah şifa versin canım
Saol canim. Benim lutealxfaz maksimum 12 gun. Az kaldi aslinda anlayacagin.Geçmiş olsun ümitsizlik Yok daha erken
Saol canim.Döllenmeden bağımsız Ateş.bazılarında reglden hemen önce bazılarında reglle düşüyor.
Hamile olma ihtimalin çok çok yüksek bence.bu benim ilk hamileligim 9 gün aynı çıkmıştı ateşim.acaba atesolcerim arizalandimi diye düşünmüştümHiç ateşin hergün aynı olduğu durumla karşılaşıyor musunuz? Benim 8 gündür 36,70 de takıldı kaldı.
geçmiş olsun ablacım test ne zaman yapıcaksın sen ?Çok hastaydım hayatım. Bugün biraz daha iyiyim. Ne ateş girebildim ne foruma takılabildim. Allah razı olsun canım benim
Tablonun üstüne cetvel koysana takip böyle zor oluyor:)Saol canim. Benim lutealxfaz maksimum 12 gun. Az kaldi aslinda anlayacagin.
Saol canim.
ederim canim.. sen ne durumdasinİnşaallah olur canım banada dua et
Nerden ekleniyordu. Unuttum benTablonun üstüne cetvel koysana takip böyle zor oluyor:)
MOre settings app tickerNerden ekleniyordu. Unuttum ben
Ayy ağzından bal damlıyor cnm inş yaaHamile olma ihtimalin çok çok yüksek bence.bu benim ilk hamileligim 9 gün aynı çıkmıştı ateşim.acaba atesolcerim arizalandimi diye düşünmüştüm
Yok hayatim. Unutmusum ben bunlari yapmayi.MOre settings app ticker
More-settings-app ticker-customize-rulers seç sonra slisers tıkla onu da seç done basYok hayatim. Unutmusum ben bunlari yapmayi.
bizim farkli cnm senle kullandigimiz. coktan yaptim da bakalim ff de gorunecek mi. kodu bir yere yapistiriyor muyduk?Eki Görüntüle 2038903 Eki Görüntüle 2038904 Eki Görüntüle 2038905 Eki Görüntüle 2038906 Eki Görüntüle 2038907
More-settings-app ticker-customize-rulers seç sonra slisers tıkla onu da seç done bas
Ümitsizlik yok canım. Ateş güzel gidiyor. Hayırlısı ile Rabbim cümlemize nasip etsin inşallah. Birlikte hamiş olsak ne güzel olurdu.. Oğluşunada geçmiş olsun annesi.. Öperim yanaklarından kuzucuğu... Tam sevmeliktir o şimdi. Maşallah barekeallahamin diyim de canim. nedense umitsizlige kapildim. ruh halim gel gitli.
Naynnn.. Israrla tablonu bekliyoruz canım.. Topicbaşı R Rzg14 bak benim tablom onunkinin altında. Belki bu ay hamile çıkarım oda bereketli hatundur..Seni topik başı ilan ettim ben
Oynak beyimizDöllenmeden bağımsız Ateş.bazılarında reglden hemen önce bazılarında reglle düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?